Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałam gorąco przywitać wszystkie Mamuśki
U mnie pierwsza ciąża 17t+1, ciąża bez większych komplikacji, właśnie rozpoczynam przygodę z euthyroxem.. Według ostatniego wskazania lekarza (30.08) ma być dziewczynka.Papapatka, -Mamunia-, Dorota3, Pepper lubią tę wiadomość
-
A my wczoraj dostaliśmy klucze do nowego M, w poniedziałek jeszcze wizyta u notariusza i zaczynamy remont. Musimy się wyrobić do końca września, bo sprzedaliśmy mieszkanie w którym mieszkamy...
Także też czeka mnie szał zakupowy, ale na razie innego rodzajuJeden pokoik zostawiamy wolny, tylko podłogi zrobimy i gładzie, bo i tak maluch przez pierwszy rok będzie spał z nami
Albo i dłużej, bo córcia do tej pory wędruje do nas do łóżka, ale ma blisko bo śpimy w jednym pokoju, teraz ma dostać swój to może nie będzie się jej chciałoNadzieja22, Ewelcia85, Pepper, -Mamunia-, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
Grzechotka2 wrote:Ale mam zryty dzień. Energi 0. Do tego podła chandra.
Chandra niesamowita
Smutno mi, nudno i jakoś tak byle jak
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyJa też sprzątam i żałuję że zaczełam... Normalnie rozpacz. Jest taki burdel że nie sposób tego ogarnąć, za duży dom i za dużo nie moich rzeczy...
Także jeśli nie chcecie pogorszyć swojego stanu nawet za sprzątanie się nie zabierajcie.
Ja od dwóch dni nie czuje ruchów dziecka, pewnie się przekręciło. I próbuję nie popadać w panikę... próbuję, ale czuję że już niedługo po tej ciszy będę dostawałą takie kopniaki które już mój synek z mężem poczują.
Trzymam kciuki za wizyty, ja ostatnio miałąm taki podły nastrój dużo płakałam bo właściwie mimo starań mieliśmy dać już sobie spokój bo nowa praca i stało się... Przetłumaczyłam sobie że noszę pod sercem synka i dla nich muszę być twarda.! -
nick nieaktualny
-
A ja wizyta w poniedziałek i też mam nadzieję na poznanie płci
Chyba powiem lekarzowi, żeby patrzył dotąd aż będzie widac
A ja dziewczyny mam dziś pierwszy raz moc od początku ciążyMogę nawet zapłacić, żeby już ze mną została.. haha
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Karola94c wrote:Smacznego Straciatella ! A ja od rana nie mam żadnych ruchów małego, mam nadzieję, że chociaż teraz matkę walnie chociaż raz żebym wiedziała , że jest okej
ja przez trzy dni nic nie czułam a dzisiaj już chyba z 15 razy
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale mialam dzisiaj głupi i makabryczny sen . Śniło mi się ze Ala miała siostrę bliźniaczke( wyglądały identycznie ) i ktoś wpadł do domu z pistoletem i strzelił jej w głowę . A ja patrzyłam na jej straszną smierć
Obudziłam sie przerażona i oczywiście rozpłakałam się nad smiercią wyimaginowanej bliźniaczki mojej córki i czułam prawdziwy żal . Masakra normalnie
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w sobotę! Ja chyba wczoraj poczułam ruchy ale nie jestem pewna, bo wydawały mi się za bardzo intensywne. Wydawało mi się, że nawet było je widać delikatnie na brzuszku, czy to jest wg Was możliwe w 15 tc?
Wczoraj byłam na zakupach z koleżanką i kupiłam pierwszą rzecz dla naszego Skarbka, kocyk w kolorze neutralnym szarym bo jeszcze nie wiemy kto mieszka pod moim sercemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 10:03
Pepper, Nadzieja22, Dorota3, Moniiiikaaaa lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza