Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka wszystkim
a ja dzisiaj jakos tak wstalam i stwierdzilam ze brzuch mi urosl
juz przed ciaza mialam sporyale teraz nareszcie zaczyna sie fajnie zaokraglac i wyglada bardziej ciazowo
co prawda wygladam jakbym byla w 8 miesiacu a nie 5 ale coz
nie wszyscy musza znac prawde
ruda90 lubi tę wiadomość
-
Lady_E wrote:Witamy się w 17 tygodniu
Mój maluszek rusza się od tygodnia ponad. Tzn ruszał się ładnie przez pierwze 4 dni teraz czasem puknie. Ale ogólnie cisza. Troche sie martwię. Ale wiem też że tak może być. Może się inaczej przekręcił.
MonisiaK Ja mam rwę. I na razie nic z nią nie robię. Dokucza jak źle wstanę albo za długo chodzę. Jak bardzo ci przeszkadza skontaktuj się z fizjoterapełtą. Z tego co wiem są specjalne zabiegi dla kobiet w ciąży. Może ci pomoże
A tak wgl znasz już płeć?
Niestety nie, a Ty znasz już?
Przeczuwam chłopaka, ale w sumie z córką było podobnie hehe -
Dzień dobry!
Dziewczyny co polecacie do smarowania brzuszka? W rossmannie jest promocja i zastanawiam się nad Palmers.
Jonesey u mnie też chyba coś wreszcie widać od jakiegoś czasu. Chociaż ciuchy cały czas są na mnie dobre.
I dziś rano miałam wrażenie, że coś mnie smyrnęło, ale nie jestem na 100% pewna czy to dzidzia. Ale uczucie było dość dziwne.Jonesey lubi tę wiadomość
-
Ja smaruję Palmersem. Ale podobno jak ktoś ma mieć rozstępy to będzie miał choćby czystym złotem się nacierał
Ja mam dzisiaj wizytę. Zobaczymy co tam u naszego chłopaka.
Wybrałam położną, będę się z nią po połówkowych kontaktowała. I właśnie piszę z kilkoma doulami, bo też chcę mieć taką osobę przy sobie. W pierwszej ciąży tego nie miałam i uważam dzisiaj, ze to był błąd. Dlatego tym razem nie idę rodzić tylko idę na wojnę
4 września mam wizytę prywatną u lekarza który pracuje w moim szpitalu. A pod koniec września jedziemy zdobywać szczyty w Zakopanem. Tyle u nas
-
Makowa_Panna wrote:Dzień dobry!
Dziewczyny co polecacie do smarowania brzuszka? W rossmannie jest promocja i zastanawiam się nad Palmers.
Jonesey u mnie też chyba coś wreszcie widać od jakiegoś czasu. Chociaż ciuchy cały czas są na mnie dobre.
I dziś rano miałam wrażenie, że coś mnie smyrnęło, ale nie jestem na 100% pewna czy to dzidzia. Ale uczucie było dość dziwne.
ja tez sie jeszcze w spodniach dopinam chociaz juz czuje ze sa ciasniejszewidze ze mi gora bardziej brzuch wybulilo i sie zaczyna robic okragly a nie sam flak
co do rozstepow to ja niestety mam cialo bardzo sklonne do nich i cos mi sie zdaje ze moje cialo po tej ciazy bedzie mocno poorane -
Ja już mam duży brzuszek. Ale jeszcze w pracy szef nie wie więc staram się ukryć go pod luźniejszymi ubraniami. Jak na razie skutecznie. Planuję powiedzieć koło połowy września będę wtedy po usg połówkowym wtedy też od razu poinformuje go do kiedy zamierzam pracować.
-
kjt91 wrote:Ja już mam duży brzuszek. Ale jeszcze w pracy szef nie wie więc staram się ukryć go pod luźniejszymi ubraniami. Jak na razie skutecznie. Planuję powiedzieć koło połowy września będę wtedy po usg połówkowym wtedy też od razu poinformuje go do kiedy zamierzam pracować.
wow! to dlugo zwlekasz, czemu tak pozno planujesz powiedziec? ja w pracy powiedzialam jak bylam w 13tym tygodniu, glownie dlatego zeby w razie jakbym podupadla na zdrowiu to na gwalt kogos szukali. a pracowac zamierzam do konca pazdziernika
ja sie nie lubie smarowacale postanowilam chociaz oliwke po prysznicu nakladac, zawsze to mniej wcierania niz balsamami
no i jak czuje ze mnie brzuch albo piersi swedza to smaruje bo boje sie kolejnych rozstepow