Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
My też po wizycie. Wszystko w porządku, maluszek spał mimo zjedzonego bounty 20 minut wcześniej
Na pewno już chłopak, siura pokazał bez wstydu, ale był obrócony plecami i za nic nie dał się obudzić. Ma około 9cm i 123g, serduszko 148 jak dobrze pamiętam.
Kolejna wizyta 9 października, a 19 października połówkowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 13:59
-Mamunia-, KaroKaro, Lutyska, Straciatellaa, MałaMała, Jonesey, Ewelcia85, magdaaa88, Black_Lilith, Mamusiagusia, ej_est, kjt91, MonisiaK, Pepper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale super że same pozytywne wieści z dzisiejszych wizyt płyną
Straciatellaa wrote:zobaczcie na listę proszę i dajcie znać jak mam dopisać płeć lub cokolwiek bo mnie już ogarnął baby brain i mam problemy
Straciatellaa możesz mnie dopisać do listy na 26.02, będę miała córeczkęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 22:24
Jonesey, Mamusiagusia, Pepper lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluje dzisiejszych wizyt! Całuje waszym bobaskom stópki niech tak dalej ślicznie rosną.
Ja mam szyjke 3 cm powiedział że jeśli będzie Poniżej 2, 5 cm wtedy zaczniemy coś z tym robić. Póki co luteina dowcipnie. Z pracy nie chce rezygnować bo się zanudze w domu. Więc mam nadzieję że na kolejnej wizycie szybka będzie dłuższą i da mi troche popracowacMałaMała lubi tę wiadomość
-
Właśnie Straciatella, wpisz mi proszę chłopca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 07:33
-
Cześć dziewczyny
Witam się w 18 tygodniu
Gratuluję udanych wizyt. Super, że same dobre wieści.
Widzę, że spora przewaga chłopców. Powiem Wam, że ja się strasznie cieszę z drugiego synka. Mam nadzieję, że mój starszak będzie miał towarzysza zabaw i przyjaciele na całe życie. Aż się wzruszam, jak o tym myślę
Ja już wracam do żywych. Jeszcze katar i kaszel zostały, ale jest o niebo lepiej. Obudziłam się dziś tak głodna, że od razu napadłam na lodówkę. Dobrze, że mąż odwozi synka do przedszkola od kilku dni, mogę się chwilę polenić rano.
Orientujecie się, czy możemy pić herbatę z lipy na przeziębienie?paprot.ka lubi tę wiadomość
-
Black można pić herbatę z lipy, mi Pani w aptece nawet polecała na przeziębienie
Black_Lilith, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Dzień dobry,
Ja witam się w 19tc
Gratuluję wszystkich pozytywnych wiadomości.
Black ja też się cieszę z drugiej córki właśnie ze względu na starszą dzieci jednej płci świetnie się ze sobą dogadująa jeszcze jak różnica nie jest duża to w ogóle bajka
-
Przeczytajcie sobie, co prawda dotyczy starszych dzieci, ale jest to piękny tekst o relacjach rodziców z pociechami. Bardzo poruszający.
https://basiaszmydt.pl/chcialabym-miec-dla-nich-czas/Straciatellaa, Ewelcia85, KaroKaro, essentiel, paprot.ka, Jonesey, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane, znowu wieki mnie tu nie było, ale w miarę ogarnęłam co u Was słychać i cieszę się z wszystkich pozytywnych wieści!
Ja wczoraj miałam połówkowe.
Mikołaj rośnie książkowo, pięknie pokazał podwozie, więc juzz nie ma najmniejszych wątpliwości - chłop jak nicWszystkie parametry wyszły idealnie na wiek ciążowy
Straszny z niego był uparciuch i nie udało się zrobić pięknego zdjęcia w 3d, ale widzieliśmy go przez moment i kolejny raz widziałam cechy męża (nosek, układ twarzy), albo sobie wkręca
Starsza siostra mówi już do pokaźnego wg mnie brzucha "mój malutki Mikuś", tuli się do niego, głaszcze.. a mi łzy lecą ciurkiem jak na to patrzę
Jesteśmy strasznie szczęśliwi, tak po prostu.
Ostatnio nawet kupiliśmy pierwsze ubranka w Smyku.Ewelcia85, Black_Lilith, Lady_E, Ciążowa_Gapsy, magdaaa88, kjt91, MałaMała, Nadzieja22, Dorota3, Karola94c lubią tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Dziewczyny co myslicie o wózku Quinny Buzz Xtra ? Albo Quinny mood
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 10:12
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
o rany, dziewczyny, ale jestem zdegustowana... powiedzieliśmy wczoraj, że będzie drugi syn i wszyscy byli jakby no nie wiem, rozczarowani, że to nie dziewczynka i nie będzie parki. aż się zaczęłam zastanawiać czy ci wszyscy ludzie mają coś nie tak z głową?
jestem w szoku
-
paprot.ka wrote:o rany, dziewczyny, ale jestem zdegustowana... powiedzieliśmy wczoraj, że będzie drugi syn i wszyscy byli jakby no nie wiem, rozczarowani, że to nie dziewczynka i nie będzie parki. aż się zaczęłam zastanawiać czy ci wszyscy ludzie mają coś nie tak z głową?
jestem w szoku
U nas taka była reakcja teściowej. Zapytała mojego synka czy chciałby braciszka czy siostrzyczkę. On powiedział, że braciszka, ona na to, ze wolałaby dziewczynkę. Podobnie było zresztą przy starszym synu - też była rozczarowana jakby. Ale wiesz co? My z mężem mamy to gdzieś. My chcieliśmy dziecko, to nie jest jakiś konkurs, w którym się wybiera nagrody. Dla mnie po poronieniach i długich staraniach płeć nie była wcale ważna. Chcę zdrowe dziecko i tyle. Nie będzie bardziej lub mniej kochane, bo jest nie takiej płci, jak ktoś sobie wyobrażał.
A opiniami tego typu osób, choćby to bili bliscy, po prostu się nie przejmujKarola94c lubi tę wiadomość
-
paprot.ka wrote:o rany, dziewczyny, ale jestem zdegustowana... powiedzieliśmy wczoraj, że będzie drugi syn i wszyscy byli jakby no nie wiem, rozczarowani, że to nie dziewczynka i nie będzie parki. aż się zaczęłam zastanawiać czy ci wszyscy ludzie mają coś nie tak z głową?
jestem w szoku
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Lady_E wrote:Dziewczyny co myslicie o wózku Quinny Buzz Xtra ? Albo Quinny mood
Ja jestem na nie, mimo, że bardzo mi się podobają wizualnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 10:30
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤