Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, ależ się dzieje! Ile za jedną noc wpisów!
Reni, Jonesey - trzymam kciuki za Was szczególnie, bo chyba jesteście na wylocie.
Jak tam, Pepper? Cieszę się, że będziesz wracać.
Magda88. Jesteś bohaterką, super dzielną dziewczyną. Wspaniała robota! Teraz będzie już tylko lepiej i lepiej i lepiej. Wielkie gratulacje.
Tyle dzisiaj słońca, chce się żyć. A ja mam ogromną ochotę wyrwać się na spacer. Ale może powinnam się ogarnąć, bo ostatnio trochę aktywniej żyję. Marzę żeby skończyć 37 tydzień i móc zacząć po prostu czekać do porodu, zrobić ciasto, iśc na dłuższy spacer... o ile bóle i dolegliwości pozwolą, a nie sądzęPau.Em lubi tę wiadomość
-
kjt91 wrote:Okazuje się że w szpitalu w którym będę rodziła jest zakaz odwiedzin z powodu grypy. Oby tylko skończył się zanim będę musiała się zgłosić.
-
Straciatellaa wrote:U mnie w szpitalu w ogole nie ma odwiedzin. Tzn sa, ale poza oddzialem w pokoju odwiedzin a dziecko za szyba. Nikt nie moze wejsc na oddzial, nawet maz. (Oczywiście przy porodzie byc moze)
Chyba dlatego, ze to będzie moje pierwsze dziecko, nie przeżywam tego tak bardzo, że u mnie też są obostrzenia - np. dzieci do 13 roku życia w ogóle nie mają wstępu na oddział. A mężowie albo ewentualnie rodzina pojedynczo i na krótko. Ja jestem z tych, co będą chciały mieć spokoj i ciszę. Przynajmniej teraz tak czuję.Reni lubi tę wiadomość
-
magdaaa88 wrote:Ja dzisiaj miałam cesarkę, Amelia ma 2340 i 51 cm. Niestety dzisiaj miałam ją tylko 30 min bo dogrzewa się pod lampa a ja po cesarce dopiero teraz mogłam wstać. Szczerze to dziwie się ze ktoś chce cesarkę na życzenie.
Amelko witaj na świecie!!! -
Dziewczyny chyba będę rodzic!!!!! Mam 7 cm rozwarcia proszę módlcie się za mnie i małego!!!!
Ciążowa_Gapsy, kjt91, Pau.Em, Dorota3, malami91, artemida27, KaroKaro, Lady_E, Agnessa, Papapatka, Kolorowaola, Paulaa25, Sylllwus, Black_Lilith, bumbum, MałaMała, baranosia, Reni, Kropeczka85, Pepper, Lutyska, EBa, Ewelcia85, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Lutyska wrote:Niby tak, ale z synkiem miałam małe problemy
wisiał na cycu a mimo to spadał z wagi, spadł 0,5kg i dlatego teraz się zaopatrzyłam w jakaś herbatkę wspomagającą i się zastanawiam czy już ją pić czy poczekać do porodu
gdyby nie doradca ktory tez jest pediatra to bym nie dala rady
-
nick nieaktualny
-
Ciążowa_Gapsy wrote:Chyba dlatego, ze to będzie moje pierwsze dziecko, nie przeżywam tego tak bardzo, że u mnie też są obostrzenia - np. dzieci do 13 roku życia w ogóle nie mają wstępu na oddział. A mężowie albo ewentualnie rodzina pojedynczo i na krótko. Ja jestem z tych, co będą chciały mieć spokoj i ciszę. Przynajmniej teraz tak czuję.
-
nick nieaktualnyCiążowa_Gapsy wrote:Pau.Em, dobrze, że piszesz, bo ja też chciałam inwestować w herbatkę. Zastanawiam się w ogóle, czy jest bezpieczna jeszcze przed rozwiązaniem.
majątek na to szedł
Ale musiałam, po prostu tak mi smakowała:)
-
nick nieaktualny
-
Jonesey wrote:Dziewczyny chyba będę rodzic!!!!! Mam 7 cm rozwarcia proszę módlcie się za mnie i małego!!!!
Trzymamy kciukiŚwietnie dasz sobie radę!! Wszystko będzie dobrze i już niedługo będziecie razem
Jak ja Ci zazdroszczę- u mnie dalej kompletna cisza..