Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
-Mamunia- wrote:Lade e widze ze chcialabyś ale jednak sie boisz!
Czekam na ciag dalszy.Mam skurcze ale nieregularne. Co 4 czasem co 8 minut. No nic zaraz 8de spać zobaczymy co będzie w nocy
Jedne są mocne drugie słabsze. Ale wszystkie z krzyża:( To nie jest przyjemne...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Chociaz ja Wam powiem Dziewczyny ze tez mialam czeste skircze bo po 5min i tak bolalo ze rekoma zapieralam sie sofy... i juz ciezko mi bylo siedziec... i ...??? i malemu odechcialo sie jednak wychodzic hehehe zrobi nas w konia
Wiec to naprawde roznie bywa ... masakra12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualny
-
Nie mogę spać.. Masakra, siedzę i oglądam w necie rzeczy jakieś .. Ja dziś byłam na zakupach ponad 4 h .. łaziłam (w sumie to się czołgałam) ale nic .. żadnego większego skurczu..
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Karola94c wrote:Nie mogę spać.. Masakra, siedzę i oglądam w necie rzeczy jakieś .. Ja dziś byłam na zakupach ponad 4 h .. łaziłam (w sumie to się czołgałam) ale nic .. żadnego większego skurczu..
Karola94c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EBa gratulacje! Trzymaj się ciepło i wracaj szybko do sił.
Lady_E to trzymam kciuki żeby się rozkręciło.
Wieczorem wykorzystałam męża, ale dalej cisza. W nocy jak poszłam do WC to złapał mnie taki mocniejszy skurcz inny niż zawsze, ale to byłoby na tyle. No nic trzeba chłopa więcej pojmęczyćEBa lubi tę wiadomość
-
U mnie w jednym szpitalu cc w ten sam dzień a w drugim na następny. Więc od szpitala zależy.
My po wizycie położnej, mamy lekką zoltaczke i żeby zeszła to pomiędzy karmieniami mam podawać glukoze rozpuszczona w przegotowanej wodzie. Grunt że nie trzeba się bujac po szpitalach i naswietlac.25.01.2019 cc
-
No nic u mnie ucichlo
Miałam skurcze do 2-3 w nocy. W sumie ie wiem bo przysypiałam. I ucichlo. Mąż oczywiście chciał już jechać do szpitala
stwierdził że prześpię ten poród:) Dzisiaj powtórka masazu sutkow :p
Ale było już ciekawieCzekamy dalej.1
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Karola94c wrote:Nie mogę spać.. Masakra, siedzę i oglądam w necie rzeczy jakieś .. Ja dziś byłam na zakupach ponad 4 h .. łaziłam (w sumie to się czołgałam) ale nic .. żadnego większego skurczu..
Karola bo Ty czekasz na mnietakże szykuj się na 7 ego
-
SiSi111 wrote:Dziewczyny a jak myslicie dr powoedziala ze mam sie zglosic w pon na cc, robia tego sego dnia czy na drugi dzien. Co do wagi to jestem w szoku bo przytylam 2 kilo w dwa tygodnie, normalnie tyle tylam w miesiac.... bylam przekonana że moze pół kilo w górę
Ja mam CC 14 lutego, ale mam być w szpitalu 13Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:EBa gratulacje! Trzymaj się ciepło i wracaj szybko do sił.
Lady_E to trzymam kciuki żeby się rozkręciło.
Wieczorem wykorzystałam męża, ale dalej cisza. W nocy jak poszłam do WC to złapał mnie taki mocniejszy skurcz inny niż zawsze, ale to byłoby na tyle. No nic trzeba chłopa więcej pojmęczyćja powiem wam wczoraj po tej wizycie to złapałam takiego doła że 2 godziny płakałam , no tak bardzo chciałam zeby było chociaz male rozwarcie .