Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
MałaMała wrote:Papapatka nie mam zielonego pojecia ile trwaja i wogole... ale w ta sobote chcemy "odbębnic" z mezem... malo tego! Chrzestni tez musza miec takie nauki ! Masakra !
Z bierzmowaniem to prawda... chociaz ja jest rocznik 1988 to mialam tego tylko rok a grupa po nas juz 2lata !!! Wymyślaja ...tylko by hajs sie zgadzal...
albo w innym mieście
-
nick nieaktualny
-
dzbry w 38 tc
Mambella gratuluję maluszka
jak kiedyś w oczekiwaniu na @, tak teraz sprawdzam czy w gaciach czopa nie ma
Oesu zawsze coś. Całe życie z okiem w gaciach-Mamunia-, Pepper, Agnessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś zasłabłam, dobrze, że mąż był obok to mnie złapał...ani nie chcę myśleć co by było gdybym była sama. Do tego młody strasznie dziwnie się zachowywal, miał jakby drgawki kilkusekundowe? To trzecia moja ciąża i w życiu czegoś takiego nie było. Lekarz kazał mi przyjechać na przeplywy i ktg. Przepływy idealne nie są, ale też nie tragiczne, a w ktg te drgawki pisały się jako wzrosty tętna do 200. Wiasial nade mną szpital, ale potem się uspokoiło. Także mam pilnować dziecka i znów przepływy w sobotę i zobaczymy co dalej. Jeszcze trochę za wcześnie na rodzenie! Jeszcze dwa tygodnie mi się marzą minimum. Ech nie ma lekko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 20:12
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:A ja dziś zasłabłam, dobrze, że mąż był obok to mnie złapał...ani nie chcę myśleć co by było gdybym była sama. Do tego młody strasznie dziwnie się zachowywal, miał jakby drgawki kilkusekundowe? To trzecia moja ciąża i w życiu czegoś takiego nie było. Lekarz kazał mi przyjechać na przeplywy i ktg. Przepływy idealne nie są, ale też nie tragiczne, a w ktg te drgawki pisały się jako wzrosty tętna do 200. Wiasial nade mną szpital, ale potem się uspokoiło. Także mam pilnować dziecka i znów przepływy w sobotę i zobaczymy co dalej. Jeszcze trochę za wcześnie na rodzenie! Jeszcze dwa tygodnie mi się marzą minimum. Ech nie ma lekko
Teraz miałam tak z 2x, tylko pamiętałam że było tak poprzednio dlatego noł panik.
ogólnie okazało się, że najprawdopodobniej młodzież ma już odruch moro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 20:47
Kropeczka85, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:pamiętam, że tez odczuwałam takie drgawki w poprzedniej ciąży.
Teraz miałam tak z 2x, tylko pamiętałam że było tak poprzednio dlatego noł panik.
ogólnie okazało się, że najprawdopodobniej młodzież ma już odruch moro.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Lutyska ja zamawiałam na doz bo tam mają darmową dostawę do apteki
ja dopiero wczoraj się wzięłam i wszystko zamówiłam
Trochę dziś za dużo się narobiłam i bolą mnie teraz plecy i lekko brzuchusypiam małego i idę do wanny i leżeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 21:27
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, ale serio przybyło mnie sporo;) A tu jeszcze kilka dobrych tygodni zostalo;)
Nauki przed chrzcinami? No pierwsze słyszęszaleństwo jakieś.
Mamamajeczki-brzuszek piłeczka:) ❤
Kropeczka uważaj na siebie. No A z tymi drganiami to nie podpowiem nic,bo mi się nie zdarzyło coś takiego. Mam nadzieję, że to jakieś akrobacje tylko.
Jeju ja od dziś stosuje zmniejszoną dawkę luteiny. Przez 7 dni mam aplikować 1/2 tabletki czyli 50 mg. Boję się tego co będzie, jak odstawie całkiem. -
Dziewczyny teraz co wizyte gin powinien sprawdzać nam przepływy i ogólnie poziom zwapnienia łożyska
W szpitalu sami robią usg przed porodem i między innymi szacują wielkość dziecka i stan.
Ja jutro wizytamam nadzieje, że wszystko ok z młodą
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
bumbum wrote:Dzisiaj porównywałam ceny między doz a gemini i różnica jest 4 zł przy zakupach za 160 zł na korzysc gemini
uwzględniając dostawę wygrywa doz o 2 zł
Także ceny są bardzo wyrównane
bo darmowa dostawa, a i niektóre produkty tańsze były w doz
o kilka gr ale zawsze.
A np podkłady poporodowe bella te czerwone alla podpaski najbardziej opłaca się kupić w rossmanie z kartą rossnewychodzi taniej niż w gemini czy doz