Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Joesney niestety nic nie wiem nadal. Dziękuję Ci Kochana za pamięć. :* Na pewno dam znać jak już będą.
Śliczne macie brzucholki. :*
Któraś z Was prosiła o spojrzenie na zdjęcie. Czy może podać nr strony albo wysłać na priv. Jestem na wakacjach i nie mam dostępu jak zwykle.
Leżę na plaży w Mrągowie, a zaraz płynę na żagle. Muszę się jakoś odłączyć żeby nie myśleć. Stary Mój chleje codziennie , więc już mam dość. Chcę do domu. Tam przynajmniej mogę mieć swój kąt i na niego nie patrzeć/nie słyszeć/nie czuć. ;(
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczko moj tez przez cały urlop ( 16 dni) dzień w dzień coś pił
nie jakies duże ilości ale jednak i tez mnie to wkurzało , parę razy pocisnęłam ze jest alkoholikiem ale skutek marny , stwierdził ze jak pracuje całym rokiem to pije rzadko ( no fakt ) i w urlop mu się odstresowanie należy .
-
To niestety nie jest tylko na urlopie tylko cały rok, każdy weekend i kazdabokazja. I niestety nie tylko trochę tylko bania na maxa , rzyganie i brak świadomości dojścia do łóżka. Nie mam już sił... ;(
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85, daj znac koniecznie, denerwuje sie razem z Toba uwierz:*
co do faceta swietnie cie rozumiem ehh moj moglby pic piwo calymi dniami a jak jeszcze gdzies wychodzimy albo jestesmy na wyjezdzie.. szkoda gadac. gdyby tak jeszcze po pijaku sie zachowywal normalnie i szedl spac to pol biedy ale moj mi zwykle burdy konkretne robi
ruda90, no i super czyli ze leki dzialajaja na poczatku ciazy mialam TSH 1.9, dostalam 50mg Euthyroxu i teraz juz mam TSH 0.64
grunt to miec to pod kontrola
-
Kropeczka85 wrote:To niestety nie jest tylko na urlopie tylko cały rok, każdy weekend i kazdabokazja. I niestety nie tylko trochę tylko bania na maxa , rzyganie i brak świadomości dojścia do łóżka. Nie mam już sił... ;(
a zwłaszcza ze dzieci na to patrzą
zachowuje sie jak gówniarz!
-
Moja siostra dopiero urodziła. Zaczęła o 2 w nocy. Rodziła bez żadnego znieczulenia. Dali jej gaz i nic nie pomógł. 13 godzin krzyczała wnieboglosy. Wreszcie zlutowali się nad nią łaskawie i zrobili cesarkę. Jest tak wykończona ze zemdlala. Do teraz się nie obudziła.
Wiem jedno. Szukam szpitala z zzo albo cesarka to czego dzisiaj doświadczyłam i przy pierwszym porodzie dało mi jasno do myślenia.
Nie życzę nikomu takiego cierpienia jakie widziałam dzisiaj.
-
Pepper wrote:Moja siostra dopiero urodziła. Zaczęła o 2 w nocy. Rodziła bez żadnego znieczulenia. Dali jej gaz i nic nie pomógł. 13 godzin krzyczała wnieboglosy. Wreszcie zlutowali się nad nią łaskawie i zrobili cesarkę. Jest tak wykończona ze zemdlala. Do teraz się nie obudziła.
Wiem jedno. Szukam szpitala z zzo albo cesarka to czego dzisiaj doświadczyłam i przy pierwszym porodzie dało mi jasno do myślenia.
matko..biedna ale sie nameczyla.. moja kolezanka jedna tez rodzila 17 godzin (pierwszy porod), zmuszali ja zeby naturalnie i juz nie dawala rady, dopiero po 17 godz sie zlitowali i zrobili cesarke masakra.. a jak z malenstwem? wszystko ok?
-
Pepper wrote:Moja siostra dopiero urodziła. Zaczęła o 2 w nocy. Rodziła bez żadnego znieczulenia. Dali jej gaz i nic nie pomógł. 13 godzin krzyczała wnieboglosy. Wreszcie zlutowali się nad nią łaskawie i zrobili cesarkę. Jest tak wykończona ze zemdlala. Do teraz się nie obudziła.
Nie życzę nikomu takiego cierpienia jakie widziałam dzisiaj.oby szybko doszla do siebie i zapomniała o porodzie .
-
Ja mam naprawdę ogromną nadzieję, że i tym razem uda mi się urodzić SN, chociaż wiadomo - najważniejsze zdrowie i dobro dziecka, więc jeżeli byłoby jakiekolwiek zagrożenie to nie wahałabym się ani chwili.
Karola94c lubi tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPepper wrote:Moja siostra dopiero urodziła. Zaczęła o 2 w nocy. Rodziła bez żadnego znieczulenia. Dali jej gaz i nic nie pomógł. 13 godzin krzyczała wnieboglosy. Wreszcie zlutowali się nad nią łaskawie i zrobili cesarkę. Jest tak wykończona ze zemdlala. Do teraz się nie obudziła.
Straszne