Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
-Mamunia- wrote:Dziewczyny u was juz łózeczka?!
I posciel juz nawet śwìąteczna -
nick nieaktualnymalami91 wrote:A ja się martwię, bo krzywa ma jednak nieprawidłowy kształt. Powinien być spory wzrost po 1h, a potem wyraźny spadek po 2h. Jutro lekarz, zobaczymy co powie
.
Co do nosa to fajny jest ten olej sezamowy, mój mąż używa, w ciąży można, bo to czysty olejek.
My już po pasowaniu. Było superDorota3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wow ale Fajnie macie dziewczyny.
Ja tez jeszcze oprocz kilku bodziakow nic nie mam. Wszystko lezy w wirtualnych koszykach.
Czekam na targi jeszcze ktore SA 10.11. i jesli tam cos fajnego znajde co bedzie moze tansze to kupie. I pozniej zamawiam wszystko inne z Netu.
Nie ma TU nikogo z Poznania ??? -
Ja też chyba z kącikiem dla małego ogarnę się jakoś w styczniu. Dla starszego mieliśmy oddzielny pokój, teraz łóżeczko będzie u nas w sypialni i to się wiąże ze sporym przemeblowaniem. Nie sądzę, żebyśmy wcześniej niż na początku roku się za to zabrali. Ale termin mam na połowę lutego, więc o ile nic nas nie zaskoczy to mamy jeszcze dużo czasu.
Dziewczyny, a tak z innej beczki. Czy planujecie wyjazdowe Sylwestry? My co roku gdzieś jeździmy z przyjaciółmi i mam straszną ochotę tym razem też wyjechać, ale też z tyłu głowy mam obawę czy będę na siłach. Chociaż z drugiej strony, w ciąży ze starszakiem, dokładnie 1,5 miesiąca przed porodem, rozpoczynaliśmy dwutygodniowe wakacje. I nie wiem, co zrobić, bo decyzję trzeba podjąć jakoś niebawem... -
Ja już po usg. Mała waży 510g i wszystko z nią ok
siedzi sobie na dupce hehe
Black_Lilith, KaroKaro, Ewelcia85, Jonesey, Karola94c, MonisiaK, malami91, Pau.Em, bumbum, Pepper, artemida27, Nadzieja22, Lady_E, Lutyska, kjt91, Ciążowa_Gapsy, Dorota3, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
bumbum wrote:Ja chyba Sylwka sobię daruje
Może na "chwilę" wpadnę do znajomych, ale żaden dalszy wyjazd nie wchodzi w rachubę
Nie widzę tego, że mam wytrzymać do 2-3 w nocy w obcym miejscu
My zwykle wynajmujemy cały dom do 3 godzin drogi i jeździmy z przyjaciółmi, którzy tez mają dzieci. A samo imprezowanie to po prostu kolacja i jakaś muzyczka w tle. Zwykle koło 1-2 wszyscy idą spać -
Ja w tym roku sylwestra odpuszczam ale bardziej ze względu na to ze raz Ala mała , dwa ja będe gruuuuba a trzy moja siostra tez jest w ciąży a my tak raczej razem ogarniamy imprezę
więc jak przystało na matkę polkę sylwestra spędze na kanapie
Karola94c, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mambella wrote:A ja znowu ż pytaniem. Gdzie czujecie ruchy?
Mamy lezal główka w dół a od kilku dni czuje ruchy bardzo nisko.
-
nick nieaktualny