Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAneczka86 wrote:Zazdroszczę. Mój szpital to znieczulica Może kojarzycie z mediów o tym jak kobieta urodziła martwe dziecko na podłodze..
Kojarzę jakiś reportaż na ten temat i zdaje sie, ze to nie był jedyny taki przypadek bo jakiś czas wcześniej innej kobiecie potrafiło sie tez coś złego w tym szpitalu, ale nie pamietam juz szczegółów. Na pewno bym sie nie zdecydowała rodzic tam. -
empiq wrote:A czy ktorejs z was dokuczaja kolki jelitowe? Ja sie przez to bardzo martwie czy z dzieckiem ok. Dzis caly dzien lezalam, kluje mnie raz w podbrzuszu, raz wyzej, raz z boku, a przechodzi dopiero po wizycie w wc. Wzdecia tez to poteguja. Meczy mnie to bardzo Jeszcze troche i zagazuje swojego chlopa...
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Aneczka86. Ja oczywiscie planuje kp przede wszystkim dla zdrowia dziecka. Ale jak ty nie masz tego w planach chyba musisz sie przygotować na ''namawianie'' w szpitalu. Poproś ich o mm i staraj sie wytłumaczyc że nie chcesz i tyle. I przede wszystkim poproś lekarza coś na zatrzymanie laktacji bo bedziesz się męczyć.
Ja mam co wizyte 3D Mam już 3 zdjęcia takie mogę wstawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 10:29
-Mamunia- lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
ej_est wrote:Kojarzę jakiś reportaż na ten temat i zdaje sie, ze to nie był jedyny taki przypadek bo jakiś czas wcześniej innej kobiecie potrafiło sie tez coś złego w tym szpitalu, ale nie pamietam juz szczegółów. Na pewno bym sie nie zdecydowała rodzic tam.
-
nick nieaktualny
-
Aneczka86 wrote:Właśnie obawiam się tego namawiania na siłę
U mnie w szpitalu było tak, że jak podawałam albo prosiłam o MM to polożne sie zachowywaly jakbym prosiła o arszenik dla dziecka. Zdecydowanie dawały mi do zrozumienia, że im się nie podoba to co robię.Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Aneczka86 wrote:Lady planuje wziąć własne mleczko i butelki. Chyba jeszcze porozmawiam z moim lekarzem. To bardzo wyrozumiały człowiek także może zrozumie moja decyzję Bo nie każdy lekarz taki jest..
Zaraz dodam zdjęcia ładuą się mój net coś dzisiaj odmawia posłuszeńtwa
04.02.2019 Jest Blanka
-
Dziewczyny a ja mam pytanie nie ciążowe chciałabym się zaopatrzyć w trwała pomadkę i lakier do paznokci a w sprawach make up jestem średnio zorientowana . Możecie coś polecić ?jakas pomadka ktora zostanie na ustach po weselnym rosole ? Ja głownie tylko tusz używam więc jak macie co$ sprawdzonego to poproszę o nazwę
-
Tu Grzechotka2:
Ja w tym razem jadę do szpitala jak na wojnę Poprzednio nie próbowałam kp, bo byłam zbyt zmęczona porodem i cesarką. Teraz chcę spróbować. I już do szpitala chcę sobie sprowadzić doradczynię laktacyjną. Bo te położne w szpitalu, to jakiś żart. Jedyne co mi powiedziały, to , że "mam dziwne sutki i czarno to widzą". No po prostu pomoc na najwyższym poziomie...Misia ❤ 25.03.2017
Balladyna wrote:Tu Grzechotka2:
Ja w tym razem jadę do szpitala jak na wojnę Poprzednio nie próbowałam kp, bo byłam zbyt zmęczona porodem i cesarką. Teraz chcę spróbować. I już do szpitala chcę sobie sprowadzić doradczynię laktacyjną. Bo te położne w szpitalu, to jakiś żart. Jedyne co mi powiedziały, to , że "mam dziwne sutki i czarno to widzą". No po prostu pomoc na najwyższym poziomie... -
Grzechotka2 Haha Powiem ci że ja też mam zamiar walczyć w razie czego. Jak sie okaże że nie mam pokarmu bede kurde walczyć do ostatniej kropli krwi żeby był :p To jest dla dziecka najlepsze i mój organizm ma to zrozumieć i koniec :p
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ewelcia85 wrote:U mnie doradca laktacyjny w szpitalu to kobieta-anioł pomocna , cierpliwa i przychodzila bardzo często
Tu Grzechotka2:
Zazdroszczę! U nas jak próbowałam zaraz po CC i mała zwymiotowała na pomaraczowo i zadzwoniłam do położnej, i przyszła, a byłam wystraszona, bo nie wiedziałam, że siara jest pomarańczowa, to mnie wyśmiała i wyszła. Sama googlałam o co chodzi.... PorażkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 10:52
Misia ❤ 25.03.2017
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:No faktycznie wysoki poziom:) ja też planuje tym razem karmić piersią. Kornelie karmilam 2 lata i miesiąc moim mlekiem ż butelki. Tym razem nie chce Tak, bo jest to niesamowicie ciężkie i żyje się pod dyktando lakatatora. A ostatni rok ściągania mleka to bylo jedno wielkie zapalenie piersi. Prawie rok byłam na antybiotykach. Każde zapalenie to był spadek mleka. Zapalenia ż wymiotami i gorączka 40 stopni. Dramat. Wolę więc mieć od razu doradcę i normalne kp. Bo zabawa z butelkami jest nie dla mnie:)
Ja trzy tygodnie odciągałam mleko. Potem dostałam wlaśnie zapalenie piersi i sie poddałam.
-
nick nieaktualny