Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
ej_est wrote:Mi lekarz na każdej wizycie sprawdza szyjkę. Nie mierzy jej tzw każdym razem, ale zawsze mnie bada.
Dziwne, ze nie zareagował zwłaszcza, ze zgłaszasz pewne dolegliwości. Ale moze potraktował to jako typowa wizytę połówkowa i uznał, ze tylko USG...choc to byłoby dla mnie niezrozumiałe.
Właśnie tak się poczulam. Teraz się zastanawiam nad zmianą lekarza -
nick nieaktualnyKaroKaro wrote:Śliczny! Z tego co zauważyłam to te z nas które są w drugiej albo kelejnej ciąży wolałyby żeby brzuszki rosły wolniej a ja bym już chciała mieć większy
wiem że pewnie pod koniec ciąży będę przeklinać to co teraz napisałam ale chyba taki urok bycia pierwszy raz mamą
Pewnie coś w tym jest. W pierwszej ciąży nie mogłam się doczekać kiedy wyjdzie i w sumie długo czekać nie musiałam bo już w 8 tc było widać ze jestem w ciąży i od samego początku go eksponowałam i podkreślałam, ale pod koniec miałam go naprawdę dość. Nie byłam wstanie sama ubrać butów, miałam problem nawet z założeniem spodni czy bielizny. W wanie pomagał mi mąż u lekarza ledwo mogłam wdrapać się na kozła musiała mi pomagać położna i wiele tym podobnych sytuacji. Bez męża to bym sobie wtedy chyba rady nie dała, ale z racji na ciąże bliźniacza byl on naprawdę ogromny i szczerze nie chciałabym już tego nigdy więcej powtarzaća teraz miałam nadzieje, ze wyjdzie trochę później. Nie jest jakiś wielki bo z dziewczynami na tym etapie wszyscy, którzy nie wiedzieli, ze bliźniaki byli przekonani, ze jestem już na końcówce i idę zaraz rodzic
Lutyska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jutro mam dodatkową wizytę w związku z tym łożyskiem. Gin kazała mi przyjść. U mnie jest tak że usg robi inny lekarz a wynik omawiam z moim lekarzem prowadzącym. Zobaczymy co mi powie.
Gratuluję udanych wizyt.
U mnie brzuszek też całkiem spory. U mnie z każdą ciąża coraz wcześniej widać -
Dzień dobry!
Nadzieja a skąd te piękne ciuszki dla dzidzi?
Śniło mi się dziś, że mąż ma kochankę...
Im bliżej wizyty tym więcej czarnych myśli. Myślałam, że w II trymestrze będę już spokojniejsza.
Ja jak założę coś luzniejszego to brzucha nie widać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Makowa wszystko ze Smyka.
Ja siedzę u fryzjera z farbą na głowie, 1,5 miesiąca to za długoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 10:29
-
nick nieaktualnyMonisiaK wrote:Dzień doberek dziewczyny,
Kto dzisiaj wizytuje?
Ja już się nie mogę doczekać kto tam siedzi w środku, żeby też zacząć coś wybierać, przebierać, ach to chyba najfajniejsze
Ja! Ja dziś wizytuje o 17.55 i mam nadzieje poznać w końcu płeć. Trzymajcie kciuki żeby dzidzia się dobrze ułożyłamalami91, Lutyska, KaroKaro, MonisiaK, -Mamunia-, Jonesey, Nadzieja22, Black_Lilith, kjt91, Mila_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MonisiaK wrote:Dzień doberek dziewczyny,
Kto dzisiaj wizytuje?
Jaaa! O 16.20. I już mnie żołądek boli.
Nadzieja to muszę zajrzeć dziś. Te szare śpiochy z liskiem mi się bardzo podobają a na dziewczynkę też mogą być. Zresztą nie lubię ubranek w landrynki wym różu.
A krzywej cukrzycowej bardzo się boję, bo ja przez ciążę bardzo na bakier że słodkim jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 10:43
Lutyska, ej_est, kjt91 lubią tę wiadomość
-
A ja wczoraj poszalałam w 5.10.15 i Tesco. A pojechałam tylko po mopa :p Mam tylko nadzieję że naszej Blance nic nie urośnie między nogami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/556d15b88549.jpgJonesey, Lutyska, Nadzieja22, ej_est, kjt91, Papapatka lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:A ja wczoraj poszalałam w 5.10.15 i Tesco. A pojechałam tylko po mopa :p Mam tylko nadzieję że naszej Blance nic nie urośnie między nogami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/556d15b88549.jpg
jaki ten pluszaczek jest boskiiiico to jest? taki kombinezonik?
-
nick nieaktualny
-
Lady_E wrote:A ja wczoraj poszalałam w 5.10.15 i Tesco. A pojechałam tylko po mopa :p Mam tylko nadzieję że naszej Blance nic nie urośnie między nogami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/556d15b88549.jpgszczerze to też zaczęłam się zastanawiać co by było jakby Helence siusiak wyskoczył między nóżkami
Lady_E lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza