Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 23 tygodniu i szóstym miesiącu
Co do ruchów, odczuwam je kilka centymetrów nad pępkiem. Bardzo mnie to cieszy, bo jeśli dobrze rozumiem, łożysko idzie w górę? Wczoraj na zajęciach tak mnie mały kopnął, że myślałam, że to jakiś organ zerwał się "ze sznurka" i leci w dół. A jak raz w rozmowie z jego Tatą wymieniłam jego imię, to też się zameldowałTak dwa razy. Kopniaki odczuwam od niecałego tygodnia, czyli od 22 tygodnia. Co ciekawe same ruchy czułam już w 15 tygodniu. ALe wtedy łożysko było na tylnej ścianie.
-
U nas dalej brak imienia. Może wy mnie jakims zainspirujecię?
Starszy syn twierdzi że braciszek będzie miał na imię koteczeka mi jakoś nie pasuje
Lutyska, Ciążowa_Gapsy, Nadzieja22, Ewelcia85, Karola94c, Jonesey, KaroKaro, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Mambella wrote:U nas dalej brak imienia. Może wy mnie jakims zainspirujecię?
Starszy syn twierdzi że braciszek będzie miał na imię koteczeka mi jakoś nie pasuje
-
No właśnie te body i spodenki były w promocji, 5 pak body na krótki rękaw za 24zł, a spodenki 2 szt 17zł. Pajace też fajne, ale poczekam na promocje
Jakbyście wiedziały o jakiejś to dawajcie znać!
-
Mój synek mówi, że braciszek będzie miał na imię dzidziuś
Mi się generalnie sporo męskich imion podoba, ale jakoś żadnego długo nie czułam, jako imienia dla mojego dziecka. Ze starszym wiedzieliśmy od razu - jest Leon, bardzo popularny jak się okazało. Młodszy miał być Tymon, Konstanty, Filip lub Wojciech, ale w końcu chyba będzie JerzyCiążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
Mąż wymyślił Zuze mi się spodobało. Później się okazało, że to najpopularniejsze imię w 2018 roku, ale my już się tak przyzwyczailiśmy, że chyba nie będziemy zmieniać.
Straciatellaa lubi tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:Mąż wymyślił Zuze mi się spodobało. Później się okazało, że to najpopularniejsze imię w 2018 roku, ale my już się tak przyzwyczailiśmy, że chyba nie będziemy zmieniać.
Ja bym się nie przejmowała, że popularne. Jest bardzo ładne i to się liczyMakowa_Panna lubi tę wiadomość
-
Chyba zapomniałam napisać jaki wózek i fotelik wybraliśmy w piątek
Wózek Espiro next avenue, a fotel Axkid Babyfix.
-
nick nieaktualnyMi sie z męskich podoba Gniewko
i dobrze, ze bedzie dziewczyna bo mężowi sie nie podoba, a ja bym nie odpuściła i byłby niezły spór
My imienia dla córki tez nie mamy jeszcze. Podoba nam sie kilka jak Larysa czy Klara albo Klementyna, ale jakos żadne póki co nie chwyta za serce. Nie mam pomysłówWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 11:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Black_Lilith wrote:Ja bym się nie przejmowała, że popularne. Jest bardzo ładne i to się liczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 12:37
-
nick nieaktualny
-
Nasza już pokazuje charakter. Fika jak szalona a jak tylko tata położy rękę na brzuszku to cisza. Taka cwaniara. Chociaż zauważyłam, że reaguje na jego głos jak mówi do brzuszka.
Nawet dziadkowie się przyzwyczaili do tego imienia, więc zmiany raczej nie będzie.Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość