Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywszystkie chyba tylko czekamy na jakieś wieści od Jo, ale podejrzewam, ze juz sie tula z Arturem
U nas po wizycie wszystko dobrze. Jak to określił lekarz wszystko w środku jest takie jakie na tym etapie powinno być. Mała wazy 2300 wiec troszkę przypakowala bo 2 tygodnie temu ważyła 1800 wiec sie ciesze bo sie martwiłam, ze taka kruszynka drobna bedzie. GBS ujemny i za dwa tygodnie następna wizyta
Dorota3, malami91, MałaMała, Papapatka, bumbum, Ewelcia85, artemida27, MonisiaK, Lutyska, -Mamunia-, Pepper, Black_Lilith, Karola94c, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję wszystkim za kciuki i modlitwy
Mój okruszek Artuś urodził się o 17.45, 2730g i 53cm droga SN
Niestety miałam problem żeby go wyprzec więc skończyło się na użyciu ssaka. Jestem wdzięczna że tym sposobem się udało a Artuś jest okazem zdrowia i ma tylko lekko wyciągniętą główkę ale to pewnie miniedostal 9/10 i za 2 doby możemy wyjść
Ehhhhhh powiem tyle że nieprędko pomyślę o rodzenstwie dla niego
I najbardziej bolesny był sam poród niestety, te skurcze przed to był pikuśa no i rodziła na żywca bez znieczulenia także może stąd ten mój ból..
No nic ja się odmeldowywuje na dziś. Całuski dla was od naszej szczęśliwej trójki :*Moniiiikaaaa, Straciatellaa, artemida27, malami91, kjt91, baranosia, Ewelcia85, Papapatka, KaroKaro, Kropeczka85, bumbum, EBa, Kolorowaola, Black_Lilith, Sylllwus, MałaMała, Lutyska, Paulaa25, Karola94c, patuniek86, ruda90, Dorota3, ej_est, Lady_E, -Mamunia-, Nadzieja22, SiSi111, magdaaa88, Reni, Pau.Em, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jonesey wrote:Dziękuję wszystkim za kciuki i modlitwy
Mój okruszek Artuś urodził się o 17.45, 2730g i 53cm droga SN
Niestety miałam problem żeby go wyprzec więc skończyło się na użyciu ssaka. Jestem wdzięczna że tym sposobem się udało a Artuś jest okazem zdrowia i ma tylko lekko wyciągniętą główkę ale to pewnie miniedostal 9/10 i za 2 doby możemy wyjść
Ehhhhhh powiem tyle że nieprędko pomyślę o rodzenstwie dla niego
I najbardziej bolesny był sam poród niestety, te skurcze przed to był pikuśa no i rodziła na żywca bez znieczulenia także może stąd ten mój ból..
No nic ja się odmeldowywuje na dziś. Całuski dla was od naszej szczęśliwej trójki :*
GratulujęSuper, że poszło w miarę sprawnie. Wracajcie szybko do domu.
-
Jonesey ogromne gratulacje! Byłaś dzielna i najważniejsze że Artuś jest już przy Tobie
a o bólu zapomnisz
Ale Ci zazdroszczę że masz już swoje szczęście przy sobie🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Jonesey ogromnie gratuluję Tobie i mężowi narodzin synka. Brawo Ty, świetnie się spisałaś i masz nagrodę już obok siebie
Opiszesz nam jak emocje ochłoną i znajdziesz wolną chwilkę jak się rozwijał poród, tzn. ta faza przed 7 cm rozwarcia? Jestem ciekawa strasznie, bo wygląda na to, że dość szybko
Artur piękne imię, wiem coś o tym - mój mąż to ArturCórka, ciąża naturalna, 02.2019
Aniołek, ciąża naturalna, 04.2021 13 tc
Córka, in-vitro, urodzona 09.2024 -
Jonesey !
Matko...az sie wzruszylam ! Gratulujerazem z moim malym Szymkiem jeszcze w brzuszku
Jeszcze troszke i wyjdziecie i bedziecie cieszyc sie soba !!
Suuuuper
Duuuzo zdrowka Tobie i Malemu
Buziaki1ania1 lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK