Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Papapatka, będzie tylko lepiej.A najłatwiej wtedy jak wrócicie do domu.Karmieniem się nie spinaj, jeżeli będziesz chciała karmić piersią to na spokojnie już w domu umów się z konsultantką laktacyjna. Teraz najważniejsze, żebyś doszła do siebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 19:47
-
Chyba dzisiaj taki dzień. Ja też chodzę cały dzień taka ospała i marudzę
Papapatka spokojnie, jeszcze laktacja ma czas na rozpad, tylko przystawiajMusicie się dotrzeć z małą.
-
Papapatka powoli i się dotrzecie i na pewno zrobisz wszytko co dla Zosi będzie najlepsze
Ja czekam pod gabinetem, jest mega opóźnienie...🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Lutyska wrote:A propo zzo to jak to jest z tym bolem po?
-
Ktg idealne. Leżałam 40 min na lewym boku na twaedwj leżance i myślałam, że się nie pozbieram tak ścierpłam
W Smyku mają fajną promocje. Trzypak śpiochów kuoilamyza 40 zł czyli 50% taniej.
Papapatka na pewno się nauczycie siebie. Cierpliwość kochana :*
Pau.Em super, że trafiłaś na takich empatycznych lekarzy.Pepper, Ewelcia85, Pau.Em lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2019, 14:48
bumbum, Pepper, Nadzieja22, KaroKaro, baranosia, Ewelcia85, Paulaa25, artemida27, MałaMała, -Mamunia-, Straciatellaa, Kropeczka85, Karola94c, Black_Lilith, Mambella, Makowa_Panna, Sylllwus, malami91, kjt91, symbolica, ruda90, 83xxx, EBa, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
-
Pau.Em wrote:Za ok 45 min będą mnie pionizowac.
Boję się.
Kolejny krok. Głęboki wdech.
Połóż się najpierw na boku i wydychając powietrze oprzyj się na łokciu potem pode przyj się dłonią drugiej ręki. Przy siadaniu wydychaj bo wtedy ciśnienie uchodzi z tłoczni brzucha i jest lżej.
Odezwij się potem. Po wodzie poczujesz się lepiej.Pau.Em lubi tę wiadomość
-
Pau.Em śliczny jest
Dasz radę! Tyle przeszłaś to pionizacja pójdzie jak po maślewiadomo że będzie ból ale masz przy sobie swoje szczęście więc masz dla kogo
z tego co pisałaś to masz tam świetną opiekę i na pewno pomogą Ci we wszystkim, trzymamy tu mocno kciuki za Ciebie :*
Ja jestem już po wizycie, GBS pobrany, wewnętrzne rozwarcie szyjki się cofnęło i nic nie zapowiada wcześniejszego porodu, odetchnęłam trochę. Teraz muszę tylko wytrzymać 3 tygodnie w dwupaku żeby ginekolog zdążyła wrócić z urlopuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 22:41
Pepper, Ewelcia85, Kropeczka85, Nadzieja22, Pau.Em, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
My dziś wyszłyśmy do domu chłopacy zachwyceni siostrą. Starszy siadał i patrzył ja karmie podawał pieluszki a młodszy ciągle chciał głaskać. Liczę że dziś lepiej się wyspie w szpitalu spałam po ok 4 godzin na dzień ciągiem najdłużej 2 godziny.
Pepper, KaroKaro, artemida27, Ewelcia85, Lutyska, Kropeczka85, Nadzieja22, Black_Lilith, Pau.Em, kjt91, baranosia, EBa, -Mamunia-, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość