Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja usypial dźwięk suszarki i szum ż karuzeli - A miałam taka extra na pilota
niestety pozyczalismy ja bratu męża i nie wiem czy oddadzą... też mają termin na luty z drugim bobasem więc pewnie nie;/ także może i szumisia kupię. Choć często wlaczalam szum na Youtube:D
Rzeczy dla dziecka mamy w większości - łóżeczko, przewijak, wanienka. Nie mamy wózka i fotelika do auta. Jak będzie dziewczynka to mam i wszystkie ubraniajak chłopak- wybiorę unisexy i resztę dokupie. Czekam do przyszłego piątku na usg
A kupować zacznę dopiero po urodzinach córki bo robimy 2 imprezy i nie wiem jak wyjdzie finansowo
ale drobne rzeczy typu body pewnie od razu pozamawiam.
Mi się super sprawdzaly body kopertowe ż HM. Miękkie i świetne w praniu:)Jonesey lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny moge sie dopisac?
mam Termin na 03.02.2019
bedzie dziewczynka a ja jestem z Berlina.
Pozdrawiam
Jonesey, malami91, Sylllwus, Pau.Em, Nadzieja22, ej_est, Dorota3, Lady_E, kjt91, Ewelcia85, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, witam się po przedłużonym weekendzie na działce
Co do szumisia, ja mam tego bez cry sensor. U nas się bardzo sprawdził, ale miał jedną wadę. Szum trwał 40 minut i tyle po jakimś czasie trwały też drzemki u małego. Al ogólnie polecam. Widziałam, że wersja bez cry sensor była ostatnio w Rossmannie na wyprzedaży za 79 zł. Na olx sporo jest też używanych,a jego spokojnie można wyprać, bo cała elektronika się wyjmuje.Jonesey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jonesey wrote:dzieki dziewczyny jeszcze raz za slowa otuchy :*
wczoraj na wieczor maly sie tak wiercil i mnie smiesznie szturchal jakby chcial powiedziec 'mama nie martw sie nic mi nie jest!'
koniec z uzalaniem sie, biore sie w garsc, bo z tego dolowania nic nie wynika, a jak znam zycie to pewnie martwie sie na zapas i z malym jest wszystko ok
apropos zakupow co myslicie o Szumisiach? wczoraj zaczelam cos podczytywac i zastanawiam sie czy byloby warto kupic?
Moja starsza uwielbiała szum, ale że wtedy jakoś nie było mody na takie misie, albo były mega drogie, to puszczaliśmy z telefonu. Teraz myśle, żeby kupić, o na prawdę uspokojają fajnie dziecko. Sama często przy tym odpływałam nie wiem kiedyJonesey lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:My mieliśmy w uzyciu szumisia bez crya do 2rż, później zamiast 40min szumiał krócej i krócej i przeszłam na aplikacje w telefonie i szumi całą noc
Do dziś a młoda ma 2,5roku
Teraz tez kupię, ale musze poszukać czy nie ma takiego co całą noc szumi
troche nie na temat, ale wlasnie wczoraj jak przegladalam to trafilam na kroliczka nie pamietam nazwy cos tam Lionheart? i on ma ta zalete ze sie go laduje przez USB i nie trzeba zmieniac baterii. ale z kolei mial kiepskie recenzje wiec chyba zostane przy klasycznym Szumisiu. -
Hej dziewczyny byłam na wizycie kontolnej u gina
Maluch ma już 12 cm, niestety leżał dupką do góry a buzią do dołu i za nic nie widziałam co miedzy nogami, zresztą lekarz też tylko tak zajrzał czy serduszko bije i czy wszystko ok
Znowu mam komplet badań i pobrał już drugi raz cytologię i czystość pochwy.
Kazał się umawiać na połókowe mimo, że wcześniej kazał czekać
Ja już jestem taka niecierpliwa jeśli chodzi o płeć...Nadzieja22, Lady_E, ej_est lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, mój syn teraz śpi w dzień więcej niż jak był niemowlaczkiem. Wtedy miał 3 drzemki po 30min, a teraz i do 2h dociagnie. Jak mi usypiał na spacerze to biegiem wracałam do domu żeby choć na chwilę w ciszy posiedzieć
A że po synu mam wszystko, tylko pory roku nam się niezgrywaja to pewnie kupię szumisia, może coś pomoże w dłuższych drzemkach.Jonesey lubi tę wiadomość
-
Jonesey wrote:no wlasnie juz zglupialam, bo niby jest apliacja w telefonie ale stwierdzilam ze nie chce klasc telefonu tak blisko dziecka. duzo dziewczyn niby chwali te szumisie, ciezki wybor bo tanie to to nie jest
nie wyobrażam sobie trzymać telefonu w łóżeczku.
U nas miłość do szumisia była wielka! Kupiłam z cry sensorem więc włączył się sam jak młody zaczął się kręcić lub płakać i po 20min sam się wyłączyłJonesey lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:My mieliśmy w uzyciu szumisia bez crya do 2rż, później zamiast 40min szumiał krócej i krócej i przeszłam na aplikacje w telefonie i szumi całą noc
Do dziś a młoda ma 2,5roku
Teraz tez kupię, ale musze poszukać czy nie ma takiego co całą noc szumi
Ale po co chcesz żeby ciągle szumił? Nie lepiej z cry sensorem i włączy się sam na 20min jak wyczuje ruch lub płacz dziecka?