Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Papapatka wrote:MalaMala na fb jest forum Mama prawnik jej możesz zapytać o poradę. Miałam z nią zajęcia na szkole rodzenia świetna babka. A firma pożal się Boże... debile... pewnie jakaś mała gdzie szef chxe się dorobić kosztem pracowników
.
!
12/02/2019
SZYMEK
-
MałaMała no to Cię wyrolowali... Nie stresuj się tym wszystkim i napisz do tego prawnika. Trzymam kciuki żebyś odzyskała to co Twoje
MałaMała lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Już ząb zrobiony na szczęście. Zdrówka dla Ciebie i małego Joonesey !!!!! . Chyba za dużo dziś chodziłam po sklepach i jeszcze do tego stomatologa... teraz siedzę, wzięłam dwie nospy bo brzuch twardniał i bardzo kłuje mnie w pochwie co jakiś czas..
KaroKaro, -Mamunia-, Pau.Em lubią tę wiadomość
-
Karola94c to dobrze że tak szybko uwinęłaś się z tym zębem, a teraz leniuchowanie do wieczora jak się tak nalatałaś🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Jonesey pisz co i jak.
Ja jutro wychodze o ile dziś nie urodzę
Na ktg 2 skurcze wiec raczej nie jutro przed wyjściem znowu sprawdza mi szyjkę. Wzięłam juz 4 dawki na płucka wiec sie nie martwię.Straciatellaa, artemida27, MałaMała, EBa, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
KaroKaro wrote:Karola94c to dobrze że tak szybko uwinęłaś się z tym zębem, a teraz leniuchowanie do wieczora jak się tak nalatałaś
No właśnie, mam nadzieję, że te bóle przejdą, bo i całe udo prawe mnie boli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny