Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola u nas dzieci w najbliższej rodzinie brak. Ja nie mam rodzeństwa i kupujemy moim rodzicom. Mój mąż ma dwie siostry, jedna ma męża druga narzeczonego plus teściowie to trochę jest osób i w zeszłym roku zrobiliśmy losowanie. Każdy dostał jeden prezent, ale przynajmniej konkretny. A kwota była 100 zł, ale ja wydałam na prezent 120.
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałyscie ale ja u mojego ginekologa mam usg na każdej wizycie co 3 tygodnie ale na usg prenatalne chodze do kogoś innego z certyfikatem. Dlatego tez zastanawiałam się czy iść, ale w takim razie na pewno pójdę, już się nawet umowilam
-
nick nieaktualnyJa też jeszcze nie myślałam o prezentach, a czas leci
my zawsze kupujemy wszystkim jakieś drobiazgi. Ale w najbliższej rodzinie jest tylko moja Kornelia, nie ma więcej dzieci, dlatego każdy dostaje jakiś prezent:)
Makowa Panna ale piękny wianek ❤ masz talent
Edit: ż rodzina że strony męża nie robimy prezentów. Jedynie dzieci dostają jakiś drobiazg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 11:26
Makowa_Panna lubi tę wiadomość
-
magdaaa88 wrote:Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałyscie ale ja u mojego ginekologa mam usg na każdej wizycie co 3 tygodnie ale na usg prenatalne chodze do kogoś innego z certyfikatem. Dlatego tez zastanawiałam się czy iść, ale w takim razie na pewno pójdę, już się nawet umowilam
Ja mam identycznie. Nawet mam dwóch "zwykłych" ginekologów i jednego tylko od badań prenatalnych z certyfikatami. I idę do tego dodatkowego lekarza na to trzecie badanie
-
Wracając do prezentów to mu w tym roku z siostrami wymyśliliśmy opcje taką, że każda kupuje prezent dla swoich pociech i przynosi pod choinkę na wigilię
. Wtedy nie będzie problemu, że coś się nie podoba itp, czyli na prezent wydajemy po 300/400 zł więc można kupić coś konkretnego i dokupujemy tylko coś dla mamy. To u mnie, a u męża każdy kupuje każdemu. Więc też sporo wychodzi
-
Magdaaa mama ginekolog pisała właśnie o tym fajny artykuł, że do USG III trymestru już nie musi być lekarz z certyfikatem. Ważne żeby Twój miał wystarczająco dobry sprzęt. Ja idę tylko do mojej gin. Ona i tak zawsze sprawdza wszystko tak jak na wszystkich prenatalnych.
-
nick nieaktualnyCześć, dość późno bo prawie w 24tc chciałbym dołączyć do grupy (jeśli nikt nie ma nic przeciwko
Poczytuje Was od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz jestem na L4 i mam czas coś napisać. Mam pytanie czy któraś z Was miała badanie antygenu rhd płodu z krwi matki? Czy da się zrobić to badanie gdzieś w Warszawie na NFZ? Czy tylko prywatnie?
Ciążowa_Gapsy, Pau.Em, Nadzieja22, Ewelcia85, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
Ola-Ola zapraszamy
opowiedz nam o sobie jeśli oczywiście chcesz
na kiedy masz termin porodu, macie już imię dla córeczki?
Co do Twojego pytania to ja niestety nie pomogę🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Karola94c wrote:Istniejesz, istniejesz
. Wysłałam ! teraz powinno normalnie już być
dalej nic nie mam
[email protected]