Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MonisiaK wrote:Lutyska gratulacje
No jak tak dalej będzie to sama zostanę na placu boju. Bo niby z OM mam 12 luty, ale z pierwszego USG 20 i raczej na każdym kolejnym ten termin się zgadza jako młodego wiekWięc i w marcu mogę urodzić.
No a tak poważnie lepiej zebym dzisiaj nie rodziła bo na obiad grochówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 12:07
-Mamunia-, Karola94c lubią tę wiadomość
-
MonisiaK wrote:Lutyska gratulacje
No jak tak dalej będzie to sama zostanę na placu boju. Bo niby z OM mam 12 luty, ale z pierwszego USG 20 i raczej na każdym kolejnym ten termin się zgadza jako młodego wiekWięc i w marcu mogę urodzić.
Na 12luty... ale.nie czuje ze mu spieszno bo wszystko ustalo... zgaga mnie okropnie meczy... niebwiem co wziasc???-bo domowe metody juz nie dzialaja daaaawno...12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualnyLutyska gratulacje kochana. Buziaki dla malutkiej
Ja mam termin na 28 luty wiec mogę chodzić z brzuchem nawet do połowy marca Hahaha
MałaMala ja na zgagę biorę gaviscon kosztuje w aptece pare złoty a mi pomaga w kryzysowych sytuacjachMałaMała lubi tę wiadomość
-
A ja liczę, że jutro będzie mój dzień
Mąż właśnie skręcił łóżeczko, jedziemy zaraz po materac. Wszystko już dziś ładnie przygotuję
Wiem, późno to wszystko ale mamy małe mieszkanie i pierwotny plan był taki że łóżeczko i materac pojawi się dopiero jak urodze-Mamunia-, Lutyska lubią tę wiadomość
-
MałaMała wrote:Ja tez jeszcze zostalam !!
Na 12luty... ale.nie czuje ze mu spieszno bo wszystko ustalo... zgaga mnie okropnie meczy... niebwiem co wziasc???-bo domowe metody juz nie dzialaja daaaawno...ostatecznie jak nie urodze to 18.02 wywołujemy. Na zgaga rennie
Ja od 30tc ścina rennie jak cukierki
Lekarz pozwolił. Można parę dziennie bez problemu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 12:52
MałaMała lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:Ja też 12.02
ostatecznie jak nie urodze to 18.02 wywołujemy. Na zgaga rennie
Ja od 30tc ścina rennie jak cukierki
Lekarz pozwolił. Można parę dziennie bez problemu.
-
Lutyska gratuluję!
Szkoda, że Reni sama nam tego nie napisała, że urodziła. Chociaż jedno zdanie wystarczy przecież
W każdym razie Reni gratuluję!
Paula ja też mam Medela harmony, dużo osób mi polecało. Jak Cię zalewa, to nie odciągaj dużo, tylko do uczucia ulgi, bo inaczej możesz nakręcić laktacje.Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Ja datę mam tylko z usg
Bo miesiączka mialam 2 miesiące przed owulacja:) Uroki pcos. Więc ja liczę od usg pierwszego.
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka