Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
bumbum wrote:Dziewczyny a czy którąś z Was bolały plecy i poszła do fizjoterapeuty? Zastanawiam się czy iść, co może mi doradzić?
https://m.youtube.com/watch?v=6lsT_W7p7Ps
https://youtu.be/uf46sssAuXQWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 17:38
-
nick nieaktualny
-
Straciatella widzę, że nie na dobre wychodzi nam współżycie ... mnie dzisiaj po.. zaczął boleć cały dół ... i brzuszek się napina.. jak chodzę to mnie boli tak jak by wejście całe..
-
Sylllwus wrote:Po godzinie 212 a po dwoch 148. Nie zapowiada sie dobrze.
Sylllwus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylllwus wrote:Po godzinie 212 a po dwoch 148. Nie zapowiada sie dobrze.
Od diabetologa dostaniesz glukometr, receptę na paski. Mierz cukier 1h po i jak będzie 140 lub niżej to będzie dobrze. Przekroczen się nie bój- początki bywają trudne,ale ż czasem zobaczysz co możesz, a czego nie
Ja miałam w 1 ciąży cukrzycę regulowana dieta. Początek był... hmm... przeplakalam kilka dni,że mnie to spotkało, A później wzięłam się w garść i zwyczajnie mierzylam cukier, zapisywalam i było dobrze. Przetrwałam. Będzie dobrze kochana, pamiętaj że możesz na nas liczyć;*symbolica, Sylllwus, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
Ewelcia85 wrote:Karola i Straciatella bo seksów wam się zachciało
a tak poważnie u mnie po posusze kilku tygodniowej ( z małymi wyjątkami
) wreszcie zaczynam mieć ochotę na seks , mąż zadowolony
No właśnie ! Ja też zaczęłam mieć ochotę gdzie od 2 dni, chodziłam jak kot z pęcherzem Haha. Ale po dzisiaj mi się odechciało chyba już na zawsze Haha.. jak chodzę to mnie boli tam na doleEwelcia85 lubi tę wiadomość
-
Sylllwus wrote:Mamusie, jestem załamana.Mam cukrzycę ciążową, lekarz w środę. Co mnie teraz czeka, diabetolog, dieta, insulina? W pierwszej ciąży nie miałam cukrzycy ale było nadciśnienie, a teraz ciśnienie niskie jak nigdy za to coś innego się przypeletało:( Na czczo wynik jest w normie jednak po pierwszej i po drugiej godzinie jest przekroczony:(
symbolica, Sylllwus lubią tę wiadomość
-
Pepper wrote:Dziewczyny doszła do mnie koszulka nocna do karmienia lupoline 3033. Jest niesamowicie mięciutka i ma odpinane ramiączka do karmienia. Mogę ją z czystym sumieniem polecić. Jestem mega zadowolona
Śliczna!! a ja akurat zamówiłam dziś w BonPrixie dwie : melanzową i czarną też ze świetnej bawełny wg opinii kupujących i po rabatach (darmowa dostawa+10%upustu) za dwie sztuki łącznie 81zł... do tego powinnam dostac z mbanku jeszcze zwrot mokazji 35zł w ciągu 60dni - kupowałam z dedykowanego linku. Jak któraś ma konto w mbanku to warto z tego korzystać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 22:05
Lady_E, kjt91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia85 wrote:Symbolica dzięki za info
fajnie wygląda ta koszula
Mnie się tez spodobały.. p.s. trzeba kupować za minimum 60zł jeśli chce się skorzystać z mokazji (a można 2x). Natomiast jeśli nie korzystasz, to darmowa dostawa i 10% upustu sa po wpisaniu tego kodu w koszyku podanego u góry strony bonprix bez wymaganej ceny minimalnejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 22:44
-
nick nieaktualny
-
Lutyska wrote:Karola ja dokładnie tak jak Ty się czuję i to bez seksu! na tym etapie to chyba każdy wysiłek będzie się chyba już wiązał z jakimiś bólami. tradycyjnie jak to w sobotę polatałam dziś na odkurzaczu i mopie, pozmieniałam pościele, pranie itp a na koniec mąż mnie wkurzył i o jest rezultat
nie mogę chodzić tak mnie dół boli i brzuch się napina
No właśnie, więc jak tu żyć ? ! Ja to już szczerze ? Chciałabym żeby był luty Haha -
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczyny za słowa otuchy.Teraz wiem mniej wiecej na co sie przygotowac. Wczoraj ryczałam, ale corka do mnie przyszła, nie wiedziała czemu płacze, zasmuciła sie, wiec wziełam sie w garść. A i tak poł nocy nie spałam tylko o tym cukrze rozmyślałam.Znacie jakies grupy facebookowe dla cukrzycowych mam? Rożne wyrażenia wpisywałam i nic nie znalazłam.