Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa_Panna trzymam kciuki za glukozę!

Ja dziś od rana mam zły dzień, słabo się czuję, a w nocy obudził mnie chyba skurcz macicy bo aż usiadłam na łóżku, nie bolało ale takie nieprzyjemne to było, myślicie że to mógł być skurcz przepowiadajacy? Trochę się tym martwię
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane za wsparcie
Wasza dobra energia chyba zadziałała i mam trzy pomiary
Czuje się kiepsko, ale dałam radę! A teraz gorzka herbata nie smakowała lepiej.
Młoda szalał po takiej dawce cukru tak, że kilka razy kopniaki były tak mocne, że aż mało przyjemne.
Idę teraz odespać.
nick nieaktualny, Kropeczka85, Black_Lilith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie grubosci mi nikt nie podawal. 3tyg temu byl I stopien dojrzalosci, wczoraj II. Przepływy niby okej. Nie wiem juz nic, stresuje sie tylko.Pau.Em wrote:Moje łożysko również "chudziutkie" - miałaś podany wymiar? Tz grubość? Ja mam tak samo- kontrola za 3 tygodnie. Pani dr mówiła że dziecko waży dobrze, przepływy były ok -mam się nie martwić. Moje ma grubość 2.13 cm.
Bumbum u mnie można wybrac w jakiej pozycji chcesz rodzic. W pierwszej ciąży chcialam kucac (nie wiem jak to sie fachowo nazywa), ale w rezultacie wrocilam do tradycyjnej bo bylo mi jednak wygodniej
w drugiej nie mialam czasu na zastanawianie :p
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny prawie się nie udzielam, ale na bieżąco podczytuje. U nas dziś 25 tydzień, od 22 biorę luteine na bóle i twardnienie brzucha. Co do glukozy to wybieram się w sobotę i troszkę się boję Lutówki czy tylko ja przeżywam koszmar ze snem?zasypiać jakoś potrafię ale później budzę się około 4 razy na siku po którym ciężko zasnąć, a o 4/5 już całkowicie po spaniu. Marnie się przez to czuję
w dzień też nie podsypiam

-
Ja jadę jutro na krzywąLutyska wrote:Makowa super że się udało
teraz możesz już wymiotować bo na wynik to już nie będzie miało wpływu jakby co, ważne że materiał do badania został 
A jest jeszcze ktoś przed krzywą czy już mamy wszystkie to za sobą?
Więc bedę chyba ostatnia

04.2013 - Początek starań (5cs z clo
)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie z kolei nie był podany stopień dojrzałościStraciatellaa wrote:Nie grubosci mi nikt nie podawal. 3tyg temu byl I stopien dojrzalosci, wczoraj II. Przepływy niby okej. Nie wiem juz nic, stresuje sie tylko.
Bumbum u mnie można wybrac w jakiej pozycji chcesz rodzic. W pierwszej ciąży chcialam kucac (nie wiem jak to sie fachowo nazywa), ale w rezultacie wrocilam do tradycyjnej bo bylo mi jednak wygodniej
w drugiej nie mialam czasu na zastanawianie :p
-
nick nieaktualny
-
33-35 tcmagdaaa88 wrote:Dziewczyny w którym tygodniu chcecie być już spakowane do szpitala?

Dziewczyny kupiłam dwa biustonosze do karmienia z gorseni i lupoline. Kupię jeszcze taki zwykły miękki bez fiszbin juz po porodzie. Pewnie znowu rozmiar większy.
Dziewczyny czy Wam po odstawieniu dziecka od cyca zmalały piersi?