Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Bumbum powodzenia!!
My też zbieramy się do szpitala.. Samo nic nie ruszyło..
Trzymajcie kciuki żeby dziś się udało...Black_Lilith, KaroKaro, Lady_E, MałaMała, Ewelcia85, baranosia, -Mamunia-, Sylllwus, Pau.Em, Pepper, malami91, Ciążowa_Gapsy, SiSi111, Nadzieja22, symbolica, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek!
Dziewczyny ale macie zwrotne tempo, zaraz będę nadrabiać
Bumbum powodzenia! Już niedługo będziecie się tulić🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
bumbum wrote:Dziewczyny, odeszły mi wody przed chwilą, ale myślałam że tego będzie więcej. Skurczy brak. Mam zamiar jechać do szpitala za ok. 2-3 h tak jak radziła położna . Czy to ok?
BumBum trzymam kciuki za szybki i w miarę bezbolesny poród
jak blisko szpital to mozesz poczekać w domu
Artemida27 za ciebie też kciuki kochana oby szybko poszło , swoje już wyczekałasWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 08:29
-
Artemida trzymamy kciuki żebyś jak najszybciej miała swoje szczęście po drugiej stronie brzuszka
tyle się wyczekałaś więc teraz będzie już z górki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 08:34
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnybumbum wrote:Dziewczyny, odeszły mi wody przed chwilą, ale myślałam że tego będzie więcej. Skurczy brak. Mam zamiar jechać do szpitala za ok. 2-3 h tak jak radziła położna . Czy to ok?
Beda sie ciebie pytac kiedy zaczeły tobie wody saczyc, bo jesli mija 6 godzin to pidaja antybiotyk zeby nie doszoło do zakażenia
Artemida trzymam za Was kciuki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 08:55
-
Bumbum nam położną tak samo radziła, że po 2-3 godzinach od odejścia wod być w szpitalu. A w domu na spokojnie wziąć prysznic, zjeść coś i w drogę. Trzymaj się :*
Artemida już za chwilę będziesz mieć swoje maleństwo w ramionach! CudownieCiążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Pochodzę z okolic
. Moja bratowa rodziła na Kościuszki, ale 6,5 i 5 lat temu.
A Ty gdzie rodziłaś?
Mamunia, jeśli bardzo nie czujesz tego imienia, to z tego co wiem, jest 6 miesięcy na zmianę. Więc możesz się jeszcze spokojnie zastanowićale Jakub jest bardzo ładnym imieniem, tyle tylko, że popularnym.
Artemida i Bumbum powodzenia! -
Bumbum i artemida - bądźcie dzielne!
Dziękuję Wam z serca, w końcu zasnęłam i spałam do teraz. Do tych skurczy dokłada się ból wzdec o zaparcia - jelita są strasznie biedne od tego leżenia. A później jeszcze panika przy liczeniu ruchów. On w nocy po prostu śpi ale ja boję się tak bardzo ze coś przeoczę...wiec czekolada i czekanie...szczerze nienawidzę juz tej metody ! No i taka miałam noc. Dziekuję Wam za troskę! :* -
nick nieaktualny