Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia no coś muszę wykombinować. Szkoda, że się nie wcisnę w żadną fajną bieliznę
Lutyska witam na świecie moja mała imienniczkęGratulacje.
Z OM u mnie 14.02 a z USG 08.02. Tylko oby nie później...
MałaMała ja biorę Rennie.MałaMała lubi tę wiadomość
-
Ewelcia, z tekstem o rodzeniu po grochówce położyłaś mnie na łopatki:D
U nas dziś kurczak/krewetki w sosie z pasty curry. Przy karmieniu piersią takie intensywne smaki mogą nie przejśc więc postanowiłam sobie pofolgowac :pEwelcia85, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Moniiiikaaaa wrote:Ewelcia, z tekstem o rodzeniu po grochówce położyłaś mnie na łopatki:D
U nas dziś kurczak/krewetki w sosie z pasty curry. Przy karmieniu piersią takie intensywne smaki mogą nie przejśc więc postanowiłam sobie pofolgowac :p
Jadłam taki obiad w dniu porodu hehe
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Dziś o 9.05 przyszła na świat Alicja
poród naturalny w wolnej chwili napiszę szczegóły
mała jest strasznym spiochem cały czas śpi i póki co się tylko przytulamy:)
ej_est, patuniek86, Straciatellaa, -Mamunia-, Moniiiikaaaa, Nadzieja22, Black_Lilith, KaroKaro, Ewelcia85, Pepper, Kropeczka85, amir, SiSi111, malami91, artemida27, bumbum, Pau.Em, Kleopatra, Sylllwus, Kolorowaola, Ciążowa_Gapsy, baranosia, Lady_E, Lutyska, Papapatka, Mambella, Mila_85, Karola94c, 83xxx, kjt91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy trzy Nasze Księżniczki! Niech zdrowo rosną!!! :*
Ja ze szpitala przyniosłam grypę...także jest super. Walczę z gorączką 39st , smarkam, kaszlę rewelacja z 5 dniową raną po CC! Dobrze, że mam taki pozytywny wyrzut hormonów i miłości do Małego bo inaczej to bym tylko ryczała.
Trzymam kciuki za kolejne porody, oby szybkie i bezproblemowe!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny