Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola94c wrote:Teraz mam chwilę żeby napisać, ktg nie wykazało żadnych skurczy ani nic
. Więc chodzimy cały czas i czekamy aż ruszy młody do wyjścia. Ogólnie jeśli nic się nie Będzie działo to 13 lutego na wizytę -
nick nieaktualnyamir wrote:ja też ostatnio tyje w zastraszajacym tempie ostatnio na wizycie po 3 tygodniach miałam +2.5 gdzie do tej pory na miesiac miałam max 1.5
To tak jak ja chociaż u mnie gorzej bo przez dwa tygodnie przytyłam 3 kilo. Ale tez spuchlam bardzo ostatnio to może dlatego. Ja cała ciąże jakoś nieregularnie przybieram na wadze raz tylko kilo innym razem 3 jeszcze innym razem nic. Takie to pokręcone
Jak ja bym chciała być już przynajmniej dwa tygodnie dalej w ciąży. Chciałabym już moc rodzic. Już mi mega ciężko jest i nie chodzi o ciąże sama w sobie bo nie jest najgorzej pomijając bóle pleców i zgagę, ale ciężko mi się już zajmować moimi dwulatkami, domem, gotowaniem, sprzątaniem...nawet ubranie dzieci na dwór to dla mnie wyczyn niczym zdobycie K2Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 20:09
-
Dziewczyny ja jestem, żyję
przepraszam, ze tak długo musiałyscie czekać ale siła wyższa...
Dzisiaj, tj. 01.02.2019 roku (dokładnie 40t0d) o godzinie 13:25 pojawiła się na świecie nasza córeczka Ola, ważyła 3840g, mierzyła 58 cm, 10 punktow w skali Apgar.Poród SN bez koniecznosci wywoływania, tak się chyba obie zestrachałysmy nim, ze samo ruszyło kilkanaście godzin przed godzina wyznaczona na stawienie się w szpitalu.
Nie mam na razie sił, dlatego tez Wasze posty nadrobie przy okazji dopiero za co przepraszam, poród nie był łatwy, ale to juz nieważne bo Ola jest po tej stronie brzucha. Jak zbiore się w sobie to napisze troszkę co się działo. Zdjęcie wstawie z domu bo nie umiem z telefonu taki ze mnie magik.
Nie wierze, ze to juz po... Ciekawe jak będę spala dzisiaj...
Pozdrawiam Was mocno.Pepper, Kolorowaola, bumbum, Ewelcia85, artemida27, Nadzieja22, symbolica, ej_est, KaroKaro, Moniiiikaaaa, -Mamunia-, Ciążowa_Gapsy, baranosia, MonisiaK, patuniek86, Mila_85, Karola94c, Lady_E, Jonesey, SiSi111, Anet85, MałaMała, Mambella, Kleopatra, Papapatka, Sylllwus, Dorota3, malami91, Makowa_Panna, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
Córka, ciąża naturalna, 02.2019
Aniołek, ciąża naturalna, 04.2021 13 tc
Córka, in-vitro, urodzona 09.2024 -
nick nieaktualny
-
Eba ogromne gratulacje!!! Dzielna jesteś i w dodatku w 5% szczęśliwych mam, które rodzą równo w terminie porodu
Niech Oleńka zdrowo się chowa
U mnie przyjęcie do szpitala będzie dzień przed CC - prawdopodobnie chodzi o post przed CC, no i może jakieś ewentualne badania. U mnie 4 doby trzymają od CC w szpitalu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 21:32
EBa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEba Gratulacje!
Cieszę się że jesteście juz razem i mozecie sie do siebie tulić.
Ja osobiscie w szpitalu bylam strasznie przemeczona i wogole nie spałam, bałam sie zasnąc.
Przepraszam ze sie nie odzywalam ale mialam spadek formy a wczorajsza migrena mi w tym wcale nie pomogla.
Reszcie dziewczyn Gratuluje. Jestescie mega dzielne!
Za reszte trzymam kciuki, aby Was poród mozno nie wymeczył.EBa, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 21:50
artemida27, Pepper, KaroKaro, Ewelcia85, -Mamunia-, Nadzieja22, malami91, Makowa_Panna, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EBa Gratulacje:*
Powiem wam że masaż skutków chyba coś daje. Miałam twardnienie brzucha co 10 min. Po czym zrobiła. Masaż sutkow 2 mi i dostałam takiego skurczu że aż biegunki dostałam.... na razie nie masuje czekam dalej bo mam jakieś bóle krzyżowe dziwne...EBa, malami91, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny