Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:Moja córka spala od początku sama w swoim łóżeczku. Aż skończyła 2.5 roku i stwierdziła że bardzo nas kocha i chce spać ż nami. Także tego
Ale słodkie jest to małe gorące, rozpychajace się ciałko.
-
U nas młoda jak była maleńka spała w dostawce do łóżka. Teraz śpi w łożeczku koło łóżka. Ale raz/dwa na tydzień ją sobie zabieram do łóżka bo tęskno mi do niej
Teraz jesteśmy na etapie wybierania "dorosłego" łóżka do niej do pokoju.
Byłam dzsiaj u specjalisty na połówkowych. Adaś ma jakąś plamkę na serduszku, ale mamy się nie martwić. Poza tym perfekto. Pokazał nam obraz 4d i od przodu jest z twarzy identyczny jak siostra. Zalała mnie taka fala uczuć, że próbuję to wszystko pomieśić jakoś w sobieDorota3, Ewelcia85, Kropeczka85, kjt91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój syn do 6mca spał sam w łozeczku, ale właśnie później zaczął się regres snu, ząbkowanie, pobudki co 30min, karmienie piersią i poprostu nie dawałam rady nie spać całej nocy. A jak spał ze mną było to łatwiejsze.
Też miałam założenie że będzie spał w swoim łóżeczku, i wiele wiele innych ale życie sobie a plany, założenia z ciąży sobiewszystko zależy od dziecka, jakie jest, czego potrzebuje, od tego jak my sobie radzimy z nową sytuacją.
A teraz jak napisałam wcześniej uwielbiam z nim spać, jak się w nocy budzi i mówi mama si si (tzn mamo przykryj mnie!) Albo śni mu się coś złego i mogę odrazu zareagować, albo oblepi mnie tymi swoimi rączkami, twarzą w twarz jak usypia.Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
A moja córka od początku wszystkie noce przesypia w swoim łóżku haha.. a tak bym chciala żeby częściej spała że mną, a śpi jak jest chora albo raz na ruski rok w nocy przejdzie do nas
Ewelcia85 lubi tę wiadomość