Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Papapatka, będzie tylko lepiej.A najłatwiej wtedy jak wrócicie do domu.Karmieniem się nie spinaj, jeżeli będziesz chciała karmić piersią to na spokojnie już w domu umów się z konsultantką laktacyjna. Teraz najważniejsze, żebyś doszła do siebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 19:47
-
Chyba dzisiaj taki dzień. Ja też chodzę cały dzień taka ospała i marudzę

Papapatka spokojnie, jeszcze laktacja ma czas na rozpad, tylko przystawiaj
Musicie się dotrzeć z małą.
-
Papapatka powoli i się dotrzecie i na pewno zrobisz wszytko co dla Zosi będzie najlepsze

Ja czekam pod gabinetem, jest mega opóźnienie...🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Mnie po znieczuleniu nic nie bolało następnego dnia, ale podobno się zdarza.Nie wiem od czego to zależy. Jedyne co to zostawili mi ten cały osprzęt na plecach do następnego dnia, bo już nie było anastezjologa.Lutyska wrote:A propo zzo to jak to jest z tym bolem po?
-
Ktg idealne. Leżałam 40 min na lewym boku na twaedwj leżance i myślałam, że się nie pozbieram tak ścierpłam
W Smyku mają fajną promocje. Trzypak śpiochów kuoilamyza 40 zł czyli 50% taniej.
Papapatka na pewno się nauczycie siebie. Cierpliwość kochana :*
Pau.Em super, że trafiłaś na takich empatycznych lekarzy.
Pepper, Ewelcia85, Pau.Em lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2019, 14:48
bumbum, Pepper, Nadzieja22, KaroKaro, baranosia, Ewelcia85, Paulaa25, artemida27, MałaMała, -Mamunia-, Straciatellaa, Kropeczka85, Karola94c, Black_Lilith, Mambella, Makowa_Panna, Sylllwus, malami91, kjt91, symbolica, ruda90, 83xxx, EBa, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
-
Właśnie o tym myślałam. Jestem myślami z Tobą. Pomysł o tym jak o zadaniu dla siebie i dla dziecka. Jaka jesteś silna i wiesz, że to musisz przejść.Pau.Em wrote:Za ok 45 min będą mnie pionizowac.
Boję się.
Kolejny krok. Głęboki wdech.
Połóż się najpierw na boku i wydychając powietrze oprzyj się na łokciu potem pode przyj się dłonią drugiej ręki. Przy siadaniu wydychaj bo wtedy ciśnienie uchodzi z tłoczni brzucha i jest lżej.
Odezwij się potem. Po wodzie poczujesz się lepiej.
Pau.Em lubi tę wiadomość
-
Pau.Em śliczny jest

Dasz radę! Tyle przeszłaś to pionizacja pójdzie jak po maśle
wiadomo że będzie ból ale masz przy sobie swoje szczęście więc masz dla kogo
z tego co pisałaś to masz tam świetną opiekę i na pewno pomogą Ci we wszystkim, trzymamy tu mocno kciuki za Ciebie :*
Ja jestem już po wizycie, GBS pobrany, wewnętrzne rozwarcie szyjki się cofnęło i nic nie zapowiada wcześniejszego porodu, odetchnęłam trochę. Teraz muszę tylko wytrzymać 3 tygodnie w dwupaku żeby ginekolog zdążyła wrócić z urlopu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 22:41
Pepper, Ewelcia85, Kropeczka85, Nadzieja22, Pau.Em, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
My dziś wyszłyśmy do domu chłopacy zachwyceni siostrą. Starszy siadał i patrzył ja karmie podawał pieluszki a młodszy ciągle chciał głaskać. Liczę że dziś lepiej się wyspie w szpitalu spałam po ok 4 godzin na dzień ciągiem najdłużej 2 godziny.
Pepper, KaroKaro, artemida27, Ewelcia85, Lutyska, Kropeczka85, Nadzieja22, Black_Lilith, Pau.Em, kjt91, baranosia, EBa, -Mamunia-, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość

no ale pożyjemy - zobaczymy