Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Jonesey mi robił syryjczyk. Pewnie też jakieś komentarze będą. Bardzo miły człowiek. No i profesjonalne podejście do sprawy. Next usg okolo 22tyg
Co do tego klucia to też tak mam czasem (jakby mi ktos szpilke w pipke...) gin mówiła że to normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 11:37
-
Jonesey mnie też czasami tak kłuje, dziś idę na wizytę to dopytam czy jest się czym martwić🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Ja dzisiaj zwolniłam się wcześniej z pracy. Wczoraj wieczorem miałam taki lekki bol brzucha jak na miesiaczke. Musze odpocząć. Idę chwilowo na L 4 bo juz nie daje rady w pracy. Dzisiaj mam też wyniki pappy.
Dziewczyny super ze dziewczynki mało tych naszych córeczek. Więcej u nas chłopców w grupie. -
Mamusiagusia wrote:Jonesey ja też mam takie klucie, ale w wynikach zero odchyleń, więc Pani doktor kazala sie nie przejmować.
mi wlasnie miesiac temu wyszly jakies bakterie w moczu ale to zignorowali i kazali powtorzyc badanie. podejrzewam ze dalej po prostu mam te bakterie i boje sie to tak zostawic nieleczone -
Jonesey ja jak jechałam na wakacje to gin przepisała mi w razie co na pęcherz Symural. A zapalenia pęcherz lepiej nie bagatelizować, bo ja kiedyś myślała, że mi przeszło, bo przestało bolec a za tydzień dostałam zapalania nerek tak, że wylądowałam w szpitalu na tydzień. Dobrze, że zapisałaś się do lekarza.
Vivanillka cudna jest
Jej jak u nas w pracy gorąco.
A mi już ręce opadają, bo wszyscy jacyś przewrażliwieni się zrobili. A tego nie oglądaj, a tego nie możesz, a tego nie rób. Aaa! Zwariuję!
I jeszcze jak mężowi pokazywałam ubranka dla małej na internecie to skwitował, że wyprawka to my się dopiero po świętach powinniśmy zająć! Ciekaw jak on chce wszystko w miesiąc uzbierać... -
Makowa zrób listę mniej więcej co ile będzie kosztować, może to go przekona o wcześniejszych zakupach
My wrzesień/październik będziemy jeździć za wózkiem i fotelikiem, żeby mieć już jakiś wybrany, a potem się go zamówi np w grudniu czy styczniu. Nie wyobrażam sobie chodzić z dużym brzuchem za tym wszystkim, tym bardziej jak będzie zimno Resztę pewnie przez internet będę zamawiać. -
Dziewczyny a ja chora, zaczęło sie kilka dni temu od b.gardla pozniej kaszel teraz doszedl katar, mega kichanie i bol glowy. Ratuje sie czosnkiem, dozwolonym syropem i kroplami, inhalacjami ale nie pomaga... za dwa dni wyjazd na wakacje a zanim wyjazd to wizyta w czwartek rano. Macie jakies metody na takie infekcje.
-
Sisi mi pomaga herbata z sokiem z malin, miodem i imbirem a na zatkany nos olejek miętowy albo eukaliptusowy na gorąca wodę i wdycham taka parę i sól fizjologiczna (wylewasz na dłoń i wciągasz do nosa)
-
Makowa_Panna wrote:Nadzieja chyba będę musiała tak zrobić, bo wydaje mi się, że on nie zdaje sobie spawy ile to rzeczy trzeba kupić i jaki jest koszt. Wózek mamy już wstępnie wybrany.
jejjjjuuu.. ja tez sobie nie zdaje sprawy ile to rzeczy!!! na luzie stwierdzilam, ze zaczne sie interesowac zakupami w okolicy grudnia/swiat ale jak tak was czytam to czuje narastajaca panike! chyba musze poszukac na necie jakiejs listy rzeczy w ogole co jest niezbedne przy noworodku -
nick nieaktualnyJonesey wrote:jejjjjuuu.. ja tez sobie nie zdaje sprawy ile to rzeczy!!! na luzie stwierdzilam, ze zaczne sie interesowac zakupami w okolicy grudnia/swiat ale jak tak was czytam to czuje narastajaca panike! chyba musze poszukac na necie jakiejs listy rzeczy w ogole co jest niezbedne przy noworodku
Właśnie, czy któraś z dziewczyn, które są już mamami ma może taką listę ze wskazaniem rzeczy, które są niezbędne i takich, które w ogóle się nie przydały? Jeśli tak to podzielcie się proszę .Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 14:38
Jonesey, empiq, amir lubią tę wiadomość
-
Jak to dobrze że mam sporo ubranek po córeczce. Plus od znajomych dostalam unisexy i chłopięce. My większość rzeczy dostaniemy po rodzinie i znajomych także się tym nie martwię narazie. Nawet makulature do porodu dostalam hihi podpaski podklady majtki poporodowe. Także luz.
-
ja ciezka artylerie tzn wozek lozeczko krzeslko itd bede miala po siostrze i pewnie ubrane troche tez ale wiadomo ze sama tez musze troche kupic Boooooze ja nawet nie wiem w co sie takie malenstwo ubiera! panika mnie ogarnia jak o tym wszystkim mysle serio
-
Słuchajcie ja juz jednego zimorodka mam odchowanego (6lat styczniowa panna)
Z ciuchów uwielbialam pajacyki rozpinane na calej długości. Potrzebny tez byl kombinezon rozpinany bo to zima w końcu czapeczki zimowe OF KORS wiązane. Jeśli liczycie że nie wiązane nie spadną to się możecie przeliczyć
Bluzeczki rozpinane na boczki. W późniejszym czasie doszly rampersy body itd (wkladane przez glowe).
Rożek musowo. O ile ja nie mialam problemów zeby kruszynke wziąć bez rozka to ojciec dziecka i moja mama się bali że ją uszkodza. Pozatym uwielbiala spac w rozku. Co tam jeszcze... O pieluchy tetrowe i to tak z dobre 15sztuk. Jak mi się coś przypomni jeszcze to Wam napiszę.Jonesey, Karola94c, malami91 lubią tę wiadomość