Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pau.Em wrote:Mały śpi więc na szybko Wam opiszę.
Skurcze się pisały mocne, częste, jeden lekarz mówi że inne rozwarcie inny że inne. No generalnie bali się że rozwarcie może pójść szybko A z uwagi na moja historię (mialam że sobą dokumentację i sprawdzali) podjęli decyzję o cc jak najszybciej. Pytali o Kornelie co się stało itp, jak się rozwija, bardzo się przejęli. Wpisali też że odmawiam porodu sn i nie było żadnych problemów.
Teraz zdycham z bólu. Parte przy tym to Pikuś..ściskam mocno
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie, dobrze że znaleźli się ludzie z sercem! Nabierajcie teraz sił.
Dziewczyny jestem od rana nieżyjącego. Wstałam o 11 i cały dzień czuję się nieprzytomna ze zmęczenia jakby ciśnienie było poniżej zera... nie wyobrażam sobie rodzic w takim wyczerpaniu, wiec może przed porodem będzie jeszcze zastrzyk energii? -
Ja wczoraj i dziś jestem nie do życia
ale dwa dni temu latałam i sprzątałem całe mieszkanie, na zakupy itp.. A teraz chyba mi wychodzi . .bolą mnie pachwiny, i pod ta cholerna łopatką.. A jak robie siku to strasznie mnie brzuch boli .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 18:13
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Ciążowa_Gapsy wrote:Dokładnie, dobrze że znaleźli się ludzie z sercem! Nabierajcie teraz sił.
Dziewczyny jestem od rana nieżyjącego. Wstałam o 11 i cały dzień czuję się nieprzytomna ze zmęczenia jakby ciśnienie było poniżej zera... nie wyobrażam sobie rodzic w takim wyczerpaniu, wiec może przed porodem będzie jeszcze zastrzyk energii?12/02/2019
SZYMEK
-
ruda90 wrote:stwierdzam że ostatnio jestem bardzo marudna i sama nie wiem czego chce też tak macie ?
Ja dzisiaj już sama nie wiem co ze sobą zrobić. Z jednej strony martwię się jak córka poradzi sobie z moją nieobecnością z drugiej już bym chciała mieć drugą przy sobie i wiedzieć, że wszystko jest w porządku.
-
nick nieaktualny