Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi wczoraj mąż powiedział że spuchły mi stopy. Ja patrze w dół a tam parówy! Wcześniej jakoś tego nie zauwazyłam :p
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ogólnie te wozeczki teraz są do siebie podobne. Ja patrzyłam na amortyzację. Bass soft ma podwójny amortyzator z tyłu regulowany a z przodu dodatkowy w razie uderzeń np w krawężnik. Tylko nie wiem jak jest z użytkowaniem codziennym i jak z materiałami. Mi strasznie podoba się kolor Island stone jeśli ktoś coś wie to byłabym wdzięczna za wskazówki.
Papapatka fajny ten bujaczek. Tez musze się rozejrzeć za bujaczkiem. -
Ja muszę porównać 4 wózki (musze się do czegoś ograniczyć
Roan bass soft - potrojny system amortyzatorów, piękny design, dość spory, anex sport - podwójny system amortyzatorów, średni wybór designu, mniejszy niż poprzednik, camarello - nie znam, barletta -
podwójny system amortyzatorów ale miękko ze prowadzi, szara i granatowa wersja kolorystyczna, dość niewielki, troszkę słabsze wykończenie i jakość materiałów ale też tańsze
-
nick nieaktualny
-
Pepper, moja przyjaciółka ma roan bass soft i jest zadowolona Użytkuje już prawie 10 miesięcy. Nie wiem jaka wersja kolorystyczna, ale coś z szarym. Mogę zapytać ją o coś jeśli chcesz.
Pepper lubi tę wiadomość
-
A ja znowu spać nie mogę . Ja to wózeczek chce joie litetrax 4 air, ale zobaczymy czy nic innego do głowy nie wpadnie !
EDIT : Co do leżaczka, też chcę ten kupić, właśnie też ze względu na to, że jeździmy często na noce do teściowej (mojej) i po prostu chciałabym żeby mały miał gdzie spać .
Wydaję mi się, że ja mam ruchy od 3 dni takie leciutkie i tylko wieczorkiem, zobaczymy jak się dalej rozwinieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 01:27