Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
empiq wrote:Ja tez A rh+, maz 0+.
Podlamana jestem po wizycie. Dziecko zdrowe, ale lozysko nisko, wiec znowu mam zakaz seksu. Do tego mam duzo wypoczywac i polegiwac, wtedy lozysko moze wskoczy na wlasciwe miejsce. Ostatnio 2 tygodnie leczylam infekcje, tez dostalismy szlaban. Same wyrzeczenia. Jak zyc?
Tyle dobrego, ze maz mogl wreszcie ze mna wejsc i nagrac film z usg. Prawdopodobnie dziewczynka, troche smutno, bo wolalabym chlopca.
Trzymam kciuki za reszte wizytujacych.empiq lubi tę wiadomość
-
A mi to się w ogóle nie chce seksu...
Może przez to że dalej pracuje, po pracy jakieś sklepy budowlany ogarniamy, bądź nowe mieszkanie i tak nawet weekendy na pełnych obrotach, że wieczorem padam na pysk.
A tutaj deadline w piątek, o musimy się już wyprowadzić z tego co mieszkamu, a dalej w dupie jesteśmy
A gdzie to posprzątać. Pakujemy się po mału i przewozimy, ale końca nie widać...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola94c wrote:Dziewczyny, ja jutro prenatalne, stres jak cholera... Co myślicie o materacu Pianka - kokos ?
Ja mam w czwartek i też już mnie lekki stres ogarnia, choć głęboko wierzę w to, że wszystko z moim malutkim w porządku.
Co do materaca z kokosem i ogólnie tych z naturalnymi włóknami to słyszałam, że nie są najlepszym wyborem, bo te włókna są porządnie potraktowane chemią w celu ich utrwalenia i w tym momencie przestają być naturalne. A z kolei jak nie są dobrze utrwalone to nawet robaki mogą się w takim materacu pojawić. Nie wiem na ile to prawdziwe, ale ja jednak postawię na coś syntetycznego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 13:22
-
Grzechotka, przodujące czy na przedniej ścianie?
Empiq, my do tej pory mamy zakaz seksu już od pozytywnego testu. Gin powiedział, że jak na najbliższej wizycie będzie dalej ok, to może nam pozwoli. Dalej traktujemy ciążę jako zagrożoną.
Odnośnie wyrzeczeń, to niestety zaczynając od ciąży, a potem w macierzyństwie musimy nauczyć się pewnych wyrzeczeń. Nie wiedziałaś na co się piszesz?Potem jak np. dziecko nie będzie chciało spać, będzie płakać, nie da się go odłożyć, to też napiszesz, że same wyrzeczenia i jak żyć?
No a co do płci, to serio?
Empiq, nie zrozum mnie źle, ale chyba trochę przesadzaszWięcej radości z tego pięknego czasu, mimo różnych przeciwności i wyrzeczeń.
malami91, MonisiaK, ej_est, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy oboje z mężem mamy ochotę, gin pozwala, ale padamy na koniec dnia nie wiadomo kiedy;D mąż pracuje 7-17, córka idzie spać 20-21, zanim ogarniemy siebie, mieszkanie, to jest 23 i śpimy na stojaco;D ale staramy się ten czas jednak spędzać że sobą, zdarza się że córka pada o 20 i mamy cały wieczór dla nas
zawsze jakiś film, dobra kolacja, seks.. tak to nam wychodzi z 2 x w tygodniu,no rzadko bo rzadko, ale nie narzekam, inni mają mniej czasu, mają delegację, mężowie wyjeżdżają na długie tygodnie. Więc nie mam zle
Ja mam prenatalne w piątek o 20:30 chyba jajo zniose do tej pory -
Jeszcze co do materaca, to nie wiem czy pianka czy lateks, szczerze zbytnio się nie wczytywałam jeszcze. Wiem, że firma albo Hevea albo Fiki miki.
-
Ja już po połówkowych
na 100% dziewczynka
wiec będzie Amelia
wazy 360 gram, wszystko ok. Łożysko na przedniej scianie wiec mogę nie czuć poki co ruchów.
Straciatellaa proszę o aktualizacje na pierwszej stronie dziewczynkiz góry dzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 14:17
Karola94c, Papapatka, Jonesey, KaroKaro, ej_est, baranosia, malami91, Nadzieja22, Kropeczka85, Ewelcia85, artemida27, Pau.Em, Black_Lilith, MałaMała, Pepper, kjt91 lubią tę wiadomość
-
malami91 wrote:Ja mam w czwartek i też już mnie lekki stres ogarnia, choć głęboko wierzę w to, że wszystko z moim malutkim w porządku.
Co do materaca z kokosem i ogólnie tych z naturalnymi włóknami to słyszałam, że nie są najlepszym wyborem, bo te włókna są porządnie potraktowane chemią w celu ich utrwalenia i w tym momencie przestają być naturalne. A z kolei jak nie są dobrze utrwalone to nawet robaki mogą się w takim materacu pojawić. Nie wiem na ile to prawdziwe, ale ja jednak postawię na coś syntetycznego.
No ja też już chodzę jak na szpilkach hehe (martwię się, czy z synusiem wszystko dobrze..) .. A co do materaca to ja już nie wiem.. chciałam pianka - kokos i w końcu nie wiem.. zrobiłam się zielona ! -
Ja mam dni kiedy nawet nie chce mi sie myslec o seksie. A mam takie że od raza juz myślę a wieczorem szalejemy :p
My kupujemy albo sam lateks albo lateks-kokos.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka