Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
My po wizycie super. Blanka waży 450g. Serduszko zdrowe
Wiercipiętka wszystko ładnie pokazała:) następną wizyty za 4 tyg
A ja na plusie 10 kg. Ale mam to gdzieś
malami91, Dorota3, Mambella, Pau.Em, bumbum, Ewelcia85, baranosia, Papapatka, Black_Lilith, Straciatellaa, Pepper, Nadzieja22, MonisiaK, KaroKaro, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Ja również już po wizycie, wszystko ok, malutka waży 428 g, serduszko zdrowe, wszystkie narządy wyglądają prawidłowo. Potwierdzenie dziewczynki
Na początku chowała buźkę i ciężko było zbadać główkę, ale przewróciłam się na bok i pokazała móżdżek
malami91, Mambella, Lady_E, Pau.Em, Dorota3, Ewelcia85, Jonesey, baranosia, Papapatka, Black_Lilith, Pepper, SiSi111, Nadzieja22, MonisiaK, KaroKaro, kjt91 lubią tę wiadomość
-
Pau.Em wrote:Jutro córka idzie z cukierkami do przedszkola ❤ i ż balkonami ❤ jak ja się doczekać nie mogę!! ❤❤ a w sobotę impreza
w niedzielę druga impreza
To są jej trzecie urodziny, Ale pierwsze tak huczne - może na te nie będę płakać. A gdzie tam... będę na pewno. Ja to taka placzka jestem
Ja w tamtym roku na dzień matki/ojca weszłam na sale gimnastyczną i świeczki w oczachdobrze że śpiewały maluszki a nie mówili wierszyki bo bym tam wyła jak nic a w ciąży to już w ogóle rycze bez powodu jakbym wieczny okres miała
Pau.Em lubi tę wiadomość
25.01.2019 cc
-
Hej Dziewczyny
Ja na połówkowych byłam już we wtorek, ale mam taki natłok pracy i obowiązków, że nawet nie miałam kiedy napisać. Mam spadek formy, nie wyrabiam się z niczym do końca, chociaż zawsze byłam bardzo dobrze zorganizowana. Nachodzą mnie myśli, że po co to trzecie dziecko, tylko będzie gorzej. No straszne! Chyba zaczynam mieć znów depresjęmam nadzieję, że się jej nie poddam.
Synuś jest zdrowy, wszystkie pomiary ok, tylko nie chciał głowy pokazać, ani twarzy na 4d. Okazało się, że mam wyrebek łożyska na przedniej ścianie chociaż całe jest na tylniej i chowa się pomiędzy tą przestrzeń. Dobrze, że nie rodzę sn , bo byłby problem i na pewno łyżeczkowanie w związku z tym łożyskiem, podobno niesamowicie rzadko się to zdarza zdaniem lekarza.
Ja nadal na - z wagą. Obecnie jeszcze prawie -4kg. Ale jak wiecie i tak byłam i jestem tłusta i gruba
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i życzę dobrego nastroju! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 21:45
Ewelcia85, KaroKaro, kjt91 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Dziewczyny Wam tez sie tak strasznie ciezko oddycha? Łapie oddech? Nawet jak leze na boku czy na wznak jest problem ... a na 4pietro dostaje straaaaaaaszna zadyszke ! Co pietro musze stanac na chwile jak babcia
ale bardzo ciezko mi sie oddycha... a co bedzie pozniej
12/02/2019
SZYMEK
-
MałaMała wrote:Dziewczyny Wam tez sie tak strasznie ciezko oddycha? Łapie oddech? Nawet jak leze na boku czy na wznak jest problem ... a na 4pietro dostaje straaaaaaaszna zadyszke ! Co pietro musze stanac na chwile jak babcia
ale bardzo ciezko mi sie oddycha... a co bedzie pozniej
Ja na trzecie piętro i zadyszkę mam, też ciężko oddychać, muszę usiąść i poczekać aż przejdzie
.
No ale dobra, ja mam problem z innej beczki.. moje piersi .. jedna jest większa i to sporo od drugiej ..(zrobiło się tak w ciąży) i co ja mam zrobić ? to jest widoczne gołym okiem jak bym miała dwa razy większą
-
Karola94c wrote:Ja na trzecie piętro i zadyszkę mam
, też ciężko oddychać, muszę usiąść i poczekać aż przejdzie
.
No ale dobra, ja mam problem z innej beczki.. moje piersi .. jedna jest większa i to sporo od drugiej ..(zrobiło się tak w ciąży) i co ja mam zrobić ? to jest widoczne gołym okiem jak bym miała dwa razy większą
(jeśli chcesz karmić) -
Dziewczyny wybrałam wózek na 98% - adamex barletta 2 w 1
a fotelik do samochodu maxi cosi citi
PS. bardzo podoba mi się ten wózek : Bebetto Bresso Premium Class , ale nie znam o nim żadnych opini..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 23:11
Pepper lubi tę wiadomość
-
Karola94c wrote:Dziewczyny wybrałam wózek na 98% - adamex barletta 2 w 1
a fotelik do samochodu maxi cosi citi
PS. bardzo podoba mi się ten wózek : Bebetto Bresso Premium Class , ale nie znam o nim żadnych opini..
Wózek ma aż 5 moich koleżanek. Chodzi mi o bebetto bresso. Wysyp dzieciwszystkie sobie chwala. Ja powiem Ci za tydzień bo wtedy juz będę go miała w domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 07:03
-
SiSi111 wrote:Ja tez mam duszności, nawet jak leze i odpoczywam.
Dziewczyny czym smarujecie brzuchy? Moja skóra robi sie coraz bardziej napieta, chodz smaruje oliwka palmers, ale nie wiem czy ona jest dobra? Co polecacie? -
Kropeczko mam nadzieję ze to nie depresja tylko chwilowy spadek formy
na pocieszenie ci powiem ze ja tez mam takie myśli po co mi kolejne dziecko . Ja z natury jestem pedantką i uwielbiam gdy wszystko jest posprzątane , poukładane itd a przy trojce będzie o to ciężko i chyba to mnie przeraza
Najwyzej kupie bramke rozporowa do nas na dtzwi i dzieciaki z zabawkami beda mialy zakaz wstepu
.
Kropeczka85 lubi tę wiadomość