Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:też jeszcze nie czuje malucha
cierpliwości
pamiętam, że moja młoda czasami tak dawała to specjalnie wstawałam chodziłam,żeby ją ululać
ja 16+6d ginekolog mi powiedzial ze poczuje dopiero 20t i wyzej ze teraz to ma duuuuzo miejsca i to tylko jelita gazy itd ale juz nie moge sie doczekac bo juz do malego mowimy z mezem, a mam ze 100razy dziennie czkawke wiec sie smiejemy ze tam łobuzuje
Jonesey lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Jestem po badaniu
Serduszko 142 na min, długość ponad 9 cm, dr potwierdził na 95-99% dziewczynkęMałaMała, baranosia, Karola94c, Ewelcia85, MonisiaK, Straciatellaa, KaroKaro, Jonesey, Black_Lilith, Nadzieja22, kjt91, Dorota3, Papapatka, bumbum lubią tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:jeśli chodzi o miejscowe maści sterydowe/antybiotykowe to ogólnie mi dermatolog mówił, że na małe obszary można
edit: oczywiście po konsultacji z lekarzem
No mi lekarz chirurg właśnie przepisał tą maść, ale sama nie wiem.. Duomox to napewno mogę... Ale co do tej maści to nie mam pojęcia.. Jedni mówią tak, a inni, że nie.. I jestem zmieszana.. -
Karola94c wrote:No mi lekarz chirurg właśnie przepisał tą maść, ale sama nie wiem.. Duomox to napewno mogę... Ale co do tej maści to nie mam pojęcia.. Jedni mówią tak, a inni, że nie.. I jestem zmieszana..
Pamiętaj że są kobiety które w ciąży muszą brać różne leki ( a nawet chemię) i z dziećmi nic się nie dzieje
Ja tak zawsze sobie tłumaczyłam konieczność brania leków niekoniecznie zalecanych w ciąży a zaleconych przez lekarza
-
Ewelcia85 wrote:Karola wydaję mi się że mała ilość nie zaszkodzi
Pamiętaj że są kobiety które w ciąży muszą brać różne leki ( a nawet chemię) i z dziećmi nic się nie dzieje
Ja tak zawsze sobie tłumaczyłam konieczność brania leków niekoniecznie zalecanych w ciąży a zaleconych przez lekarza
No kurde.. W internetach nawet nie ma nic napisane... -
Karola94c wrote:No mi lekarz chirurg właśnie przepisał tą maść, ale sama nie wiem.. Duomox to napewno mogę... Ale co do tej maści to nie mam pojęcia.. Jedni mówią tak, a inni, że nie.. I jestem zmieszana..
-
Od jakiegoś tygodnia czuje ruchy ale dziś już tak wyraźniej. Ogólnie trochę się stresowałam że ruchów nie czuje bo z chlopakami wcześniej czułam. Dziś miałam usg i ma być dziewczynka
miałam trochę takie przeczucie ale zastanawiałam się czy nie mylę go z moim oczekiwaniem. W połowie września mam połówkowe i jak wtedy też gin stwierdzi dziewczynkę to chyba już zacznę szukać wyprawki
Ewelcia85, kjt91, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
MałaMała wrote:Wszyscy po kolei... nie mam juz sil, tylko zeby usiasc i ryczec
a jezeli ma w tym pomoc odcięcie się od toksycznych ludzi- to działaj ! Nie jest to proste ale da się zrobic kochana . Masz męża i maleństwo w brzuchu i to jest twoja rodzina , oni sa najwazniejsi bez teściow i siostry da się zyc . Głowa do góry
magdaaa88 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór! U mnie już w końcu nieco lepiej z samopoczuciem, mam nadzieję, że tak juz zostanie
I dzięki znów będzie mnie tu więcej
Zdaje relację po wizycie. Maluch ma 12cm i ginekolog potwierdza, że będzie chłopakTakże będziemy mieć synka - Mikołaja
Karola94c, Ewelcia85, Black_Lilith, Nadzieja22, Jonesey, magdaaa88, Straciatellaa, kjt91, Dorota3, baranosia, Mila_85, MonisiaK lubią tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Karola94c wrote:Straciatella dzwoniłam do położonej i powiedziała, żeby nie smarować się tą maścią. Tylko brać duomox.
tylko u mnie polozne zatrzymały sie na wiedzy z lat 80 :p
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jak minęła wam noc ? Mi zaskakująco dobrze , może dlatego ze mąż miał nockę więc w łóżku miałam więcej miejscaZaraz idę zrobić kawkę i sniadanko bo od rana głodna jak wilk jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 07:13
-
Dzień dobry :* ja się dziś w ogóle nie wyspałam pomimo tego że mąż też miał nocna zmianę i całe łóżko dla mnie... Chyba muszę szybko zainwestować w poduchę do spania
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza