Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa_Panna wrote:fajnie jak byłby narożnik, bo mogłabym wygodnie usiąść z Małą z wyciagnietymi nogami. Może taki argument przedstaw
ja wiem, czy tak fajnie
ciężko się zwlec z tej leżanki jak masz malucha na sobie (testowane z psem do 10 kg lub ciążowym brzuchem)
teraz tam nie siadam, bo nie mogę się podnieśćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 18:28
-
MonisiaK wrote:Też go teraz kupiłam na allie bo te z funkcja mopoowania to pić na wodę podobno
Ale on tez ma mopowanie, racja to bardziej ścieranie kurzu. Mój żadnego brudu nie zmyje. Ale jest super zamiast codziennego odkurzania, zamiatanie.
A syn jaką miał radoche na początku:D
Ja teraz dostałam stację parową. Też super sprawa, o połowę mniej roboty przy prasowaniu.
I też mamy pralko suszarkę ale moje nie wysusza w 100%, zawsze ubrania musza doschnac więc albo taka wersja albo cos od początku jest nie tak i w ogóle tego nie używam. -
Reni wrote:ja nareszcie namówiłam męża na zmianę narożnika na kanapę
narożnik nie stoi już w rogu jak pierwotnie, bo musieliśmy przewrócić chate do góry nogami, żeby było więcej miejsca i ta leżanka od narożnika mnie wkurza, bo zajmuje bez sensu miejsceReni, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ja poproszę
Proszę:
https://drive.google.com/open?id=1rUHLTR0dt5x0wz0NTLm4S1hxFtzAGqac
Ćwiczenia szczególnie polecane dla mnie to te zaznaczone krzyżykiem po lewej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 21:08
symbolica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasa przy dziecku (nawet jak rodzi się dopiero w lutym
) niesamowicie się rozchodzi. Wyprawka wyprawką, ale my nagle stwierdziliśmy, że przydałby się lekki remont. Odmalowaliśmy salon, kuchnie, jadalnie i przyszły pokój małej (dziś na szczęście już koniec). Niby nic takiego, ale wszystko kosztuje. Jest jeszcze coś takiego jak becikowe? Myślałam, że już nie ma. Dobrze wiedzieć. Czy jest jakieś kryterium dochodowe?
-
Cześć Mamusie Lutowe, od jakiegos czasu Was podczytuje, postanowiłam jednak odzyskać hasło do swojego starego konta które założyłam podczas pierwszej ciazy z synkiem. Tym razem będzie córeczka Julia, termin mamy na 22 lutego:) pozdrawiam Was wszystkie i sciskam.
P.s tez dzisiaj kupiliśmy suszarkę bo teraz przy dwójce dzieci pranie byłoby nie do ogarnięcia:)-Mamunia-, malami91, Kropeczka85, Papapatka, Lutyska, Lady_E, Paulaa25, Ewelcia85, Karola94c, Nadzieja22, Pau.Em, Ola-Ola, kjt91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
"Od tego czasu becikowe mogą otrzymać jedynie te rodziny, w których dochód na osobę nie przekracza 1922 zł netto." Patrzą na pity z lat poprzednich albo 2017r. jeśli szybko będziecie składać, albo jeśli po 31 października to biorą pod uwagę pit za 2018r.. ja się nie załapię na to kryterium, więc już mogę odpuścić składanie tej tony papierzysk.
Co do suszarki to moja koleżanka ma Bosch, a kuzynka nie wiem, chyba też samsunga. Tak to mniej więcej wygląda:
[IMG][/img]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 21:18
-
symbolica wrote:"Od tego czasu becikowe mogą otrzymać jedynie te rodziny, w których dochód na osobę nie przekracza 1922 zł netto." Patrzą na pity z lat poprzednich albo 2017r. jeśli szybko będziecie składać, albo jeśli po 31 października to biorą pod uwagę pit za 2018r.. ja się nie załapię na to kryterium, więc już mogę odpuścić składanie tej tony papierzysk.
Co do suszarki to moja koleżanka ma Bosch, a kuzynka nie wiem.
malami91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny