Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiążowa_Gapsy wrote:Pau.Em - kciuki! Będzie dobrze, Kochana!
Ja zaraz jadę na dodatkową wizytę i KTG do lekarza. Kłucie w szyjce się utrzymuje, myślałam rano, że przeszło, ale po wstaniu wróciło. Mam nadzieję, że nie przesadzam. Myślicie że w 36 tygodniu może założyć pessar albo kazać leżeć?
Dziecko urodzone w tym czasie mogłoby mieć co najwyżej problem z termoregulacja, który się normuje zwykle w ciągu paru godzintakie wiesz, problemy adaptacyjne, Ale nic groźnego. Nie martw się ;*
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
Ja też mam imię na M, ale ściskam nóżki do lutego
Dzisiaj wieczorem wizytuję, trzymajcie kciuksy, dam znać co u Kornelci jak wrócę
Straciatellaa, Pau.Em, Ciążowa_Gapsy, KaroKaro, Lutyska, ruda90, baranosia, Nadzieja22, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Papapatka witaj w klubie. Ja dokładnie ten sam tytuł po polibudzie
na której studiowałam jeśli mogę spytać?
Malami trzymam kciuki!!!
Pau em wody płodowe mają pH zasadowe. Czyli powyżej 7. Zatem wynik Twojego odczytu nimi nie jest. Ale oczywiście zawsze lepiej się uspokoić i sprawdzić u fachowców. Trzymaj się dzielnie :*
Jonesey to mnie rozwalilas :* coś chyba jest w tym M. Dziś Mareja...też pasuje
Mogłabyś nam pokazać na chwilę Arturka? Czy skrzętnie chowasz swojego skarba?
Żadnego zdjęcia jeszcze maluszka nie było , a ja tak uwielbiam na nie patrzećPau.Em lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Papapatka wrote:Ja na Politechnice Warszawskiej, wydział Chemii kierunek technologia chemiczna a inż i mgr z chemii fizycznej
... A Ty?
no swoja swoją znalazła
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
MałaMała wrote:PRZECXYTAJCIE KONIECZNIE !!!
https://mamdziecko.interia.pl/zdrowie/news-toksyczne-substancje-w-pieluchach,nId,2798218
Z powodu glifosfatu nawet nie stosuje Randupu u siebie w ogródku do wybijania chwastów tylko stosuje mniej potencjalnie niebezpieczne metody, a zakładać dziecku na pupę coś z tym świństwem! Nie mieści mi się to w głowie nawet.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No u nas wzloty i upadki, trochę mamy problem z karmieniem bo Artuś jest strasznym śpiochem i leniuchem i ani się sam nie budzi na karmienie a jak już go dostawiam to też szybko zasypia mi na piersi. Poza tym moje sutki są jakieś płaskie i mały ma problem ze złapaniem ich
no ogólnie każde karmienie to teraz jest walka przez 1.5-3godzin
ale nie poddajemy się. Z niewesołych rzeczy to wypadł mi szew i jadę dzisiaj do ginekologa zobaczymy co mi powie ehhh oby nie trzeba było szyć od nowa
Później wam wstawię zdjęcie Artusia tylko się nakarmimy najpierwKropeczka85, Ewelcia85, Sylllwus, MałaMała, baranosia, Pau.Em lubią tę wiadomość
-
Jonesey wybudzać i w nocy co 2,3h i jak zaśnie przy cycu to też go po poliku posmyrac/wybudzić.
Kp cudowna rzecz, ale często niestety od nas bardzo wymagająca
4 lutego ide do okulisty, stresuje sie nieco bo gin mi mówił, że jeśli bedzie coś nie tak z siatkówką, a co poród wada wzroku mi się pogłębia to dostane skierowanie na cc.............. bardzo mi się to nie podoba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 12:04
-
nick nieaktualny
-
Jonesey budź jak zaśnie przy cycu
wczoraj miałam na szkole rodzenia temat KP i położna mówiła że to jest pierwszy krok do zrobienia z siebie żywego smoczka. Jeśli smyranie po policzku lub czole nie wybudzi małego człowieczka to próbować głaskania po główce
Daj znać co z tym szwem który wypadł
Pau.em to zdjęcie jest genialne! Takie proste, a zapiera dech!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 12:17
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza