Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepper, niestety rozumiem Cię bardzo dobrze. Tez się czuję obolala i budzę się w nocy. Mam bóle juz nawet nie pmsowe, ale miesiaczkowe. Zastanawiam się, jak długo może to trwać. Ciąża donoszona będzie u mnie dopiero 6 lutego. Mialyscie takie bóle na długo przed rozwiązaniem?
Papapatka serce mi peka jak słyszę teksty taty Twojego. Pamiętaj, że czasem od smutku lepsza jest złość, jak się trochę wkurzysz, to masz więcej siły i asertywności. Ale wiem jak to trudne!
Artemida super ze te noc masz w domu. Dla mnie przynajmniej byłoby to nie do przecenienia!
Ewelina super rocznica:)!
Bumbum powodzenia:))))
-
Dzien dobry dziewczyny. W nocy miałam 2 bolesniejsze skurcze i nic poza tym. Denerwuje sie sroda, czuje jakis taki niepokoj ze wywolywanie skonczy sie cc tak jak 6 lat temu. Mezowi nawet nie mowie, bo On jest wiekszym panikarzem ode mnie. Mowi mi ze jestem dzielna a ja tylko po sobie nie pokazuje strachu bo bym jeszcze Jego musiała pewnie uspokajac
Dzisiaj mamy 7 rocznice slubu, mielismy wtedy piekną, mrozną, zimową aure, -30 stopni było, a dzisiaj ma byc duzo na plusie. Corcia jest prezentem na moje i meza urodziny, a synuś prezentem rocznicowym
Dzieczyny nie sluchajcie rad rodzicow czy tesciow, albo innych. To Wy jestescie mamami i wiece co jest najlepszepsze dla Waszego dziecka.Ciążowa_Gapsy, MałaMała, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj o godz 4:18 przyszła nas świat naszą Blaneczka. 3270g i 52 dluga. Po 9 godzinach walki skończyło się cc. Więcej napiszę jak dojdziemy do siebie
Moniiiikaaaa, Ciążowa_Gapsy, Ewelcia85, Straciatellaa, Kolorowaola, MałaMała, baranosia, Pau.Em, MonisiaK, -Mamunia-, ej_est, Black_Lilith, patuniek86, KaroKaro, Papapatka, Pepper, Lutyska, Ika..., malami91, Kleopatra, symbolica, Sylllwus, artemida27, Ulv15, Kropeczka85, Nadzieja22, Mambella, SiSi111, EBa, Dorota3, Karola94c lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Pau.em jesteś genialna:)
Papatka przykro mi z powodu tych tekstów. I to jeszcze od mężczyzny. Który jeszcze jest specem od nacinania krocza. Serio?!?!
Ps. Mam przeczucie że w tym tygodniu coś się u nas rozkreci. Ciekawe czy się sprawdzi.
Pau.Em lubi tę wiadomość
-
Ciążowa_Gapsy wrote:Lady E brawo za wytrzymałość! Zdrowia dla Was.
Kochane ponawiam pytanie o te skurcze nocne - jak długo przed porodem mialyscie takie bóle miesiączkowe połączone z twardnieniami?Ciążowa_Gapsy, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Lady_E wrote:Dzisiaj o godz 4:18 przyszła nas świat naszą Blaneczka. 3270g i 52 dluga. Po 9 godzinach walki skończyło się cc. Więcej napiszę jak dojdziemy do siebie
Moja Blaneczka urodziła się z dokładnie taka sama wagątylko 54 cm...
Lady_E lubi tę wiadomość
-
Hej, tu kolejna marcówka pisze! Niezmiennie kibicujemy. Gratulacje dla świeżych mamuś!
Ciążowa gapsy, ja mam takie pobolewania od około tygodnia. Też czasem połączone z twardnieniami. Jest to normalne, nie denerwuj się.
Ciążowa_Gapsy, -Mamunia-, patuniek86, Ulv15, Karola94c lubią tę wiadomość