Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jonesey Gratulacje
Jezu wzruszyła się. Dużo zdrówka.
Boziu jak ja bym już chciała mała mieć przy sobie. Dzisiaj zwiedzaliśmy porodówkę i mniej się boję
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyZ tą waga, wzrostem i tygodniem urodzenian fajny pomysł. Ale to wszystko zależy od straciatelli.
Jonesey Gratuluję Tobie z całego serduszka, serio zaczęłam się bać, że i mnie ten ból nie ominie. Pytałam się ginekologa o znieczulenie i w naszym jest tylko gaz, także dziękuję...
Ewela z tym gazem jest tak że tylko kręci się po nim w głowie.
Jak Wam się podoba imie Kamilek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 22:17
KaroKaro, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:Z tą waga, wzrostem i tygodniem urodzenian fajny pomysł. Ale to wszystko zależy od straciatelli.
Jonesey Gratuluję Tobie z całego serduszka, serio zaczęłam się bać, że i mnie ten ból nie ominie. Pytałam się ginekologa o znieczulenie i w naszym jest tylko gaz, także dziękuję...Karola94c lubi tę wiadomość
-
Ewelcia85 wrote:U nas też tylko gaz ale jak chciałam przy porodzie z Alą to im butla zaginęła
"wanna jest, ale się zepsuła. Gaz był, ale butle ktoś ukradł"
Mogę pisać wymiary dzieci, ale upominać się o to nie będę. Jak ktoś napisze, to wpisze-Mamunia-, Ewelcia85, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jonesey gratulacje, dzielna jestes!
A ja po wizycie wracalam zmartwiona i chialo mi sie plakac bo nabilam sobie glowe: dr zapytala czy jem duzo slodyczy bo mam duzo wod plodowych , na granicy normy, ogolnie powiedziala ze to nie ma jakiegos strasznego wplywu ale ja juz się martwie, po drugie na usg mala ma 3200 i dr mowi ze jest ok ale ja pozniej wyczytalam ze ma obwod glowki o dwa tygodnie mniejszy do wieku, ob. Brzuszka o tydzien i znowu nabilam sobie glowe. Juz bym chciala ja miec w ramionach cała i zdrowa... -
Jonesey ogromne gratulacje! Dzielna Mamusia! Niech Artuś rośnie silny i zdrowy na pociechę rodziców!!!
No będzie się już teraz działo u nas Dziewczyny...jedna za drugą będziemy witać nasze Maluszkisuper!!!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
-Mamunia- wrote:Z tą waga, wzrostem i tygodniem urodzenian fajny pomysł. Ale to wszystko zależy od straciatelli.
Jonesey Gratuluję Tobie z całego serduszka, serio zaczęłam się bać, że i mnie ten ból nie ominie. Pytałam się ginekologa o znieczulenie i w naszym jest tylko gaz, także dziękuję...
Jak Wam się podoba imie Kamilek?bardzo fajne chlopaki, moj kuzyn tez Kamil
Mi sie podoba to imie , jakby nie kuzyn to tez bysmy,dali to,imie, a ze u nas nie ma Szymka to bedzie Szymek12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualny
-
Jak Wam się podoba imie Kamilek?
Kamil super imię, mój mąż tak ma-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:Sisi nie zadreczaj się tak, proszę...
Mała dziekuje za odpowiedźOgólnie chciałabym już mieć wybrane imie dla dziecka, a tak sie miotam z wyborem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6b178df28bd.jpg
...cos w tym jest
Dorota3, Karola94c, Lutyska, SiSi111, bumbum lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK