Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia85 wrote:Ale cudna w Płocku na pewno znajdziesz coś takiego przynajmniej u nas we Włocławku jak ktoś chce kupic cos fajnego to jedzie do Płocka . dla nas to jak magiczne miasto
No właśnie ciężko mi taką znaleźć.. będę szukać, a jak nie to pójdę w czymś co mam
(jeśli się zmieszczę) hahaEwelcia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBalladyna wrote:U mnie w szpitalu było tak, że jak podawałam albo prosiłam o MM to polożne sie zachowywaly jakbym prosiła o arszenik dla dziecka. Zdecydowanie dawały mi do zrozumienia, że im się nie podoba to co robię.
To samo przerabiałam z położnymi w moim szpitalu. Ja chciałam karmić, ale pokarm u mnie pojawił się dopiero na 5 dobę po cc iwiex mimo chceci najzwyczajniej w świecie nie miałam czym karmić. Najpierw nie chciały dawać mi mleka dla dzieci bo twierdziły, ze nie ma czegoś takiego jak brak pokarmu, a jak w końcu to lekarz zdecydował, ze mam regularnie co 3 godziny dostawać butelki z mlekiem dla dzieci to oczywiście o każda trzeba było się prosić, a czułam się przy tym jak najgorsza matka na świecie. Takie mi się paskudne położne trafiły... -
nick nieaktualnyEwelcia85 wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie nie ciążowe chciałabym się zaopatrzyć w trwała pomadkę i lakier do paznokci a w sprawach make up jestem średnio zorientowana . Możecie coś polecić ?jakas pomadka ktora zostanie na ustach po weselnym rosole ? Ja głownie tylko tusz używam więc jak macie co$ sprawdzonego to poproszę o nazwę
Wiesz co? Rok temu tez szukałam jakiejś trwałej pomadki na wesele i pani w rossmanie poleciła mi jakas taka z pędzelkiem (nie wiem dokldnie słabo się znam na kosmetykach) z vibo za chyba 12 czy 13 zł. Zapewniała, ze będzie trwała i faktycznie była. Była matowa i utrzymywała się cały wieczór. Nie straszny był jej rosół czy wino a kosztowała grosze. Przez cały wieczór nie musiałam nic poprawiac
P.S. Sprawdziłam nazywa się wibo „million dollar lips”Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 15:36
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Młode - przyszłe mamusie prowadzę rekrutacje do zespołu. Fajna praca, niezobowiazująca idealna dla mam siedziedzących w domu. Możecie sobie dorobić czekając na dzieciaczki. Chętne niech napiszą kilka słów o sobie na priv.Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualnyEwelcia85 wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie nie ciążowe chciałabym się zaopatrzyć w trwała pomadkę i lakier do paznokci a w sprawach make up jestem średnio zorientowana . Możecie coś polecić ?jakas pomadka ktora zostanie na ustach po weselnym rosole ? Ja głownie tylko tusz używam więc jak macie co$ sprawdzonego to poproszę o nazwę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 16:24
Karola94c, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
Śliczne Boboki :*
Ja to głównie narzekam bo spotyka mnie większość kataklizmów, ale teraz Was zaskoczę ja osobiście poza niewielkimi problemami przy laktacji ani razu nie miałam większych problemów z kp pokarm od razu po CC w dużych ilościach, mogłam kilkoro dzieci obdzielić i szczerze poważnie zastanawiam się nad honorowym bankiem mleka. Dlaczego mam jakimś chorym dzieciom czy wczesniaczkom nie pomoc?! Moje dzieci mimo , że miałam potok ładnie piersi chwytały i sobie radziły. Przez kołki myślałam, że się nie najadaly ale to była nieprawda. Przybierały jak smoki na samej piersi.mam nadzieję, że nie zapeszę i tym razem będzie co najmniej tak samo dobrze.
Także Dziewczyny w kwestii kp ja narzekać nie mogę i wszystkim , które chcą karmić tego życzę!!!Karola94c, Ewelcia85, malami91, Grzechotka2, Pau.Em lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Oczywiście żeby wszystko było jasne na początku były poranione sutki, nawał i gorączka, potem lekkie przestoje,zastoje, herbatki laktacyjne i cdl, więc nie całkowicie różowo i bezboleśnie, ale całościowo oceniam bardzo dobrze i zachęcam do walki te, które są chętne.
Strasznie płakałam kiedy córka z powodu ciężkiej choroby sama odstawiła się mając pół roczku ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 17:55
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Karola94c wrote:mnie od 3 dni juz pobolewa brzuszek (tak nisko po prawej stronie) zobaczymy jutro , mam nadzieje, że z dzidzią wszystko dobrze
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Mam nadzieję,że wszytko będzie ok, tylko się coś rozciąga o której wizytujesz?
18.45 jutro . Miałam w środę o 22.45 ale moja położna zadzwoniła, że lekarz wziął dodatkowy dzień i przerzuciła mnie na 18.45 w poniedziałek -
Karola94c wrote:18.45 jutro . Miałam w środę o 22.45 ale moja położna zadzwoniła, że lekarz wziął dodatkowy dzień i przerzuciła mnie na 18.45 w poniedziałek
Karola94c lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Karola kciuki za jutrzejszą wizytę! Ja też jutro wizytuję o 18.25
A wracając jeszcze do kolki jelitowej to możecie opisać jaki to ból? Ja właśnie umieram bo kłuje mnie cały brzuch i mam straszne gazy. Nie wiem czy to jest toKarola94c lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Ewelcia85 wrote:A na mnie dzisiaj msci się wczorajczy wypad do mc donalda , cały czas puszczam mega bąki i wyglądam jakbym w 9 msc ciąży była a zjadłam tylko cheesburgera i frytki e tam od jutra dieta cud - cud jak schudne
Uwielbiam Maczka xD
KaroKaro trzymam kciuki !Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 19:16
-
Karola94c wrote:Uwielbiam Maczka xD
KaroKaro trzymam kciuki !
Dziewczynki trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty ja mam dopiero za tydzień .Karola94c lubi tę wiadomość
-
Ależ moje dziecię sie dzisiaj wierci
Pierwsze ruchy poczułam tydzień temu od tamtej pory cisza. Może małe smyrnięcia. Ale dzisiaj to ja nie wiem co ono tam robi ale dobrze się bawi :p Czasem to tylko bulgotki a czasem leciutkie kopniaczki Ojjjj cudowne uczucie
Nie moge się doczekać tego bólu jak mi żebra okopie :p-Mamunia- lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyLady_E wrote:Ależ moje dziecię sie dzisiaj wierci
Pierwsze ruchy poczułam tydzień temu od tamtej pory cisza. Może małe smyrnięcia. Ale dzisiaj to ja nie wiem co ono tam robi ale dobrze się bawi :p Czasem to tylko bulgotki a czasem leciutkie kopniaczki Ojjjj cudowne uczucie
Nie moge się doczekać tego bólu jak mi żebra okopie :p
Wcześnie poczułaś . U mnie cisza.