Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_E wrote:Ależ moje dziecię sie dzisiaj wierci
Pierwsze ruchy poczułam tydzień temu od tamtej pory cisza. Może małe smyrnięcia. Ale dzisiaj to ja nie wiem co ono tam robi ale dobrze się bawi :p Czasem to tylko bulgotki a czasem leciutkie kopniaczki Ojjjj cudowne uczucie
Nie moge się doczekać tego bólu jak mi żebra okopie :p -
Ja juz srody 15:00 nie moge sie doczekac ide pryw.na usg do mojego gina )) nie moge sie doczekac. A taki fajny lekarz ze zawsze i po,kilka zdjec nam da i mozemy tel zrobic filmik jak fika w brzuszku ))
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Straciatellaa wrote:
Widziałam wcześniej, że niektóre z Was znają już płeć.
Zaznaczę na liście tylko proszę zgłaszajcie się teraz bo nie ogarnę tyle postów w tył na komórce
No u mnie na 95% chłopczyk, jutro do ginekologa, to zobaczymy czy się potwierdzi i prawdopodobnie termin porodu na 09.02Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 20:56
-
Straciatellaa wrote:ja mam zespół jelita drażliwego i ciągłe problemy z jelitami. Póki co nie jest najgorzej, ale wiem co czujecie
Jutro próbuję się zapisać na wizytę prv u innego gina, żeby mnie uspokoił z tym kręgosłupem.
Widziałam wcześniej, że niektóre z Was znają już płeć.
Zaznaczę na liście tylko proszę zgłaszajcie się teraz bo nie ogarnę tyle postów w tył na komórce -
nick nieaktualnyGrzechotka2 wrote:Ja chyba jestem wyrodna matka, ale bardzo nie lubiłam tych mocnych kopniaków w koncówce ciąży
Byłam dziś na koncercie Chylinskiej, właśnie wskoczylam do łóżka i idę spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 22:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ależ ja się dzisiaj nie wyspałam...
Sypialnia świeżo malowana więc spaliśmy w salonie. O boziu czuję każdą kosteczkę w ciele :p Mąż ledwo do pracy wstał :p A tu jeszcze parę dni musimy sie przemęczyć na narożniku.
ruda90 Jak taki odcień to plamienia. Dopóki nie sa żywa krwią to ok. Może skaleczyłaś się przy wkładaniu lutki. Jak będą dalej skontaktuj się z lekarzem
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
ruda90 wrote:A u mnie dziś wypływa luteina w kolorze kawy z mlekiem ehh... Nie wiem co to...🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Ciąża niby super stan a i tak ciagle sobie dobieram czy na pewno jest wszystko ok. Najbardziej dokuczaja mi szwy po wczesniejszych cc. Kichne, kaszlne i przeszywa mnie ból w szwach. Infekcja nie odpuszcza i ciężko spać przez swedzenie i pieczenie. A do kolejnej wizyty prawie miesiąc
Trzymam kciuki za kolejne wizytujace25.01.2019 cc
-
Hej...
Daaaaawnooooo mnie tu nie było. Przez urlop i wakacje zrobiłam sobie przerwę od internetu. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze!
Test Pappa i Harmony wyszły dobrze Będzie dziewczynka.
Zobaczysz II trymestr, mówili, zobaczysz będzie lepiej mówili... Taa jasne. W czwartek rzygałam, w piątek rzygałam. A energii mam tyle co leniwiec.
Wizytę mam w czwartek o 15.45 i już przebieram nogami, bo tak dawno nie widziałam mojej kluski.
Dorota3 dla mnie ciąża to wieczna niepewność, garści leków, zastrzyki i siniak na brzuchu... Nie czuje, że to najpiękniejszy okres w życiu...KaroKaro, MałaMała, Jonesey, magdaaa88, malami91, Nadzieja22, Ewelcia85, Pepper, Black_Lilith, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Makowa super że wyniki wyszły w porządku
Gratuluję dziewczynki
Mogę zapytać ile płaciłaś za Harmony?
Ja dzisiaj o dziwo mam tyle energii że mogę góry przenosić, ostatni raz czułam się tak przed ciąża🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Kopiuje z ex-testerek:
No to tak.
Termin porodu z usg wychodzi na 18.02. 2019.
Czynność serca 153 ud/min
Crl 82,0mm
Przeziernść karku 2,0mm
Wymiar dwuciemieniowy 25,0mm
Doctus venosus PI 1,020
Lokalizacja łożyska przednia ściana wysoko
Płyn owodniowy w normie
Pepowina trójnaczyniowa
Kość nosowa obecna
Trisomia 21 ryzyko 1:3152
Trisimia 18 ryzyko 1:6809
Trisonia 13 ryxyko <1:20000
Reakcja przyszłego taty który liczył na syna: "skąd ja Ci na drugą łazienkę wezmę...?". Cieszy się że mała zdrowa. Do płci musi się przyzwyczaić bo był pewny ze będzie chlopczyk. A tu taka niespodzianka hihi.
I na koniec moja prawdopodobnie 2 córeczka (lekarz uchwycil uśmiech):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/88ceb41a7a13.jpg
Jeszcze raz dziękuję za kciukiJonesey, magdaaa88, Papapatka, SiSi111, Black_Lilith, malami91, Nadzieja22, Ewelcia85, Pepper, ej_est, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
MakowaPanna, Vivanillka gratuluje dziewuszek!!!
Vivanillka, apropo reakcji na plec to mi USG robil czarnoskory mezczyzna i moj maz (jest strasznym rasista! ) do tej pory zartuje: "nie wierze, ze dowiedzialem sie ze bede mial syna od murzyna!!!"
Straciatella, na 1szej stronie zmodyfikowalam swoj post i zrobilam update listy, takze zrob po prostu kopiuj wklej, tam juz sporo z nas ma przypisana plec
dziewczyny mam pytanie, od wczoraj czuje takie jakby klucie w pochwie? ciezko mi powiedziec co mnie dokladnie kluje, czy to wiezadla? czy moze mam zapalenie pecherza? czy ktoras z was miala taki objaw?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 11:29