Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em a czujesz że Ci się coś sączy czy już nie?
Na Twoim miejscu zadzwoniłabym do lekarza tak jak pisze Baranosia, może Cię to uspokoi
A jeśli masz możliwość podjechać na IP to jedź bo bez sensu się stresować bez wiadomego powodu, trzymaj się kochana :*🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
dlatego ja za paskami nie jestem
raz, że wytłumaczone do d***y, dwa mogą wprowadzić w błąd. Lepiej pojechać i sprawdzić poziom wód i "szczelność"
Pau.Em wiem co czujesz, też zawsze ze stresu mnie czyści.
Powodzenia dziewczyny!
malami oby jak najmniej ingerencji w wywoływaniemoże wystarczy impuls (kropla oxy
) i młodzież szybko wyjdzie
kciukam!
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:dlatego ja za paskami nie jestem
raz, że wytłumaczone do d***y, dwa mogą wprowadzić w błąd. Lepiej pojechać i sprawdzić poziom wód i "szczelność"
Pau.Em wiem co czujesz, też zawsze ze stresu mnie czyści.
Powodzenia dziewczyny!
malami oby jak najmniej ingerencji w wywoływaniemoże wystarczy impuls (kropla oxy
) i młodzież szybko wyjdzie
kciukam!
-
Pau.Em teraz mi się przypomniało że moja znajoma też miała taki jednorazowy epizod na wcześniejszym etapie ciąży niż Ty i nie były to wody płodowe wiec czasami się tak dzieje, nie stresuj się na zapas tymbardziej że masz dziś wizytę
Pau.Em lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPau em Cieżko coś doradzic, u mnie jak dotykalam tych wod to byl taki sluz z woda, ale ja jak chodzilam to sie lekko saczylo, cos jakby wyplywajace nasienie po stosunku tylko w wiekszych ilościach.
Co do biegunki ja tez tego dnia mialam ze stresu w sumie dobrze ponieważ u Nas w szpitalu nie stosuja lewatywyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 09:30
-
Witam dziewczyny
Jestem z marcówek, ale ostatnio coraz częściej Was poczytuje, m.in. z tego wzgledu, że mam termin na koniec lutego/początek marca. Trzymam kciuki za Wasze rozwiązania, aby były w miarę szybkie, nieskomplikowane;-) Pozdrawiam serdecznie
Pau.Em, Ciążowa_Gapsy, Nadzieja22, patuniek86, bumbum, Black_Lilith, Pepper, baranosia, Karola94c lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em - kciuki! Będzie dobrze, Kochana!
Ja zaraz jadę na dodatkową wizytę i KTG do lekarza. Kłucie w szyjce się utrzymuje, myślałam rano, że przeszło, ale po wstaniu wróciło. Mam nadzieję, że nie przesadzam. Myślicie że w 36 tygodniu może założyć pessar albo kazać leżeć? -
Ciążowa_Gapsy wrote:Pau.Em - kciuki! Będzie dobrze, Kochana!
Ja zaraz jadę na dodatkową wizytę i KTG do lekarza. Kłucie w szyjce się utrzymuje, myślałam rano, że przeszło, ale po wstaniu wróciło. Mam nadzieję, że nie przesadzam. Myślicie że w 36 tygodniu może założyć pessar albo kazać leżeć?Ciążowa_Gapsy, Pepper lubią tę wiadomość
-
Meraja powodzenia i czekamy na wpis poporodowy
Anet85, u mnie też wychodzi przełom miesiąca, a nawet w karcie mam wpisane, że 4 marca, ale my pewnie pójdziemy na cc końcem lutego