Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_E wrote:Dokładnie nie czytajmy tych historii tylko się nakręcamy i myslimy o złych rzeczach...
Na dobre włączyło mi sie wicie gniazda. Łażę i wszystko 15 razy przekładamDzisiaj zaczynam świąteczne sprzątanie. Przynajmniej sypialnie ogarnę. Jak mąż wróci poprzesuwa mi meble troche żebym mogła poodkurzać gdzie trzeba.
Siedzę robie listę co jeszcze potrzeba dla małej. I ogarnia mnie powoli panika że o czymś zapomnę... Że zaraz rodzę, czy dam radę. Jeju to coraz bliżej.
Jeszcze mój mąż coś się od wczoraj źle czuje a wiadomo chory mąż szpital w domu :pa chorego męża nie zazdroszcze - gorzej niż z chorym dzieckiem
Lady_E, Karola94c lubią tę wiadomość
-
A mi sie wydaje, że powinniśmy być świadome zagrożeń
Oczywiście popadać w paranoje nie można, ale np być bardziej czujnym już tak.
Kto by pomyślał, że gorączka i ból brzucha może tak się skończyć. Tu jest dużo niewiadomych, szkoda mamy, dzieci bo czytałam że miała już dziecko w wieku przedszkolnym no i całej rodziny.
Ja dziś też trochę już porobiłam/ogarnęłam. Męczę się niemiłosiernie przy każdej czynności -
Straciatellaa wrote:A mi sie wydaje, że powinniśmy być świadome zagrożeń
Oczywiście popadać w paranoje nie można, ale np być bardziej czujnym już tak.
Kto by pomyślał, że gorączka i ból brzucha może tak się skończyć. Tu jest dużo niewiadomych, szkoda mamy, dzieci bo czytałam że miała już dziecko w wieku przedszkolnym no i całej rodziny.
Ja dziś też trochę już porobiłam/ogarnęłam. Męczę się niemiłosiernie przy każdej czynności
Ala wymęczona nocą spi , na szczęście gorączka spadła
Byłam w szkole u wychowawczyni i dowiedziałam się ze na katechetkę co i rusz są skargiWe wtorek jest zebranie w szkole i wychowawczyni załatwi ze katechetka i dyrektorka będą na nim . Chciałam sama to załatwić ale u mojego męża uruchomił się syndrom obrońcy i to on chce rozmawiać z ta kobietą , zebym ja juz się nie denerwowała .
Ja dopiero kończę sprzątać po nocnych akcjach Ali , kurczę ledwo żyję zwłaszcza że spałam tylko 3 godziny .
-
Pepper, nie mam rady, znaczy no mam: jak czujesz, że musisz płakać to płacz
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Staram się unikać takich artykułów, ale mój kochany telefon pokazuje powiadomienia o wybranych artykułach i oczywiście dziś wybrał ten o Łomży... Straszna tragedia.
Wczoraj przyszedł narożnik i pierwsza noc za nami. Dziś aż mi się chce sprzątać i dekorować
Choinka już zamówiona. Jutro pojedziemy odebrać. Tylko muszę się wstrzymać z ubieraniem do poniedziałku, bo wtedy przyjdzie moje 500 lampek choinkowych.
Straciatellaa, Lutyska lubią tę wiadomość
-
Jak dobrze że mamy to forum mozemy sobie ponarzekać i nikt nie powie że przesadzamy
Mój syn wczoraj pierwszy raz mi zasadził 3 takie kopniaki że zobaczyłam gwiazdy a wieczorem tak mnie brzuch bolał że myślałam, że nie dam rady. Nie wiem na czym siedział ale ból był ogromny...
Dziś mi apka mówi, że dziecku się teraz charakter i temperament wykształca. Po wczorajszym to marne pocieszenieNiech tylko wyjdzie z brzucha to ja już sobie z nim pogadam
Pepper, Lutyska lubią tę wiadomość
-
Dziewczymy, ja dzisiaj zaliczyła załamke, bo okazało się, że w nowym domku nie działa gniazdko od internetu przez co trzeba kuć ściany
Jak sobie przypomnę te świeżo pomalowane śliczne ściany to płakać mi się chce. Jestem zła że tego wcześniej nie sprawdziliśmy, nie wspominając o kolesiu któremu zapłaciliśmy gruby hajs za odbiór od dewelopera i nie sprawdził tego ehh
-
bumbum wrote:Dziewczymy, ja dzisiaj zaliczyła załamke, bo okazało się, że w nowym domku nie działa gniazdko od internetu przez co trzeba kuć ściany
Jak sobie przypomnę te świeżo pomalowane śliczne ściany to płakać mi się chce. Jestem zła że tego wcześniej nie sprawdziliśmy, nie wspominając o kolesiu któremu zapłaciliśmy gruby hajs za odbiór od dewelopera i nie sprawdził tego ehh
Bumbum jak ja Cię rozumiem! U nas po remoncie okazało się że nie działa gniazdko antenowe ale koniec końców nie kuliśmy i poprowadzilismy nowy kabel w listwe nie jest tak jak chcieliśmy ale oszczedziliśmy sobie syfu i opóźnień w przeprowadzce🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj zakończyłam sprawę z prezentami
zamówiłam już wszystko na święta. Został mi tylko prezent dla szwagra i jego żony ale to już zostawiam mężowi.
Ogólnie dobrze się czuje, ale w nocy coraz gorzej śpię. Budzę się co chwile bo nie mogę znaleźć dobrego miejsca. Nie ma mowy żebym spała cały czas na lewym boku bo wszystko mnie boli -
Czytałam ostatnio o tym spaniu na lewym boku z racji tego że mi wygodniej na prawym. Ponoć nie ma opcji żeby przespać całą noc na jednym boku i nie jesteśmy w stanie tego kontrolować przez sen. Oczywiście na brzuchu się nie polozymy bo to by bolało ale jak śpimy na plecach a nasze narządy nie narzekają to nic w tym złego. Z resztą samo usg trwa czasami z pół godziny i jak tam dajemy radę to w łóżku też nie zaszkodzi. Z resztą ja się wierce całą noc
malami91 lubi tę wiadomość
25.01.2019 cc
-
magdaaa88 wrote:A ja dzisiaj zakończyłam sprawę z prezentami
zamówiłam już wszystko na święta. Został mi tylko prezent dla szwagra i jego żony ale to już zostawiam mężowi.
Ogólnie dobrze się czuje, ale w nocy coraz gorzej śpię. Budzę się co chwile bo nie mogę znaleźć dobrego miejsca. Nie ma mowy żebym spała cały czas na lewym boku bo wszystko mnie boli -
nick nieaktualnyKaroKaro wrote:Bumbum jak ja Cię rozumiem! U nas po remoncie okazało się że nie działa gniazdko antenowe ale koniec końców nie kuliśmy i poprowadzilismy nowy kabel w listwe nie jest tak jak chcieliśmy ale oszczedziliśmy sobie syfu i opóźnień w przeprowadzce