Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda88 Gratulacje kochana! Szybkiego wyjścia do domku :*
Jonesej Trzymamy kciuki za wasSzybkiego porodu :*
No to zaczynamy powoli się rozpakowywać po kolei
My dzisiaj w ramach szkoły rodzenia bedziemy zwiedzać naszą porodówkę. Jezu ja już sie tak boje...
Najgorsza ta niewiadoma kiedy nasza mała bedzie chciała wyjść. Lekarz mówi że jest większa o 2 tyg prawie. Wiec mam cicha nadzieje że może niedługo nas zaskoczy
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Jonesey kciuki zaciśniete! Skoro masz 7 cm i dajesz radę tu pisać to podziwiam, bo też słyszałam że 7cm to taki kryzys bólu i psychiki
Już niedługo przytulisz swojego Skarba🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja dziś bardzo słaba jestem nie wiem czy to przez totalne niewyspanie czy to wina tego, że od tygodnia nie biorę żelaza.
Zastanawiam się dlaczego kazała mi dr odstawić żelazo???Czy planowane cc może być powodem?
Jak to u was jest??? -
Jonessey powodzenia
Ja się boję karmienia bo z Blanka miałam duże problemy, była leniwa, wypijala tylko to co leciało z cycka, nie nakrecala laktacji. Też niby jeździłam z nią do poradni laktacyjnej. Po karmieniu jeszcze meczylam cyce laktatorem... Kiepsko to wspominam i się boję powtórki... -
Paulaa25 wrote:Dziewczyny a ja dziś bardzo słaba jestem nie wiem czy to przez totalne niewyspanie czy to wina tego, że od tygodnia nie biorę żelaza.
Zastanawiam się dlaczego kazała mi dr odstawić żelazo???Czy planowane cc może być powodem?
Jak to u was jest???Paulaa25 lubi tę wiadomość
-
Jonesey, dołączam swoje kciuki i modlitwę za Was! Dacie radę! No i czekamy na wieści
Paulaa25 Mi lekarz kazał odstawić, powiedział, że czas, w którym żelazo jest kluczowe dla maluszka już minął. Plus miałam dobre wyniki po 2 mcach brania.Paulaa25 lubi tę wiadomość
-
Jonesey !!!!!!!!!!!!!
Cudna wiadomosc !!!
Bedzie dobrze !
I tak podziwiam Cie ze napisalas na forum !!! Silna babeczka z Ciebie !!! Jeszcze troche i przytulisz malenstwo !!!
Dziewczyny!
Mam problem
Pracuje w jednej firmy od 13czerwca 2017r
I od tego czasu mam ubezpieczenie z pracy w Warcie , z wyplaty zabieraja mi 55zl miesiecznie...
We wrzesniu2018 bylam w szpitalu i do pracy maz zawiozl dokumenty ze szpitala (ze bylam w szpitalu na ginekologii) i w pracy kadrowa miala zglosic mnie ws zwrotu z ubezpieczenia...
No i wiecie dzis 17styczen... no i nic... jabzadzwonilam osobiscie do Warty... podalam,dane... i co sie okazalao? Ze w firmie NIE ZGLOSILI MNIE do ubezpieczyciela a kase pobierali z wyplaty! Malo tego ubezpieczyli mnie jakims sposobem 1listopada2018 kiedy mnie nie bylo w pracy -L4 ciaza, i nie wiem jak to zrobili bez podpisu mojego itd.
Tym sposobem ze jestem ubezpieczona w Warci DOPIERO 2.5mies od listopada2018 nie nalezy mi sie uposazenie z ubezpieczenia (w tabeli bylo ze po urodzeniu dziecka daja kase) cieszylam sie z mezem bo chcielismy Malemu kupic to czy tamto wiadomo ... a tu firma zawalila sprawe... !!! Dzis bede pisac oficjalne pismo do firmy bo to sa ZARTY ! Nosi mnie az, bo jak moglam placic i nie.byc ubezpieczona tyyyyle miesiecy (pracujac NA MAGAZYNIE) !!
Rece zalamalam nie wiem co robic... chore to wszystko...12/02/2019
SZYMEK
-
bumbum wrote:MałaMała, musisz zażądać zwrotu składek za nieubezpieczone miesiące. Czy należy się coś więcej (w sumie nie dostaniesz świadczeń na które liczyłaś) tego nie wiem, musiałabyś jakiegoś prawnika zapytać
12/02/2019
SZYMEK
-
Jutro zadzwonie do PIP i popytam radcy prawnego co tu zrobic...
O karpiowe tez musialam walczyc z nimi bo KADROWA powiedziala ze mi sie w ciazy nie nalezy... postraszylam ich na pismie PIPem i nagle kasa karpiowa sie znalazla dla mnie (tak jak innym pracownikom z magazynu) ...12/02/2019
SZYMEK