Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPepper wrote:Kochana ja w pierwszej ciąży jak rodziłam Adasia to wazyłam 11 kg więcej niż przed ciążą i szybko wróciłam do stanu wyjściowego.
Teraz... moja wyjściowa waga 49 kg a ważę juz 63kg. Jem mało wiec... hmmm... duety na pewno nie będę stosować. Widocznie tak musi byćmoze woda w organizmie się zatrzymuje
Co do usztywnianych biustonoszy to ja mam z lupoline termicznie tłoczone bezszwowy super. Fajne są tez z gorsenii. Ale one są droższe niż alles jeszcze.dlatego chce jeść po prostu zdrowo i bez podjadania:) na pewno wyjdzie mi to na zdrowie
-
Pepper wrote:Kochana ja w pierwszej ciąży jak rodziłam Adasia to wazyłam 11 kg więcej niż przed ciążą i szybko wróciłam do stanu wyjściowego.
Teraz... moja wyjściowa waga 49 kg a ważę juz 63kg. Jem mało wiec... hmmm... duety na pewno nie będę stosować. Widocznie tak musi byćmoze woda w organizmie się zatrzymuje
Co do usztywnianych biustonoszy to ja mam z lupoline termicznie tłoczone bezszwowy super. Fajne są tez z gorsenii. Ale one są droższe niż alles jeszcze.
Widzę, że tyjemy tak samo Haha :p . Waga wyjsciowa 48 kg, a teraz ważę 62 kg. I miałam to samo co ty, przy pierwszej ciąży przytyłam około 27/28 kg. I 3 msc po porodzie już prawie nic na plusie nie miałam.. wróciłam do swojej wagi.. TeraZ bym chciala, żeby chociaż z 10 kg zostało
Pepper lubi tę wiadomość
-
Kjt, dobrze, że się uspokoiło. Odpoczywaj jak najwięcej.
Pau Em, ja to chciałam u nich kupić i fotel i wózek, ale na wózek w ogóle nie ma promocji, także się nie opłaca. Jeszcze męża podeslę do nich, żeby zapytał czy może jednak coś obniżą więcej.
Pepper, ja też mam aktualnie z lupoline, ale tradycyjnyNiedługo muszę wybrać się po nowy, bo ten mnie trochę uwiera (niestety to nie za mała miska, ale bardziej obwód
).
Na święta będziemy u obu rodziców, bo mamy blisko wszystkich. Jeszcze na pewno do babci pojedziemy. Sylwester za to prawdopodobnie w domu w tym roku. -
Pau.Em wrote:Dzień dobry
Ja miałam na black week kupować fotelik samochodowy, ale te co mnie interesują w 8* nie są jakoś bardzo przecenione - normalna obniżka, taka jak na zwykle promocjewięc nie będę teraz kupować, ogarnie się to w styczniu
Melduję że zjadłam pyszne i zdrowe sniadanko: 2 kromki razowego chleba z salata, wędlina i pomidorem, do tego 2 łyżki serka wiejskiego ż cebulka i szczypiorem. Jeszcze 2 plastry sera żółtego... no ale musiałam, to słabośćI kawa
następny posiłek o 11
i planuje zjeść jabłko i mandarynki:D
na jaki fotelik polujesz?ja nadal nie wiem który kupić
-
No i dopadło mnie
Ból gardła i kaszel od wczoraj
Siedzę w pod kołdra i się kuruję. Oby sie nie rozwinęło.
Bylismy wczoraj w szkole rodzenia i jestem pozytywnie zaskoczonaBędziemy chodzić dużo informacji i bardzo fajna położna która to prowadzi
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Pau.Em wrote:Dzień dobry
Ja miałam na black week kupować fotelik samochodowy, ale te co mnie interesują w 8* nie są jakoś bardzo przecenione - normalna obniżka, taka jak na zwykle promocjewięc nie będę teraz kupować, ogarnie się to w styczniu
Melduję że zjadłam pyszne i zdrowe sniadanko: 2 kromki razowego chleba z salata, wędlina i pomidorem, do tego 2 łyżki serka wiejskiego ż cebulka i szczypiorem. Jeszcze 2 plastry sera żółtego... no ale musiałam, to słabośćI kawa
następny posiłek o 11
i planuje zjeść jabłko i mandarynki:D
Pau.em podziwiam! Ja też staram się troszkę ograniczać bo już 10kg na plusie ale byłam na szybkich zakupach na bazarku i skusił mnie pączek z marmoladą... Tak ładnie patrzył na mnie że nie mogłam się powstrzymać, właśnie go zjadam do kawy🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
mąż odebrał dziś wynik z posiewu, który miałam zlecony przez moją lekarke. No i wyszło e coli
na obchodzie powiedzieli,że wystarczy ten antybiotyk co mi teraz podają. W niedzielę zrobią powtórny mocz i jeśli będzie okej to w poniedziałek do domu
oby
Dużo zdrowia dla Was wszystkich! -
nick nieaktualny
-
Zdrówka dla wszystkich chorujących.
Dziś mam focha na niemęża bo wczoraj pojechał ba spotkanie firmowe autem q wrócił po % bez auta. Ciul z tym że pił ale mógł mi powiedzieć że wróci później a ja o 2 się budzę i już w panice czemu go jeszcze nie ma... A do tego musialam go dziś do pracy zawieźć... -
Hej! Dziś zaczynam 30tc...
Wczoraj miałam kiepski dzień. Nie wyspałam się, w ciągu dnia nie miałam jak się przespać i wieczorem nie miałam siły kiwnać palcem.
Dziś za to jest dużo lepiej.
Z rodzicami mieszkamy a teście mieszkają 25 km od nas, więc też pewnie do nich pojedziemy. Na sylwestra chcielibyśmy jechać do przyjaciół, ale teraz mnie nastraszyłyście, że nie chcecie jeździć gdzieś dalej już w tym okresie. My mamy do nich 450 km... W lipcu byliśmy w Chorwacji a to jakieś 1300 km i to mi się jakoś pikuś wydawała przy tym. Mam nadzieję, że młoda nie zechce wykluć się w 34 tc.Papapatka lubi tę wiadomość
-
MonisiaK wrote:Zdrówka dla wszystkich chorujących.
Dziś mam focha na niemęża bo wczoraj pojechał ba spotkanie firmowe autem q wrócił po % bez auta. Ciul z tym że pił ale mógł mi powiedzieć że wróci później a ja o 2 się budzę i już w panice czemu go jeszcze nie ma... A do tego musialam go dziś do pracy zawieźć...
My jutro idziemy na 18-nastke i juz widze jak moje szczęście skończyale ja sie nie denerwuje bo po alkoholu to taki misio przytulasek
-
Kupiłam parę rzeczy dla synka, oczywiście online, bo chodzić w tym tłumie mi się nie chce
Zaraz mama wpada z pierogami