Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w pierwszej ciąży smarowalam się palmersem i niestety mam kilka rozstępów
Brzuszek też mam już duży, już nie są się ukryć, że jestem w ciazy.
Dziewczyny wiele bym dała, żeby wróciły mi moceJuż mam dość tego wiecznego zmęczenia. Rano się budzę i marzę o wieczorze, żeby się położyć
W nocy za to mam tyle snów, że książki by można o nich pisać.. eh
-
MonisiaK Ja też jeszcze nie znam
Ale tez czuje że chłopak. A lekarz na ostatniej wizycie powiedzial że bardziej dziewczyna
Ale dalej 50 na 50
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ja smaruję się BioOilem i zobaczymy jak to będzie, znajoma mi poleciła, ona nie ma rozstępów po ciąży, ale tak jak piszą dziewczyny z tymi rozstepami nigdy nic nie wiadomo
wg mnie większą rolę odgrywają tu geny
Reni, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
u nas na 35+ gdzie z natury ciało już nie teges, a po ciąży to już w ogóle
babki polecały olejek ze słodkich migdałów
Ja nie cierpię się smarować i z reguły o tym nie pamiętam, ale ten olejek mi podchodzi.
O Palmersie słyszałam same negatywne opinie, więc od razu poszłam w olejek.
Zobaczymy jak to będzie -
Reni wrote:u nas na 35+ gdzie z natury ciało już nie teges, a po ciąży to już w ogóle
babki polecały olejek ze słodkich migdałów
Ja nie cierpię się smarować i z reguły o tym nie pamiętam, ale ten olejek mi podchodzi.
O Palmersie słyszałam same negatywne opinie, więc od razu poszłam w olejek.
Zobaczymy jak to będzie
tez go wlasnie mam i uzywam po prysznicua czy twoj jakos pachnie? bo moj raczej nie, a jesli juz to tak.. olejem
Reni lubi tę wiadomość
-
Jonesey wrote:tez go wlasnie mam i uzywam po prysznicu
a czy twoj jakos pachnie? bo moj raczej nie, a jesli juz to tak.. olejem
i już nigdzie go nie ma
Kupiłam inny, ale jest niezapachowy i bardziej tłusty, ale ujdzieJonesey lubi tę wiadomość
-
Ja też polecam olejek ze słodkich migdałów. Używałam całą ciążę z synkiem i zero rozstępów.
Teraz używam naturalnego masła do ciała z Nacomi. To mieszanka shea i olejku ze słodkich migdałów. Bardzo dobrze nawilża skórę.Reni lubi tę wiadomość
-
Jonesey wrote:wow! to dlugo zwlekasz, czemu tak pozno planujesz powiedziec? ja w pracy powiedzialam jak bylam w 13tym tygodniu, glownie dlatego zeby w razie jakbym podupadla na zdrowiu to na gwalt kogos szukali. a pracowac zamierzam do konca pazdziernika
ja sie nie lubie smarowacale postanowilam chociaz oliwke po prysznicu nakladac, zawsze to mniej wcierania niz balsamami
no i jak czuje ze mnie brzuch albo piersi swedza to smaruje bo boje sie kolejnych rozstepow
Nie informuje, bo wiem jaka była jego reakcja przy pierwszej ciąży. Pracować będę do połowy listopada później urlop i od 1.12 L4. Na moje miejsce nie będzie nikogo szukał tylko przekaże moje obowiązki innej osobie, a ta osoba już wie o mojej ciąży. -
kjt91 wrote:Nie informuje, bo wiem jaka była jego reakcja przy pierwszej ciąży. Pracować będę do połowy listopada później urlop i od 1.12 L4. Na moje miejsce nie będzie nikogo szukał tylko przekaże moje obowiązki innej osobie, a ta osoba już wie o mojej ciąży.
nie szkoda Ci urlopu? Nie lepiej od razu l4? urlop lepiej zostawić jak już maluch się pojawi -
Druga córka
Nie ukrywam, że sie cieszę, bo bardzo chciałam dwie córeczki. No i mieliśmy imię do którego byliśmy przekonani. Będzie Marysia
Pokazał dzisiaj doktor między nogami i pyta "widzicie tu coś?". Ja mówię, że nie. A doktor "bo nic tu nie ma, będzie druga córka". Za tydzien idę prywatnie to może się jeszcze upewnimy. Póki co wiem, że nic nie wiem
Jonesey, kjt91 lubią tę wiadomość
-
Grzechotka nie strasz, jak mojemu Artusiowi tez tak magicznie znikna jajka to moj maz sie zalamie
a tak powaznie to gratuluje!!!! zwlaszcza ze chcialas druga dziewczynkeciekawe czy za tydzien nie zmienia zdania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 15:15