Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję, Pau.Em, za słowa wsparcia. To dobre podejście z tą szyjką - nie myśleć o niej za dużo. Powolutku uczę się tej sztuki i przestaję wariować.
Nie wiem, czy też tak macie, ale to forum daje mi tyle wsparcia! Czuję jakbym była naprawdę w gronie najbliższych. W końcu łączy nas jedno z najmocniejszych doświadczeń. Dziękuję Wamartemida27, Pau.Em, Karola94c, Papapatka, bumbum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiążowa_Gapsy wrote:Dziękuję, Pau.Em, za słowa wsparcia. To dobre podejście z tą szyjką - nie myśleć o niej za dużo. Powolutku uczę się tej sztuki i przestaję wariować.
Nie wiem, czy też tak macie, ale to forum daje mi tyle wsparcia! Czuję jakbym była naprawdę w gronie najbliższych. W końcu łączy nas jedno z najmocniejszych doświadczeń. Dziękuję Wam
Też lubię nasza forumowa grupe, może czasem się poroznimy, mamy inne zdanie itp, ale generalnie zawsze możemy liczyć na wsparcieCiążowa_Gapsy, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Karo brzuch mi się nie stawiał, podczas sesji czułam się naprawdę dobrze
Po powrocie do domu zaległam w łóżku, bo jednak trochę mnie to zmęczyło, ale nie jakoś mega. Dużo bardziej byłam zmęczona po wczorajszych 30min zakupach i to bez dźwigania.
KaroKaro lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny! Zapomniałam dodać że Pani fotograf przyjedzie do nas do mieszkania więc omija mnie całe wychodzenie z domu i podróż
Muszę jeszcze raz przegadać temat z mężem i zobaczymy🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Karo to tym bardziej
Ubranie sukienki, to jest moment, kobitka Ci pomoże. A zrobienie zdjęć też nie trwa długo. U nas chwilę zeszło na wypełnienie umowy, zapłatę i ogólnie rozmowę o sesji. Cały czas babeczka pytała czy wszystko ok, czy się dobrze czuję i jakby coś się działo, to miałam mówić.
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
Mambella! Gratuluję Bartunia!
Dzielny chłopak wiedział co robi.
U nas dzień rozpoczął sie od plamienia więc czeka nas 3 dni w szpitalu. Ale co zrobic. Na razie wyniki w normie. To chyba po wczorajszym badaniu tylko. Przynajmniej ja jestem nastawiona na to że to jeszcze nie czas rodzenia.
Gapsy, nie dziwię sie że się zestresowalas. Nie mają ludzie wyczucia. U nas na izbie przyjec w szpitalu długa kolejka. Poprosiłam starszego Pana o przypuszczenie bo nagła sytuacja to powiedział że takie moje prawo I oczywiście powinnam od razu wchodzić I nie czekać. Ma nadzieję że już nie trafisz na takich znieczulencow!Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Uroooooslam ostatnio sporo w obwidzie;dWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 19:11
Black_Lilith, Ciążowa_Gapsy, Pepper, malami91, Nadzieja22, Kropeczka85, artemida27, Karola94c, bumbum, Papapatka, KaroKaro, -Mamunia-, Ewelcia85, MałaMała, Paulaa25, iwona01 lubią tę wiadomość
-
KaroKaro, ze swoich doświadczeń z szyjką wiem, że stres jest ogromny, jak sobie to wyobrażamy, ale każde pozytywne doświadczenie równoważy nawet niewielki wysiłek. Bo też koło się zapętla, kiedy się stresujemy - nie wpływa to korzystnie na szyjkę. Więc myślę, że bez wychodzenia z domu, na spokojnie, z pomocą męża i fotografa to nawet trzeba, a nie można, skorzystać z sesji
Pau.Em - WOW
Monika, trzymam za Was kciuki, dobrze że pojechaliście. A przy okazji że trafiliście na normalnych ludzi. Normalnych, bo już bez przesady, żeby trzeba było ludziom dziękować za to, do czego mamy święte prawo.KaroKaro, Pau.Em lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie, wszystko git. Eryk nie całe 2,5kg i do 3 dobije, a cc 25.01 a 24 do szpitala. Raz w tyg na ktg mam się zgłaszać i rozwarcia na o puszek
malami91, Ciążowa_Gapsy, Black_Lilith, -Mamunia-, artemida27, Jonesey, kjt91, Nadzieja22, Kropeczka85, Pau.Em lubią tę wiadomość
25.01.2019 cc
-
Mambella, ale jak to odrzucili CC?
Czy ginekolog może zakwestionować zdanie lekarza z innej dziedziny, np. psychologa, okulisty itp? Zdąży zrobić badania, aby móc stwierdzić czy słusznie nie ma potrzeby CC? Jestem w szoku. Ja nie mam wskazań, ale jestem ciekawa jak to wygląda teraz.Karola94c lubi tę wiadomość
-
Mambella gratulacje
dużo zdrówka dla Ciebie i dla maleństwa
Karola, Paula jakie figury
A to mój brzuszek w 35 tygodniu. Waga pokazuje już +10kg
Tak przy okazji to dzisiaj przyszło łóżeczko dla naszej córeczki. Czekam na męża i zabieramy się za składanieartemida27, malami91, Ewelcia85, Karola94c, KaroKaro, bumbum, Papapatka, -Mamunia-, MałaMała, Black_Lilith, Nadzieja22, Dorota3, Kropeczka85, Pepper, Pau.Em, iwona01 lubią tę wiadomość
-
Ja prasuje pościel małego, rozkładam sobie na kilka dni te rzeczy, bo bym padła na zawał jakiś
albo z przemęczenia!
..
Ps. MamaMajeczkicudny brzuszek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 16:53
-
Przepiekne brzuszki Dziewczyny!!!
cudne !!!
A my czekamy na mebelki i lozeczko bo maja przyjechac w piatekjuz nie moge sie doczekac a dzis dopiero wtorek
a no i fieranka w zwierzatka zoo przyjdzie jutro matko ale sie ciesze
Za tydz idziemy na nauki przed chrztem zeby juz miec bo pozniej ciezko z malym do chlodnego kosciola nie chcemy go brac na "nauki" ciagle tylko utrudniaja... chrzestnych juz wybralismyale te nauki trzeba porobic
ehhh
12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualnyMała ja będę chrzcic na lato, albo w polowie wiosny. I u nas nie ma takiego czegos jak nauki.
Dziwna sprawa.
Pau em, mama majeczki- brzuszki macie rewelacyjne! Trzeba jeszcze sie nimi nacieszyć, póki jeszcze są takie śliczne.
Co do sesji ja nie robiłam, dziewczyna sie ogłosiła na Facebooku ze za darmo zrobi sesję ciazowa w plenerze więc odpuściłam, nie będę się katować.
Ale jeśli jest w domu to ja bym się nie zastanawiała tylko robiła, żebyś potem nie żałowała.Karola94c, Pau.Em lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj morfologię przed wizytą u ginka i się przeraziłam, strasznie dużo czerwonych wyników. Co prawda Zelazo i Hemoglobina są już ok, ale Leukocyty, MCH, PDW, MPV, P-LCR, Neutrofile, Monocyty podwyższone
A limfocyty poniżej normy. Czy to możliwe, że to dlatego, że mija mi katar?
-
Papapatka nie mam zielonego pojecia ile trwaja i wogole... ale w ta sobote chcemy "odbębnic" z mezem... malo tego! Chrzestni tez musza miec takie nauki ! Masakra !
Z bierzmowaniem to prawda... chociaz ja jest rocznik 1988 to mialam tego tylko rok a grupa po nas juz 2lata !!! Wymyślaja ...tylko by hajs sie zgadzal...
12/02/2019
SZYMEK
-
bumbum wrote:Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj morfologię przed wizytą u ginka i się przeraziłam, strasznie dużo czerwonych wyników. Co prawda Zelazo i Hemoglobina są już ok, ale Leukocyty, MCH, PDW, MPV, P-LCR, Neutrofile, Monocyty podwyższone
A limfocyty poniżej normy. Czy to możliwe, że to dlatego, że mija mi katar?
Gin mi przekreśla wszystko długopisem i mówi, że nie patrzymy na normy w lab bo inne normy są dla kobiet w ciąży
bumbum lubi tę wiadomość