Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jestem w szoku, liczyłam, że z tego wyjdzie
Papapatka wrote:a właśnie, dziewczyny które mają Medicover- wykupujecie tam pakiet? Podobno są 3 wizyty domowe na telefon w ciagu roku jak cos?
o jakim pakiecie mowa?
Co do termometrów bezdotykowych - położna u nas mówiła, że im więcej się używa (strzela) tym bardziej się dekalibruje. Także przy dużej ilości mierzeń (ciało, woda itp) to może szybko zacząć fałszować. Chciałam taki kupić, ale się wstrzymam, mam zwykły elektroniczny microlife, powinnien być git.
W weekend mąż mi podłączył w końcu nową pralkę, także dzisiaj akcja prania ciuchów do szpitala i ciuszków dla Bobinki -
Hej dziewczyny witam się z wami w skończonym 37 tyg.i wg bbf ciąża donoszona
Zaczynam szykować torbę/torbyi oczywiście dylemat, jedna dwie?Na kółkach czy sportowa?
Jak sie pakowałyście?
Wczoraj dopadł mnie taki ból pachwiny,że masakra, nie mogłam zwlec się z łóżka ... krocze mnie boli ale to w niczym nie przeszkadza ale ta pachwina to już przegięcie.Też tak macie?
Dziś póki co okey
Pozdrowienia dla wszystkich chorowitków i powodzenia na wizytach dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 18:15
Karola94c, Pau.Em, Pepper lubią tę wiadomość
-
Papapatka wrote:Bum bum ja ma z pracy pakiet pojedynczy specjalistyczny i mogę potem do tego dodać dziecko. Koszta wzrastają bo z 34 zł ma 120 mc (resztę doklada firma) ale słyszałam że są 3 w rok wizyty na telefon do dziecka. Dzwonisz i w ciągu 3 h przyjeżdża lekarz
Aha, no ja na pewno dopiszę Dzidzie do medicover, bo mnie to kosztuje kilka zł (chyba 7)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 16:56
-
Karola94c wrote:Ja mam szmacianą tzn sportową (małą) i dla młodego też taką
. Kurde ja mam jeszcze kilka rzeczy do dokupienia, a zwlekam z tym..
Ja też nie mam jeszcze wszystkiego kochanaczekam na zamówienie z allegro
Ciuszki uprane ale jeszcze nie naszykowaneKarola94c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam walizke podróżna na kółkach , niech sobie myślą co chcą, ale mi się nie widzi noszenie torby po porodzie i pchanie dodatkowo wózka w którym będzie dziecko. A ostatnio właśnie tak było i gdyby nie mąż, nie chce sobie nawet tego wyobrażać.
Ja czekam na paczki z allegro. I dopiero zaczne sie pakować.
Jak wcześniej się bałam porodu, tak teraz się ekscytuje tym że niedługo przytula mojego synka. Okres porodu i po porodzie próbuje wymazać z pamięci. Chociaż chwila w której kładą dziecko na piersi jest nie do opisania.Karola94c, Paulaa25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamunia, ja za to okropnie boję się porodu
, może dlatego, że pierwszy wspominam bardzo słabo hehe... Ale wolałabym już mieć go za sobą, dlatego czekam na ten luty jak na zbawienie heh.
-
Karola94c wrote:Mamunia, ja za to okropnie boję się porodu
, może dlatego, że pierwszy wspominam bardzo słabo hehe... Ale wolałabym już mieć go za sobą, dlatego czekam na ten luty jak na zbawienie heh.
Ja też boję się porodu i ogólnie pobytu w szpitalu brrr! Ja myśle, że nie doczekam do lutegoKarola94c lubi tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:Ja mam walizke podróżna na kółkach , niech sobie myślą co chcą, ale mi się nie widzi noszenie torby po porodzie i pchanie dodatkowo wózka w którym będzie dziecko. A ostatnio właśnie tak było i gdyby nie mąż, nie chce sobie nawet tego wyobrażać.
Ja czekam na paczki z allegro. I dopiero zaczne sie pakować.
Jak wcześniej się bałam porodu, tak teraz się ekscytuje tym że niedługo przytula mojego synka. Okres porodu i po porodzie próbuje wymazać z pamięci. Chociaż chwila w której kładą dziecko na piersi jest nie do opisania.Karola94c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStracuatella ja po porodzie do sali szłam na nogach, pchając wozek/lozeczko w ktorym znajdowało się moje dziecko. W sali w ktorej rodzilam polozyli mi dziecko i tam przelezalam z nim godzinke?
Amir U nas w szpitalu nie trzeba, weź paczkę bo nie wiadomo jak długo i w jakiej ilości będziesz krwawić. Zawsze może ktoś tobie donieść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 18:59