Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
malami91 wrote:Ja to mam wrażenie, że ludzie wykonują te swoje obowiązki, pracują, trzymają się różnych przepisów, procedur, ale często zapominają, żeby być poprostu człowiekiem i mieć ludzkie podejście do innych, okazać odrobinę zrozumienia. Lekarzowi by korona z głowy nie spadła, gdyby mu dopisać jedną dodatkową osobę, bo podejrzewam, że 10 ciężarnych się tego dnia nie zgłosiło. Ale wiecie, to trzeba chcieć do niego podejść/zadzwonić do gabinetu i zapytać, a po co to robić skoro kawa stygnie...
Musze jeszcze iść tam położną jakąś załatwić.. -
Straciatellaa wrote:KaroKaro a używasz wkładek? może to jakieś odparzenie?
Albo początek grzybicy
czy Tylko ja mam dziś lenia? najchętniej bym się położyła i spała cały dzien
Nie używam wkładek w ogóle i chodzę tylko w bawełnianej bieliźnie, też mi się wydaje że to może być grzybica ale nigdy tak nie miałam jak teraz
Ja też mam dziś totalnego lenia ale i tak mam leżeć więc bez różnicy🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Sylllwus wrote:KaroKaro miałam tak samo, uzywałam zel do higieny intymnej przeciwgrzybiczy, probiotyk dopochwowy i zel do smarowania Trivagin, pomogło. A w moczu nie było bakterii.
Dzięki!Trivaginem w żelu właśnie smaruję się od wczoraj, jak posmaruję to jest lepiej. Globułek nie chce brać na własną rękę, może lekarz coś mi dziś przepisze, a po żel przeciwgrzybiczy do higieny intymnej muszę wysłać męża
Oczywiście naczytałam się już w internecie o opryszczce... Głupia ja!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 10:20
Sylllwus lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kobietki!
Straciatella, czasami i antybiotyk jest potrzebny, bo zwykle syropki nie zadziałają. Mi lekarz przypisał rutinoscorbin oraz jakies tabletki do ssania dla kobiet w ciazy. Pomogło. A Ty ci bierzesz?
Pau em licze na to Że zapis wyjdzie po Twojej myśli.
Ewelcia musisz uczulic swojego partnera ze to już nie są przelewki. Weź nospe i magnez i poki co leż.
Ja przy pierwszej ciazy czulam sie gorzej, mialam caly czas skurcze, a teraz kompletnie nic a nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 10:59
-
Hej dziewczyny
U nas też niewesolo, cała sobotę zdychalam na kolke jelitowa która się później okazała być jelitowka także w obie strony mnie czyscilona szczęście tylko jeden dzień, od wczoraj tylko trzyma mnie osłabienie, ale za to mój mąż się zaraził jelitowka i okrutnie go mordowalo, nie dość że czyscilo to jeszcze gorączka 39 st
normalnie cały weekend się modlilam żeby nie zaczac rodzic bo do szpitala 40km i nie mam pojęcia kto by mnie zawiozl
Zresztą u nas jakiś wirus panuje w powietrzu, pol rodziny już choruje także uważajcie na siebie -
Łączę się w bólu. O 2:20 przyszedł do nas synek i zakończyło się moje spanie... odniosłam go jak zasnął i pamiętam jak mąż wstawał o 4:30 siku i o 6:00 zadzwonił mu budzik. Potem chyba przysnęłam ale o 7:15 wstał młody i tyle było z mojego spania... czekam już na jego drzemkę i sama się położę
-
U mnie od wczoraj tragedia, czuję że coś się święci. Boli brzuch i promieniuje do pośladków i na uda, momentami na kiblu nie mogę usiąść, nie wspominając o twardym krześle. Odebrałam wyniki badań do szpitala ale mimo donoszonej ciąży wolałabym wytrzymać jeszcze 4 dni bo wiem że owulacje miałam 18 a nie 12 ale to tak dla mojego świętego spokoju. Torba niby spakowana a o pascie, szczoteczkę i japonkach to już nie pamiętałam. A i mam nawał pokarmu.... Nie wiem jak i dlaczego, piersi twarde wielkie i bolą a pod pachą robi mi się guzek... Ubrałam największy stanik jaki mam i próbuję rozmasowac i polewam ciepłą wodą. Nie chcę też za bardzo ingerować bo planowo mały ma jeszcze 11 dni.25.01.2019 cc
-
Dorota3 wrote:U mnie od wczoraj tragedia, czuję że coś się święci. Boli brzuch i promieniuje do pośladków i na uda, momentami na kiblu nie mogę usiąść, nie wspominając o twardym krześle. Odebrałam wyniki badań do szpitala ale mimo donoszonej ciąży wolałabym wytrzymać jeszcze 4 dni bo wiem że owulacje miałam 18 a nie 12 ale to tak dla mojego świętego spokoju. Torba niby spakowana a o pascie, szczoteczkę i japonkach to już nie pamiętałam. A i mam nawał pokarmu.... Nie wiem jak i dlaczego, piersi twarde wielkie i bolą a pod pachą robi mi się guzek... Ubrałam największy stanik jaki mam i próbuję rozmasowac i polewam ciepłą wodą. Nie chcę też za bardzo ingerować bo planowo mały ma jeszcze 11 dni.
Ale może to być też rwa kulszowa, że mały na coś uciska teraz...
-
Ojej widzę, że u nas to się już teraz bardzoooo gorąco będzie robić
U mnie skurcze po nospach i kąpielach zelżały, ale są cały czas, tyle, że teraz mniej bolesne i mniej regularne. Czekam jeszcze że 2-3h i będę dzwonić do gina. Wiem, że jeśli pojadę na oddział to na pewno mnie zostawi, a siedzieć tam potem jeszcze jakiś czas mi się nie uśmiecha. Na razie czekam, jutro miałam mieć planowo wizytę, także zobaczymy.Karola94c, Dorota3 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc