Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
My chyba kupimy pianka-lateks bo naczytałam się o tych robakach i się boję...
Umówiłam się w końcu na połówkowe 17 października więc będę chyba ostatnia z nas wszystkich
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Ja po corce mam materac kokos-pianka- kokos. Sprawdzilismy w srodku i zadnych robali nie ma, nic sie nie rusza, slyszalam ze w gryce lubia sie " zakocić". Jednak corka nie lubiała spac w lozeczku, nie wiem czy materac nie wygodny czy co, dość twardy jest no ale dziecko musi mieć dobra podpore dla kregoslupa.Taki nam w sklepie doradzono. Teraz chyba sie zdecydujemy na lateksowy.
-
nick nieaktualnyKaroKaro wrote:My chyba kupimy pianka-lateks bo naczytałam się o tych robakach i się boję...
Umówiłam się w końcu na połówkowe 17 października więc będę chyba ostatnia z nas wszystkich
Ja mam 18goa z tego co pamietam Nadzieja ma 19go wiec nie jesteś ostatnia, ale chyba zamykamy listę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 15:13
Nadzieja22, KaroKaro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli będziemy chodzić po ścianach ze stresu mniej więcej w tym samym czasie🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
Mambella wrote:Dziewczyny was też tak ciągnie do słodyczy? Wczoraj jak przysiadłam z czekolada to nawet nie wiem kiedy zjadłam.
Mnie strasznie, ciagle myśle zeby zjeść cos słodkiego. Najgorsze jest, ze w każdym sklepie koło domu mogę kupić mleczko w tubce (moja ciążowa słabość -
Ee, ja to jestem oazą spokoju w tej ciąży
Chyba joga i ilość leków mnie uspokaja
-
nick nieaktualnyMagkb wrote:Mnie strasznie, ciagle myśle zeby zjeść cos słodkiego. Najgorsze jest, ze w każdym sklepie koło domu mogę kupić mleczko w tubce (moja ciążowa słabość
Piątka! Moja tezale póki co jadłam 2 razy. Ja w ogóle mam wrażenie, ze jestem ciagle głodna...wróć to nie jest wrazenie ja po prostu jestem ciagle głodna. Odkąd wiem o ciąży to zapomniałam co to jest uczucie sytości bo go nie znam w tej ciąży. Mogłabym jeść i jeść, a ciagle jestem głodna. Pewnie dlatego mam już 6 kg na plusie ;/
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Dla mnie słodycze mogą przestać istnieć- nie ciągnie mnie absolutnie. Zjem coś od czasu do czasu ale bardziej z przyzwyczajenia niż faktycznej chęci..
A po dzisiejszej glukozie to już totalnie mnie odrzuciło. Nie mogę nawet patrzeć na ciasto w lodówce.. -
nick nieaktualny
-
Ja mam słabość do żelków i kikatów białych:) Reszta słodkości może nie istnieć
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyJa mam nadzieję, że się właśnie w piątek dowiem co tam w brzuchu siedzi
Też ciągle coś jem. Dziś upiekłam czekoladowe ciasto z orzechami. Jak wrocilysmy ż córka od dziadków to się okazało że 2/3 zjadł mążchyba smakowało;D