Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamunia, gratulacje i zdrówka dla Was
Miałam ciężką noc, trochę stresik mi się udzielił i bardzo kiepsko spałam, a burczenie w brzuchu i kopniaki malucha wcale mi nie pomagałyNa szczęście dotrwałam do rana! Siedzę już w gotowości od 6, mimo że wychodzimy dopiero za ponad 2h
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrzeDam znać co i jak, jak tylko będę w stanie.
Buziaki dla Was i wszystkich maluszkówEwelcia85, KaroKaro, baranosia, ruda90, Mambella, kjt91, Kropeczka85, Black_Lilith, Mila_85, Karola94c, Lutyska, EBa, Nadzieja22, MałaMała, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
Moja macica tez płata mi figle. Jak wczesniej miałam czeste skurcze przepowiadające i dłuzsze, tak teraz jest ich mniej i są krotsze, a kłucia w szyjce sporadyczne.
Meraja bedzie wszystko dobrze, innych scenariuszy tutaj nie przewidujemy:) Powodzenia.meraja90 lubi tę wiadomość
-
Mambella, Mamunia super że znalazłyście czas żeby podzielić się z nami Waszymi przeżyciami. Myślę że większość z nas chciałaby już być na Waszym miejscu ale na każdą przyjdzie pora nie zależnie od tego czego chcemy
Majera już nie niedługo przytulisz swoje szczęście! Powodzeniajak już dojdziesz do siebie to również liczymy na relację
Malami91 trzymam kciuki żebyś szybko zmieniła sale na porodową, daj znać co lekarz prowadzący dziś postanowi🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Melami kciuki zaciśnięte!!! Powodzenia!
Tak właśnie pomyślałam, że tylko Jonesey była nie na M w nicku z rozpakowanych...
Najpierw Mambella, potem Magda, Mamunia i teraz Melami pewnie zaraz...ha ha i Mała w między czasie z akcją na maxa
Mila teraz Ty?
Fajnie teraz się wchodzi na wątek, ciągle jakieś atrakcje
Ale mam na imię MagdaPepper, Ewelcia85, baranosia, KaroKaro, Mila_85, Lutyska, Straciatellaa, Nadzieja22, patuniek86, artemida27, Kropeczka85, kjt91, MonisiaK, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em ruszaj do szpitala, trzymam kciuki!
Malami91 powodzenia!
Teraz to pewnie nie będzie dnia bez takich emocji
Jonesey co tam u Was? Jak tam Atruś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 08:53
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny