Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas cała najbliższa rodzina jest blisko wi więc zadnych dłuższych wypraw nie przewidujemy
Pau.Em i tak jesteś chudzielcemweź nie świruj
Co do dzieci to na szczęście moje gwiazdy mi dzisiaj odpuściły ale wam dziewczyny z całego serca współczuje .Pau.Em lubi tę wiadomość
-
Pau.Em wrote:Ja do teściów na święta nie jadę. Po ostatnich atrakcjach dziękuję ale jak mąż chce to niech jedzie sam. Trudno.
Poza tym to waże już 58 kg, a zaczynałam z 50.5 co daje mi już 7.5 kg na plusie!!!! (w pierwszej ciąży w 30 tygodniu wazylam 54 kg, zaczynałam z 49), więc oficjalnie koniec z podjadaniem, koniec że słodkim :p któraś się dołącza do postanowień?
Ja już od tyg mam takie postanowienie, ale dziś był pączek w pracyPau.Em lubi tę wiadomość
-
Pau.Em wrote:Ja do teściów na święta nie jadę. Po ostatnich atrakcjach dziękuję ale jak mąż chce to niech jedzie sam. Trudno.
Poza tym to waże już 58 kg, a zaczynałam z 50.5 co daje mi już 7.5 kg na plusie!!!! (w pierwszej ciąży w 30 tygodniu wazylam 54 kg, zaczynałam z 49), więc oficjalnie koniec z podjadaniem, koniec że słodkim :p któraś się dołącza do postanowień?
Ja bym dołączyła, ale zimą mam słabą wolę jeżeli chodzi o słodycze. Co prawda nie jem ich dużo, ale te wszystkie czekoladki, pierniczki, marcepany i inne rzeczy mnie kusząAle muszę się jednak pochwalić - dziś w sklepie już miałam kupić ptasie mleczko karmelowe Milka, ale szczęśliwie przeczytałam skład. Nic mnie tak nie powstrzymuje przed kupieniem przekąsek, czy to słodkich, czy słonych, jak przeczytanie ich składu
Ewelcia85, malami91, symbolica, Pau.Em lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Bo w ofercie były tylko rozmiary 80D, 85C, 85D i 90C.
malami91, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amir wrote:Dziewczyny czy któraś z Was ma kocyki z lullalove? polecacie?🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
hej,
Kolorowaola kciuki za szybki powrót do domu, najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką i nic wam nie zagraża :*
Wczoraj miałam ciężki wieczór dopadły mnie jakiś skurcze trwało to wszystko ok. godziny już w pewnym momencie spanikowałam, że jakiś przedwczesny poród na szczęście po nospie wszystko się wyciszyło, a mała od rana aktywna. Ostatnio żyję cały czas w biegu praca, przedszkole córki, budowa domu, bieżące obowiązki domowe, jeszcze przez ostanie 2 miesiące mąż pracował po 12h i tylko niedziele miał wolne więc wszystko bylo na mojej głowie, ale wczoraj sam się wystraszył widzi, że to już nie przelewki i chyba najwyższy czas odpoczać.
Dzisiaj jestem ostatni dzień w pracy, we wtorek ekipa kończy I strop i roboty na ten rok, a ja mam nadzieję, że na wolnym w końcu wypocznę i przygotuję się na przyjście naszej drugiej córeczkiKolorowaola lubi tę wiadomość
-
Kochana ja w pierwszej ciąży jak rodziłam Adasia to wazyłam 11 kg więcej niż przed ciążą i szybko wróciłam do stanu wyjściowego.
Teraz... moja wyjściowa waga 49 kg a ważę juz 63kg. Jem mało wiec... hmmm... duety na pewno nie będę stosować. Widocznie tak musi byćmoze woda w organizmie się zatrzymuje
Co do usztywnianych biustonoszy to ja mam z lupoline termicznie tłoczone bezszwowy super. Fajne są tez z gorsenii. Ale one są droższe niż alles jeszcze.
Karola94c lubi tę wiadomość