X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • kjt91 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okazuje się że w szpitalu w którym będę rodziła jest zakaz odwiedzin z powodu grypy. Oby tylko skończył się zanim będę musiała się zgłosić.

69342ca952.png
    2871cbcc6e.png
    a7a05578c6.png
  • Ciążowa_Gapsy Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, ależ się dzieje! Ile za jedną noc wpisów!

Reni, Jonesey - trzymam kciuki za Was szczególnie, bo chyba jesteście na wylocie.

Jak tam, Pepper? Cieszę się, że będziesz wracać.

Magda88. Jesteś bohaterką, super dzielną dziewczyną. Wspaniała robota! Teraz będzie już tylko lepiej i lepiej i lepiej. Wielkie gratulacje.

Tyle dzisiaj słońca, chce się żyć. A ja mam ogromną ochotę wyrwać się na spacer. Ale może powinnam się ogarnąć, bo ostatnio trochę aktywniej żyję. Marzę żeby skończyć 37 tydzień i móc zacząć po prostu czekać do porodu, zrobić ciasto, iśc na dłuższy spacer... o ile bóle i dolegliwości pozwolą, a nie sądzę :D

Pau.Em lubi tę wiadomość

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pau.Em, dobrze, że piszesz, bo ja też chciałam inwestować w herbatkę. Zastanawiam się w ogóle, czy jest bezpieczna jeszcze przed rozwiązaniem.

Pau.Em lubi tę wiadomość

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kjt91 wrote:
    Okazuje się że w szpitalu w którym będę rodziła jest zakaz odwiedzin z powodu grypy. Oby tylko skończył się zanim będę musiała się zgłosić.
    U mnie w szpitalu w ogole nie ma odwiedzin. Tzn sa, ale poza oddzialem w pokoju odwiedzin a dziecko za szyba. Nikt nie moze wejsc na oddzial, nawet maz. (Oczywiście przy porodzie byc moze)

oar8ikgn5pgt0ug5.png

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    U mnie w szpitalu w ogole nie ma odwiedzin. Tzn sa, ale poza oddzialem w pokoju odwiedzin a dziecko za szyba. Nikt nie moze wejsc na oddzial, nawet maz. (Oczywiście przy porodzie byc moze)

Chyba dlatego, ze to będzie moje pierwsze dziecko, nie przeżywam tego tak bardzo, że u mnie też są obostrzenia - np. dzieci do 13 roku życia w ogóle nie mają wstępu na oddział. A mężowie albo ewentualnie rodzina pojedynczo i na krótko. Ja jestem z tych, co będą chciały mieć spokoj i ciszę. Przynajmniej teraz tak czuję.

Reni lubi tę wiadomość

• Paulaa25 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaa88 wrote:
    Ja dzisiaj miałam cesarkę, Amelia ma 2340 i 51 cm. Niestety dzisiaj miałam ją tylko 30 min bo dogrzewa się pod lampa a ja po cesarce dopiero teraz mogłam wstać. Szczerze to dziwie się ze ktoś chce cesarkę na życzenie.
    Gratulacje magdaaa !!! :)
    Amelko witaj na świecie!!!

klz99vvj0gp9lsbd.png
  • Jonesey Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba będę rodzic!!!!! Mam 7 cm rozwarcia proszę módlcie się za mnie i małego!!!!

Ciążowa_Gapsy, kjt91, Pau.Em, Dorota3, malami91, artemida27, KaroKaro, Lady_E, Agnessa, Papapatka, Kolorowaola, Paulaa25, Sylllwus, Black_Lilith, bumbum, MałaMała, baranosia, Reni, Kropeczka85, Pepper, Lutyska, EBa, Ewelcia85, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

atdc9vvjvmoe0t4i.png
    Nasz Ślub 1.10.2016 <3

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana! Zaciskam kciuki i modlę się równocześnie! Będzie wspaniale!

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonesey wrote:
    Dziewczyny chyba będę rodzic!!!!! Mam 7 cm rozwarcia proszę módlcie się za mnie i małego!!!!
    Ojacie ale super!!! Czekamy na dobre wiesci :D

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • kjt91 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonesey wrote:
    Powodzenia Jonesey już za chwilę spotkasz się z synkiem :)

69342ca952.png
    2871cbcc6e.png
    a7a05578c6.png

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutyska wrote:
    Niby tak, ale z synkiem miałam małe problemy :P wisiał na cycu a mimo to spadał z wagi, spadł 0,5kg i dlatego teraz się zaopatrzyłam w jakaś herbatkę wspomagającą i się zastanawiam czy już ją pić czy poczekać do porodu
    Dobry doradca laktacyjny. Jestem zywym przykładem, ze mozna. Pierwsza corka na mm. Druga 2 lata kp ;) gdyby nie doradca ktory tez jest pediatra to bym nie dala rady ;)

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonesey wrote:
    Jezu!!:D kciuki dasz radę!! Słuchaj położnych, oddychaj, będzie dobrze !!!! ❤

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciążowa_Gapsy wrote:
    Chyba dlatego, ze to będzie moje pierwsze dziecko, nie przeżywam tego tak bardzo, że u mnie też są obostrzenia - np. dzieci do 13 roku życia w ogóle nie mają wstępu na oddział. A mężowie albo ewentualnie rodzina pojedynczo i na krótko. Ja jestem z tych, co będą chciały mieć spokoj i ciszę. Przynajmniej teraz tak czuję.
    Ty tez z trojmiasta wyczytalam. W jakim szpitalu bedziesz rodzic? ;)

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Dorota3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow super Jonesey, 7cm to ponoć najgorszy moment, za chwilkę Artur przywita świat!!!!!

25.01.2019 cc <3
    2nn3yx8dc1ou45ss.png
    km5scwa166wjp3xn.png
    km5scwa1efkorj3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciążowa_Gapsy wrote:
    Pau.Em, dobrze, że piszesz, bo ja też chciałam inwestować w herbatkę. Zastanawiam się w ogóle, czy jest bezpieczna jeszcze przed rozwiązaniem.
    Nie wiem, czy jest bezpieczna przed. Ale bardzo polecam ta: https://www.aptekagemini.pl/lactosan-fix-20-saszetek.html no taka pyszna, że piłam chyba z 5 dziennie ;D majątek na to szedł :D Ale musiałam, po prostu tak mi smakowała:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonesey, kciuki!!!

• Katarinka1987 Nowa

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki i życzymy lekkiego porodu. Trzymaj się dzielnie

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonesey dasz rade :) Jesteśmy z Tobą!

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, Gratuluję Amelki! Dużo zdrówka dla niej. Teraz niech rośnie i nabiera sił. :)

Jonesey! Trzymam kciuki!

• artemida27 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2019, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonesey wrote:

Trzymamy kciuki :) Świetnie dasz sobie radę!! Wszystko będzie dobrze i już niedługo będziecie razem :)

Jak ja Ci zazdroszczę- u mnie dalej kompletna cisza..

bl9cdf9hojouibxw.png

p19u3e3kecvrs0g3.png
‹‹ 725 726 727 728 729 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ