Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Majowa92 wrote:O widzę, że już się u Was zaczęło. Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązania i piękne bobasy na świecie
Dziękujemy
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Kolorowaola, dajesz nadzieję
Poprzednie usg w którym tygodniu miałaś? Robiłaś jakieś ćwiczenia?
Ja mam usg za 2 tygodnie, to będzie 37+4 i może mój młody też pójdzie w ślady Twojej małej -
Amir robiłam od wizyty w połowie grudnia do zeszłego piątku kiedy dostałam kataru. Teraz już nie będę robiła, jak zechce się obrócić to i bez nich to zrobi
Tylko u mnie to jeszcze wcześniej jest niż u Was, ok 2 tygodnie różnicy to dużo.
-
amir wrote:super! zauważyłaś kiedy to się stało albo czułaś jakoś inaczej ruchy?
Kiedy dokładnie to nie mam pojęcia, ale w ostatnie dni zauważyłam, że nie wypina główki pod żebrami jak do tej pory :p to mi dało do myślenia, że może jednak zmieniła ułożenie
Nadzieja22 poprzednie usg w 35 tygodniu było, a co do ćwiczeń to robiłam właśnie do poprzedniej wizyty, a po już odpuściłamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 23:02
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Idę w niedzielę na wywołanie
Będzie dobrzeMusimy myśleć pozytywnie- jedna próba wystarczy
Jeszcze kilka tygodni temu najbardziej bałam się wywoływania i cesarki. Dziś marzę o wywoływaniu. Pewnie jeszcze tydzień w ciąży i błagałabym o cesarkę
Pepper, MałaMała, baranosia, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Mi dziś położna na pobraniu krwi powiedziała że mam opadnięty brzuch więc poród blisko. I polecała seksy.
Ale jeszcze dam synkowi czas. Na 3 tygodnie przed terminem nie będę go jeszcze zachęcać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 19:35