Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja22 wrote:Ja mam rosół i krokiety z mięsem od mamy
Ale do dla męża będzie. Ja zjadłam wczorajszą pomidorową i zaraz zrobię makaron ze szpinakiem chyba.
Wieczorem idziemy na Bohemian Rhapsody do kinaMąż obiecał też jakieś dobre jedzonko przed seansem.
Zazdroszczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 16:02
-
Grzechotka2 wrote:U nas wszyscy chorzy, tylko ja się uchowałam. Za to mam non stop twardnięcia brzucha i nie moge przejść nawet 20 kroków bo od razu mam kolkę
A nagły ostry ból brzucha może świadczyć o czymś poważniejszym (odklejające sie łożysko, wyrostek robaczkowy - ból po prawej stronie)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do zakupów na aliexpress to zamówiłam dziś ten polecany laktator
https://pl.aliexpress.com/item/Breast-Pumps-With-Milk-Bottle-Cold-Heat-Pad-Double-Electric-Powerful-Nipple-Suction-USB-Breast-Pump/32775419890.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.51585c0fy3pifV -
nick nieaktualnyPapapatka wrote:Hej,
znalazłam stronę z referencyjnością szpitali, możnaby wstawić na 1-wszą stronę jak coś
http://www.polozna.net.pl/szpitale/72-szpitale-stopnie-referencyjnosci.html -
malami91 wrote:A co do zakupów na aliexpress to zamówiłam dziś ten polecany laktator
https://pl.aliexpress.com/item/Breast-Pumps-With-Milk-Bottle-Cold-Heat-Pad-Double-Electric-Powerful-Nipple-Suction-USB-Breast-Pump/32775419890.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.51585c0fy3pifVWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 19:36
-
A ja dzisiaj miałam kiepski dzień
Pojechaliśmy z mężem do babci na małe przyjęcie i po drodze zwymiotowałam - mąż musiał się zatrzymać przy drodze. Nie wiem czy mi coś zaszkodziło czy o co chodzi. Już jestem w domu i jestem strasznie zmęczona. W środę mam wizytę u gina i kolejny posiew. Ciekawe czy grzybica wyleczona...
-
Dziewczyny mam pytanie, jakiej firmy smoczki polecacie? Dużo czytałam o smoczkach avent i lovi i nie mogę się zdecydować. To samo tyczy się butelek dla noworodków (też zastanawiam się miedzy avent i lovi, ale jak macie inne sugestie to chętnie poczytam). Planuje karmić piersią ale w razie konieczności chciałabym mieć już coś na oku a nie wtedy kupować "na wariata".
I ostatni pytanie odnośnie aspiratorów i tutaj nie mam kompletnie żadnej wiedzy... Czytałam, że te podłączane do odkurzacza są lepsze ale jakoś przeraża mnie ten odkurzacz bo wydaje mi się że to siedlisko bakterii. -
nick nieaktualny
-
magdaaa88 wrote:Dziewczyny mam pytanie, jakiej firmy smoczki polecacie? Dużo czytałam o smoczkach avent i lovi i nie mogę się zdecydować. To samo tyczy się butelek dla noworodków (też zastanawiam się miedzy avent i lovi, ale jak macie inne sugestie to chętnie poczytam). Planuje karmić piersią ale w razie konieczności chciałabym mieć już coś na oku a nie wtedy kupować "na wariata".
I ostatni pytanie odnośnie aspiratorów i tutaj nie mam kompletnie żadnej wiedzy... Czytałam, że te podłączane do odkurzacza są lepsze ale jakoś przeraża mnie ten odkurzacz bo wydaje mi się że to siedlisko bakterii.magdaaa88 lubi tę wiadomość
-
Lutyska wrote:Smoczki i butelki mialam akurat avent. Innych smoczkow synek nie chcial ale z kolei moj siostrzeniec tych z aventu nie przyjmowal tylko z Canpol takze nie radze zaopatrywac sie na przyszłość tylko kupic 1 na probe w ogole przy kp a czas pokaze czy dziecko zaakceptuje. Ja osobiście te z avent polecam. Wogole te butelki z serii avent natural.
Co do aspiratorow to taki do odkurzacza duzo lepszy na pewno od tego zwykłego. Innych opcji nie znam niestety. Aspirator po kazdym uzyciu rozbierasz na czesci i czyscisz
Dzieki -
Pepper wrote:Mój synek używał lovi i smocze i butelek. Jak kupiłam inne to mu nie pasowały. Teraz moja siostra ma 3 miesięcznego synka i tez tylko lovi. Także ja polecam lovi. Mam bardzo podpasowaly
Kochana a którą butelkę z lovi polecasz dla noworodka?