Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa_Panna wrote:https://allegro.pl/nowoczesny-naroznik-vegas-2-kolory-p-l-i7574027763.html
Przeszukaliaśmy pół internetu i udało się znaleźć pod inna nazwą prawie 400 zł taniej. Na innej stronie była za 2200.ja próbuje mojego męża namowic na wymianę kanapy na narożnik
myślę ze jeszcze trochę i zmięknie
-
Ewelcia ja już długo trułam o naroznik. Dopiero od kiedy jestem w ciąży mąż doszedł do wniosku, że fajnie jak byłby narożnik, bo mogłabym wygodnie usiąść z Małą z wyciagnietymi nogami. Może taki argument przedstaw
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane mamy chciałabym, kupić jakiś bujaczek, ale Babybjorn to dla mnie zbyt duży wydatek w stosunku do częstotliwości używania. Potrzebuję czegoś co będę mogła używać przez chwilę w kuchni gdy robię obiad. Później ewentualnie do karmienia. Znalazłam na allegro coś takiego co o tym myślicie?
https://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-rozek-kinderkraft-felio-2w1-i7276635514.html -
Mój mąż nie jeździ na delegacje za to na mecze piłki, hokeja, żużel i koncerty notorycznie.. taki typ. W sumie się już do tego przyzwyczaiłam, kiedyś mi było przykro-choć zawsze mi też proponuje, teraz o tym nie myślę. Za to na wyjazd integracyjny z pracy nie ma najmniejszej ochoty marnować weekendu i będzie się moim stanem wykręcał, jak to musi mi pomagać.. taa
Makowa Panna ja używałam w domu fotelika samochodowego doraźnie (one też się bujają) i na rączce młoda miała powieszone zabawki, do pierwszych karmień też służył (póki fotelika do kamienia nie kupiłam..) a tak wogóle to na macie edukacyjnej jak najwięcej się bawiła, jak dla mnie bujaczek zbędny gadżet, ale kto co lubi. Bujaczek o tyle fajny, że można go rozłożyć całkowicie do spaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 11:13
-
nick nieaktualny
-
Makowa, ja kupuję używany kosz Mojżesza na kółkach, po jednym dziecku tu od nas z forum
Z zamiarem korzystania z niego jak będę np w kuchni (mam dom ok 150m2 i wydaje mi się, że ciężko by mi było z samym łóżeczkiem). Ale jak faktycznie będziemy funkcjonować, to się okaże dopiero
Baby bjorna też rozważam, ale jeszcze nie wiem czy będzie mi w ogóle potrzebny, a jeśli będzie to od kiedy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 12:12
-
Cześć dziewczyny,
co do butelki to u nas sprawdziła się najbardziej avent i dr brown's antykolkowa (taka z rurką w środku). Miałam cały zestaw butelek Tommee Tippee, ale u synka zupełnie nie przeszły - smoczek jakby zasysał się do środka. Ale dużo osób je poleca, więc to chyba zależy od dziecka i sposobu ssania.
Smoczki u nas tylko avent soothie, są genialne.
Widziałam, ze niektóre z Was poszalały na aliexpress. Ja kupiłam robota odkurzającego, mam nadzieję że się sprawdzi. Przy psie ciągle jest co sprzątać. Młody też cały czas kruszy czymś. Mam nadzieję, że się teraz samo posprząta
Ja też myślę nad czymś do położenia malucha w salonie. Miałam kosz Mojżesza, sprawdził się, ale sprzedaliśmy. Teraz zastanawiam się nad Tiny Love 3w1.
-
Black_Lilith wrote:Cześć dziewczyny,
Widziałam, ze niektóre z Was poszalały na aliexpress. Ja kupiłam robota odkurzającego, mam nadzieję że się sprawdzi. Przy psie ciągle jest co sprzątać. Młody też cały czas kruszy czymś. Mam nadzieję, że się teraz samo posprząta
.
Na który się zdecydowałaś? -
Mambella wrote:Na który się zdecydowałaś?
Na ILIFE V7S Plus, bo ma funkcję mopowania.
Opinie świetne, mam nadzieję, że się nie zawiodę. Lubie takie urządzenia ułatwiające życie, np. nie wiem jak przez tyle lat mogliśmy żyć bez steamera do prasowania ubrań. Liczę teraz na ten sam efekt wow -
Black_Lilith wrote:Na ILIFE V7S Plus, bo ma funkcję mopowania.
Opinie świetne, mam nadzieję, że się nie zawiodę. Lubie takie urządzenia ułatwiające życie, np. nie wiem jak przez tyle lat mogliśmy żyć bez steamera do prasowania ubrań. Liczę teraz na ten sam efekt wow
Ja mam v5s przeżył nawet ostatnio nieszczęśliwy wypadek, spadł z piętra na schody-działa bez zarzutu:-D. I racja te urządzenia bardzo pomagają w codziennych czynnościach. -
Mam nadzieję, że to nam ułatwi sprzątanie. Co prawda odkurza głównie mój mąż, ale dwa razy w tygodniu - to jednak za mało. Mam nadzieję, że moja sunia nie dostanie zawału, jak jej będzie coś po mieszkaniu jeździć.
Mambella, czy to prawda, że te odkurzacze nie wjeżdżają na ciemne powierzchnie - np. na ciemny dywan? -
Black, możesz podać linka? Ile za niego zapłaciłaś?
Ja w końcu nic nie kupiłam, bo w sobotę mąż wydał kasę z konta na zakupy budowlane i nie miałam jak wpłacić -
Black_Lilith wrote:Na ILIFE V7S Plus, bo ma funkcję mopowania.
Opinie świetne, mam nadzieję, że się nie zawiodę. Lubie takie urządzenia ułatwiające życie, np. nie wiem jak przez tyle lat mogliśmy żyć bez steamera do prasowania ubrań. Liczę teraz na ten sam efekt wow
Jaki dokładnie streamer posiadasz ? Chce kupić i nie mam pojęcia jaki -
Nadzieja22 wrote:Black, możesz podać linka? Ile za niego zapłaciłaś?
Ja w końcu nic nie kupiłam, bo w sobotę mąż wydał kasę z konta na zakupy budowlane i nie miałam jak wpłacić
Proszę https://pl.aliexpress.com/item/ILIFE-V7S-Robot-Smart-Vacuum-Cleaner-Wet-and-Dry-Clean-500ML-Super-Water-Tank-HEPA-Filter/32788286573.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.54a95c0fzSCYqu
Płaciliśmy 164 dolary, przypuszczam, że będzie niebawem znów jakaś promocja na niego. -
Karola94c wrote:Jaki dokładnie streamer posiadasz ? Chce kupić i nie mam pojęcia jaki
Mamy Steam One, tylko nie ten na kiju, ale taki ręczny. Na allegro poniżej 300 zł spokojnie. Bardzo dobrze sobie radzi, mamy już ponad rok i prawie wcale nie używamy zwykłego żelazka. -
Black_Lilith wrote:Proszę https://pl.aliexpress.com/item/ILIFE-V7S-Robot-Smart-Vacuum-Cleaner-Wet-and-Dry-Clean-500ML-Super-Water-Tank-HEPA-Filter/32788286573.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.54a95c0fzSCYqu
Płaciliśmy 164 dolary, przypuszczam, że będzie niebawem znów jakaś promocja na niego.