Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa_Panna trzymam kciuki za glukozę!
Ja dziś od rana mam zły dzień, słabo się czuję, a w nocy obudził mnie chyba skurcz macicy bo aż usiadłam na łóżku, nie bolało ale takie nieprzyjemne to było, myślicie że to mógł być skurcz przepowiadajacy? Trochę się tym martwię🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane za wsparcie
Wasza dobra energia chyba zadziałała i mam trzy pomiary
Czuje się kiepsko, ale dałam radę! A teraz gorzka herbata nie smakowała lepiej.
Młoda szalał po takiej dawce cukru tak, że kilka razy kopniaki były tak mocne, że aż mało przyjemne.
Idę teraz odespać.Lutyska, Kropeczka85, Black_Lilith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:Moje łożysko również "chudziutkie" - miałaś podany wymiar? Tz grubość? Ja mam tak samo- kontrola za 3 tygodnie. Pani dr mówiła że dziecko waży dobrze, przepływy były ok -mam się nie martwić. Moje ma grubość 2.13 cm.
Bumbum u mnie można wybrac w jakiej pozycji chcesz rodzic. W pierwszej ciąży chcialam kucac (nie wiem jak to sie fachowo nazywa), ale w rezultacie wrocilam do tradycyjnej bo bylo mi jednak wygodniejw drugiej nie mialam czasu na zastanawianie :p
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny prawie się nie udzielam, ale na bieżąco podczytuje. U nas dziś 25 tydzień, od 22 biorę luteine na bóle i twardnienie brzucha. Co do glukozy to wybieram się w sobotę i troszkę się boję Lutówki czy tylko ja przeżywam koszmar ze snem?zasypiać jakoś potrafię ale później budzę się około 4 razy na siku po którym ciężko zasnąć, a o 4/5 już całkowicie po spaniu. Marnie się przez to czuję
w dzień też nie podsypiam
-
Lutyska wrote:Makowa super że się udało
teraz możesz już wymiotować bo na wynik to już nie będzie miało wpływu jakby co, ważne że materiał do badania został
A jest jeszcze ktoś przed krzywą czy już mamy wszystkie to za sobą?Więc bedę chyba ostatnia
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:Nie grubosci mi nikt nie podawal. 3tyg temu byl I stopien dojrzalosci, wczoraj II. Przepływy niby okej. Nie wiem juz nic, stresuje sie tylko.
Bumbum u mnie można wybrac w jakiej pozycji chcesz rodzic. W pierwszej ciąży chcialam kucac (nie wiem jak to sie fachowo nazywa), ale w rezultacie wrocilam do tradycyjnej bo bylo mi jednak wygodniejw drugiej nie mialam czasu na zastanawianie :p
-
nick nieaktualny
-
magdaaa88 wrote:Dziewczyny w którym tygodniu chcecie być już spakowane do szpitala?
Dziewczyny kupiłam dwa biustonosze do karmienia z gorseni i lupoline. Kupię jeszcze taki zwykły miękki bez fiszbin juz po porodzie. Pewnie znowu rozmiar większy.
Dziewczyny czy Wam po odstawieniu dziecka od cyca zmalały piersi?