Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
bumbum wrote:A jak się zapatrujecie na zimowe spacery? Skoro rodzimy w lutym to kiedy będzie można wychodzić z bobo?
Myślę, że jak będzie stosunkowo ciepło to w 4 czy 5 dobie, a jak będzie mróz to ciut później
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, witam się po weekendzie
Była tak piękna pogoda, że szkoda mi było wracać z działki do domu.
Właśnie odprowadziłam moją pociechę pierwszy raz do przedszkola - poszło lekko i bezboleśnie. Mi się tylko trochę łezka w oku zakręciła
Miłego dnia!bumbum, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co. Ja się tu marwię że moje dziecię się od 2 dni nie rusza, nie kopie, nic. Zwykle czułam z lewej strony. Już się zaczęłam martwić. A ja tu wstaję rano patrzę na brzuch a tam gula jak nic z prawej strony! Myślę sobię o ty skubańcu. Dotknęłam i oczywiście smyranko :p Jezu osiwieje... Ale mimo wszystko prawie go nie czuje z tej prawej strony. Z lewej jak było czułam dokładnie.
Jutro jadę na morfologię i mocz. I za tydzień wizytaNaem sie czekolady żeby poszalało i dupkę pokazało. Może się uda :p
Papapatka lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
hej wszystkim
ja powoli wracam do zywych po chorobie, 4 dni nosa z domu nie wysciubilam, ale dzisiaj juz wrocilam do pracy
ciezko sie choruje kiedy jedyny lek to apap i inhalacje z amolemale nie ma tragedii na szczescie. tak sobie pomyslalam, ze skoro chorowanie w ciazy jest takie okropne to nawet nie chce wiedziec jak to jest chorowac majac male dziecko.. o zgrozo..
u mnie polowkowe za 2 tygodnie, juz sie doczekac nie moge!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 11:07
-
Witajcie dziewczyny! Ja od soboty siedzę u rodziców bo nam się auto popsuło, a wiadomo w weekend ciężko z mechanikiem...
W przypływie emocji poszłam dziś do fryzjera i scielam włosyciekawe jak mąż zareaguje bo jak gadałam z nim przez telefon to nie wierzył
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnyNo i moje dziecko poszło do przedszkola:))) dzidzia w brzuchu chyba odczuwa moje emocje, bo wierci się dzisiaj bardzo. Ok 14 odbiorę małą i zabiorę ja na lody
dziś w ogóle obudziłam się bez nudności ! Oby już tak zostalo;)
Ewelcia85, Jonesey, Black_Lilith, Nadzieja22, baranosia, MałaMała lubią tę wiadomość
-
KaroKaro wrote:Witajcie dziewczyny! Ja od soboty siedzę u rodziców bo nam się auto popsuło, a wiadomo w weekend ciężko z mechanikiem...
W przypływie emocji poszłam dziś do fryzjera i scielam włosyciekawe jak mąż zareaguje bo jak gadałam z nim przez telefon to nie wierzył
a to jakas duza metamorfoza? -
Jonesey wrote:a to jakas duza metamorfoza?🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza